... svinjine iz Francije, svinjska maščoba iz Francije, sol, laktoza, dekstroza, začimbe, arome
Hranilne vrednosti KJ/Kcal: 1388 KJ / 334 Kcal
Maščobe: 24,94 g
Od tega nasičene maščobne kisline (NMG): 9,63 g
Ogljikovi hidrati: 2,91 g
Od tega sladkor: 2,39 g
Beljakovine: 24,44 g
Sol: 4,43 g
Alergeni: mleko, zadevna surovina: začimbe.
Podjetje Salaisons Joseph Pantaloni, proizvajalec ročno izdelane mesnine blizu Ajaccia, zagotavlja prodajo v velikih količinah za strokovnjake, pa tudi neposredno prodajo posameznikom. Proizvajalec korzških izdelkov, Salaisons Joseph Pantaloni, izpostavlja ročne izdelke iz regije.
Salaisons Joseph Pantaloni proizvaja kakovostno mesnino in korzške klobase, izključno iz francoskega mesa in v skladu...
...Darilni paket 100% lokalno.
Paket vsebuje: 3 Popine mesnine (med njimi sušena klobasa, lonzo, svinjska stegna, coppa ali sušena govedina Aubrac) in steklenico rdečega Petit Pont (Pays d'Oc).
Popine: Mesnine brez nitritov, narezane in vakuumsko pakirane v 100% reciklabilni stekleni posodi. 3 edinstvene sestavine: meso, sol iz Guérande in poper Kampot IGP. Brez konzervansov, mesnine lahko hranimo...
...Nepogrešljiva figura svinjske kuhinje, ekološka suha svinjskaklobasa iz Ferme de la Rousse se razlikuje od salama po premeru in dolžini. Uživajte v tankih rezinah samostojno ali s kruhom.
Teža: 200g...
Družina izdelkov, ustvarjena v najčistejši tradiciji gorskih mesnin. Naša linija Grande Tradition, izdelana iz najboljših kosov mesa, je kvintesenca znanja podjetja Batistou.
ŠUNKE
Naše šunke so izključno iz francoskih prašičev, ki so strogo izbrani, in se navdihujejo po okrogli rezini, imenovani "Parma". Zmerno soljene in ročno podrgnjene s suho soljo, so nato počasi sušene v skladu s tradici...
... čaroben, saj je zelo praktičen poleg tega, da je slasten. Narezan na kolobarje kot tople tapas prigrizke, lahko tudi obogati vaše testenine in solate s toplimi kolobarji kandiranih klobas. To je čarobno!
Asortiman
Kandirana svinjskaklobasa 3×80 g, rok trajanja 40 dni
Kandirana račja klobasa (mešanica svinjine in račjega mesa) 4x40g, rok trajanja 40 dni
Kandirana svinjskaklobasa s Piment d’Espelette 3x80g, rok trajanja 40 dni...