Francija, Carpentras
... svinjine iz Francije, svinjska maščoba iz Francije, sol, laktoza, dekstroza, začimbe, arome Hranilne vrednosti KJ/Kcal: 1388 KJ / 334 Kcal Maščobe: 24,94 g Od tega nasičene maščobne kisline (NMG): 9,63 g Ogljikovi hidrati: 2,91 g Od tega sladkor: 2,39 g Beljakovine: 24,44 g Sol: 4,43 g Alergeni: mleko, zadevna surovina: začimbe.
Francija, Sarrola-Carcopino
Podjetje Salaisons Joseph Pantaloni, proizvajalec ročno izdelane mesnine blizu Ajaccia, zagotavlja prodajo v velikih količinah za strokovnjake, pa tudi neposredno prodajo posameznikom. Proizvajalec korzških izdelkov, Salaisons Joseph Pantaloni, izpostavlja ročne izdelke iz regije. Salaisons Joseph Pantaloni proizvaja kakovostno mesnino in korzške klobase, izključno iz francoskega mesa in v skladu...
Portugalska, Santarém
... klobasa Monte Safira je odlična za žar, dodajanje enolončnicam ali uživanje samostojno. Njeni bogati okusi in visokokakovostne sestavine jo naredijo vsestranski dodatek k vsakemu obroku, ki ponuja okus Portugalske, ki je tako avtentičen kot zadovoljiv. Odkrijte tradicijo in kakovost portugalskih klobas s Farinheira klobaso Monte Safira.
Francija, Castelnaudary
...Suha klobasa 100% domača Sestavine: Svinjska meso, naravna čreva, sol, poper, dextroza, stabilizator E450, natrijev difosfat, antioksidant E316, natrijev aritobat, konzervans E252, kalijev nitrat, fermenti, LAKTOZA. 27,80€/kg Izdelek z najmanj 300g neto.
Francija, Laissac
...Darilni paket 100% lokalno. Paket vsebuje: 3 Popine mesnine (med njimi sušena klobasa, lonzo, svinjska stegna, coppa ali sušena govedina Aubrac) in steklenico rdečega Petit Pont (Pays d'Oc). Popine: Mesnine brez nitritov, narezane in vakuumsko pakirane v 100% reciklabilni stekleni posodi. 3 edinstvene sestavine: meso, sol iz Guérande in poper Kampot IGP. Brez konzervansov, mesnine lahko hranimo...
Francija, La Fouillade
...Nepogrešljiva figura svinjske kuhinje, ekološka suha svinjska klobasa iz Ferme de la Rousse se razlikuje od salama po premeru in dolžini. Uživajte v tankih rezinah samostojno ali s kruhom. Teža: 200g...
Finska, Turku
Italija, Mesoraca
... in ročno zaveže, da nastane klasična "vrvica klobase". Zorenje poteka v prostorih s kontrolirano vlažnostjo in temperaturo najmanj 45 dni. Priporočena je kot predjed in kot sestavina za prve jedi (npr. Pečena testenina). Kategorija: Kalabrijske mesnine TEŽA: 300/350 Teža: 0.300 kg Sestavine: Svinjska meso, sol, naravne arome in začimbe Sladkorji: dekstroza in saharoza Antioksidanti: E301 Konservansi: E250-E252...
Francija, Auros
... čaroben, saj je zelo praktičen poleg tega, da je slasten. Narezan na kolobarje kot tople tapas prigrizke, lahko tudi obogati vaše testenine in solate s toplimi kolobarji kandiranih klobas. To je čarobno! Asortiman Kandirana svinjska klobasa 3×80 g, rok trajanja 40 dni Kandirana račja klobasa (mešanica svinjine in račjega mesa) 4x40g, rok trajanja 40 dni Kandirana svinjska klobasa s Piment d’Espelette 3x80g, rok trajanja 40 dni...
Francija, Saint-André-Le-Puy
Družina izdelkov, ustvarjena v najčistejši tradiciji gorskih mesnin. Naša linija Grande Tradition, izdelana iz najboljših kosov mesa, je kvintesenca znanja podjetja Batistou. ŠUNKE Naše šunke so izključno iz francoskih prašičev, ki so strogo izbrani, in se navdihujejo po okrogli rezini, imenovani "Parma". Zmerno soljene in ročno podrgnjene s suho soljo, so nato počasi sušene v skladu s tradici...
Italija, Barberino Di Mugello
...SALAMA TOSKANA, Pripravljena iz izbranih svinjskih mesnin, srednje mlete in z lardom na kocke, je napolnjena v kolagenovo črevo in zrela. PROŠUTO - svinjska stegna "CASALINGO ALLA TOSCANA" FINOCCHIONA, Pripravljena iz izbranih svinjskih mesnin, je tipična toskanska klobasa v kolagenovem črevu, aromatizirana s semeni komarčka. PANCETA iz čistega svinjskega mesa, zvita ali raztegnjena, soljena in zrela po toskansko.
Španija, O Porriño-Pontevedra
PORTALCONSA se osredotoča na tipične galicijske izdelke, kot so tradicionalna klobasa in čebulna klobasa, lakon, slanina, svinjska glava..., vendar ne pozablja na bolj splošne izdelke, kot so hamburger, klobasa ali kriollo, seveda pa z kakovostjo surovin iz naše dežele in z dobrim delom izkušenih rok ter s tehnološko infrastrukturo, ki lahko le prispeva k odličnosti naših izdelkov.
Združeno kraljestvo, Birmingham
Ustanovljen leta 1981, Tasty Bake je eden vodilnih proizvajalcev klobas v Združenem kraljestvu. Z uporabo najsodobnejše tehnologije in najboljših sestavin Tasty Bake proizvaja vrsto IQF klobas in saveloyev (začinjena svinjska klobasa, svetlo rdeče barve, ki se običajno postreže v ribjih in krompirčkovih trgovinah v Združenem kraljestvu, včasih ocvrta v testu. Ima okus, podoben salami).
SKLEP PONUJA MALOPRODAJO ŽIVILSKIH IN ALKOHOLNIH IZDELKOV IZ RUSIJE, UKRAJINE, BELORUSIJE, KAZAHSTANA, LATVIJE, GRUZIJE IN ARMENIJE. V NAŠI PONUDBI LAHKO NAJDETE: - RDEČI KAVIAR - ČRNI KAVIAR - SVINJSKA SLANINA - JELENJE KLOBASE - DIVJA KLOBASA - SVIŠČENKE IZ SVIŠČINE, GOVEDINE, JELENOV, LOSOSOV, DIVJINE - SIBIRSKE PELMENE - RUSKE IN UKRAJINSKE LIMONADE - SONČNIČNA HALVA - SUŠENA RIBA...
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play