...", tisti avtentičnih okusov, v našo brezglutensko linijo izdelkov.
Varnost in mirnost:
Posebno pozornost namenjamo izbiri in zagotavljanju naših surovin, da bi ponudili visokokakovostne izdelke, ki so garantirano brez glutena.
Prilagojena brezglutenska formulacija
Priprave zakruh, krhko testo, piškote, palačinke, toast ali slaščice, prilagajamo se zahtevam naših strank, da oblikujemo brezglutensko rešitev, ki ustreza njihovim specifikacijam.
... slaščičarstva (choux testo, dacquoise...)
Vsak recept je opremljen s svojo fotografijo, načrtom rezanja in predstavljen korak za korakom.
Referenca:BEL20
Na voljo:4 izdelki
Dimenzije:243 strani - Fr & En
Jezik:Francoščina in angleščina...
... prebavnega sistema. Njegova pravokotna oblika je idealna za rezanje in pripravo toastov. Potrošniki so vse bolj zaskrbljeni za zdravje in izvor hrane, ki jo uživamo. Poleg tega naš način življenja pomeni, da vse bolj pogosto uživamo hrano zunaj doma. V tem smislu je Bio polnozrnati kruh 51 % kruh, zasnovan za uživanje vseh okusov in lastnosti ekološke pridelave.
REF:C443A
EAN-13:8436017105827
EAN-14...
...Pekač/ Pekač zakruh
Dimenzije: 400X800 mm - 5 celic
Fib'Maé je sestavljen iz inox okvirja in rdeče silikonske steklene tkanine. To je mreža, ki je zelo enostavna za uporabo za sveže ali zamrznjeno testo.
Zahvaljujoč svoji nelepljivi prevleki je odstranjevanje zelo enostavno, tudi če se je testo zataknilo v mreži.
Enostavna uporaba - malo odpadkov - ekonomična pri nakupu in vzdrževanju
Ko je mreža obrabljena, je enostavno zamenjati tkanino.
...Zahvaljujoč temu profesionalnemu gnetilniku je vaše testozakruh "zgneteno", kar pomeni, da je zmešano, da dobi homogeno in elastično strukturo. Ima kapaciteto 42 litrov in proizvodnjo 38 kg. Profesionalni spiralni gnetilnik je idealen za pekarje in slaščičarje.
Spiralni gnetilnik 38 kg / 42 litra:
Zelo primeren za trda testa, kot so testa za pico ali kruh.
Profesionalni spiralni gnetilnik je...
...Sir iz nepasteriziranega mleka, ki je bil stisnjen in zoren 8 tednov.
Ima gladko in homogeno testo z značilno oprano skorjo, tipično za raclette.
Idealno za raclette, pa tudi za pripravo slanih pit, listnatega testa, pic, ne pozabimo pa tudi na solate in sezonske predjedi.
...Moka pšenična tip 65.
Ta moka je namenjena vsakodnevni uporabi v kuhinji, kot zakruh ali testoza pite.
Proizvedena je v okviru nadzorovane kmetijske prakse CRC (Nadzorovana Kmetijska Praksa). Ta uradna oznaka prinaša številne garancije:
- pridelki so najmanj 250 m oddaljeni od vseh virov onesnaženja.
- nobena kemična obdelava ni dovoljena, pšenica se naravno ohranja, brez dodatkov.
- žita...
...Bogate z vlakninami in beljakovinami, semena se uživajo cela, zdrobljena, mleta. Popolna so posuta po vaših solatah, žitaricah, vključena v testozakruh. Zelo smo ponosni, da sodelujemo s kmetijsko zadrugo iz južne Francije za to vrsto semen! Ta semena prihajajo iz Anjou in Okcitanske regije. Paket 200 g.
Referenca: EPI011
Na voljo: 56
Energija: 489 kcal / 2044 KJ
Vlaknine: 28.3 g
Beljakovine: 22.4 g...
... testozakruh ali pito, ali pa jih zmešamo in dodamo jogurtu ali omaki. Dodamo jih lahko tudi v mesne kruške, pečene panade, na hrustljavce in drobljence, v mafine, torte, kolače...
Nasveti za uživanje
Uživajte jih posute po jedeh ali vključene v slane ali sladke pripravke.
Shranjujte na hladnem in suhem mestu, zaščitene pred svetlobo.
Sestavine
Rjava lanena semena iz ekološke pridelave...
...Veter iz Mediterana piha v vaše krožnike. Poroka sadne arome oljk z močjo sivo soli iz Bele dežele.
Dodajte kot začimbo v jedi na osnovi riža, kuskusa ali testenin (na koncu kuhanja), v omake, zelenjavne jedi, gratine, v testozakruh ali pico za pripravo posebnih kruhov itd...
SKU:SGALG250...
... izberite izdelek, ki ga želite. Ne glede na to, ali gre zakruh, prigrizek ali testoza pico, imamo široko paleto konceptov, ki jih lahko nato prilagodite.
• MOKA: Izberite pšenično moko za blag okus ali moko iz izvirnih žit za več karakterja. Izberite vrsto moke, ki najbolj ustreza vašemu izdelku.
• VRSTA TESTA: Za prigrizke izberite svoje testo! Na primer, izberite listnato testoza hrustljav...
...Nudimo vam tako pečen kruh kot tudi polpečen kruh v vseh oblikah. Naša tovarna, zgrajena leta 2014, zagotavlja uporabo najsodobnejših tehnik za pripravo naših izdelkov, kar vam omogoča, da uživate v vrhunskem kruhu, saj je naše testo hidrirano na več kot 70 % namesto običajnih 50 ali 60 %. Ta posebnost zagotavlja konstantno kakovost 7 dni v tednu, 365 dni na leto. Naša proizvodna kapaciteta znaša...