...Dodatak za napihnjene kruhe, kot so rosette, michette in tartarughe. Zagotavlja elastičnost, obdelovalnost in odličen razvoj izdelka.
Format: 25 kg
Odmerjanje: 0,5%...
... površine in pokrovi, ki so v stiku z izdelkom v napravi, so izdelani iz 304 kakovostnega krom-niklovega kovine.
Sistem rotirajočih čeljusti.
Pakira 115 izdelkov na minuto (roll, sendvič hamburger in podobni izdelki) ter 83 izdelkov na minuto v Francala kruhu.
Enostavna za uporabo.
MAKS. MOČ: 3 Kw
NAPETOST: 380 V
MAKS. TOK: 25 A
NADZOR: PLC-Zaslon na dotik
Zahteva po kompresorskem zraku: 5-6 Bar...
...Narejeno iz naravnih sestavin lokalnih dobaviteljev v Grčiji. - Naši bageli imajo neto težo 120g. - Mini bageli imajo neto težo 60g. Vsi Leo-ovi bageli so veganski, razen za 3 okuse: - Brusnica z belim čokolado. - Čedar s sirom Jalapeño. - Borovnica z belo čokolado.
...
• Možnosti proizvodnje pod zasebno blagovno znamko na podlagi vaših želja
• Transparentnih stroškovnih izračunih
• Enostavni pripravi in prihranku časa
Z našimi testnimi kroglicami lahko ustvarite veliko več kot le pico, možno je tudi pripraviti hamburgerje, focaccio, döner kruh in še več!
Kot Euro Pizza Products smo zelo fleksibilni, ta fleksibilnost omogoča, da se proizvodni proces popolnoma prilagodi vašim željam in tako proizvede popolno testoza vas pod 'zasebno blagovno znamko'.
...", tisti avtentičnih okusov, v našo brezglutensko linijo izdelkov.
Varnost in mirnost:
Posebno pozornost namenjamo izbiri in zagotavljanju naših surovin, da bi ponudili visokokakovostne izdelke, ki so garantirano brez glutena.
Prilagojena brezglutenska formulacija
Priprave zakruh, krhko testo, piškote, palačinke, toast ali slaščice, prilagajamo se zahtevam naših strank, da oblikujemo brezglutensko rešitev, ki ustreza njihovim specifikacijam.
...Nudimo linije zatestoza pico s sistemom oblik. Linija lahko proizvaja testoza pico v različnih velikostih. Ta linija je najboljša rešitev za mnoge vrste ploščatega kruha, kot so pita, tortilja, lavash itd.
Kontaktirajte nas zdaj.
Smo podjetje Baker’s standard ltd. iz Bolgarije. Proizvajamo izboljšave za kruh, mešanice za kruh, nadomestke za različne izdelke in starter kulture za kruh. Ukvarjamo se s proizvodnjo, distribucijo, tehnično podporo in dobavo inovativnih sestavin in rešitev za pekarsko industrijo po vsem svetu. Naša misija je pomagati pekarjem po vsem svetu, da uspešno razširijo svojo poslovno dejavnost. Sodeluje...
...MAGRI FREE Napoletana je brezglutenska moka za pekovske izdelke, ki vsebuje mešanico koruznega škroba, riževega škroba, rastlinskih vlaknin in koruznega kislega testa.
Ne izvira iz procesov deglutinizacije in ne vsebuje mleka, jajc in pšeničnega škroba.
Visokokakovosten, naraven izdelek z bogato vsebnostjo vlaknin in koristnimi naravnimi encimi. Mešanica, ki omogoča elastično testo, idealno za...
...Pétrin 38kg/42L AS
Ustreza trdim testom (na primer testoza pico ali kruh)
Z nagibno glavo in odstranljivo ključno napravo
Prepoznavanje ključa preko senzorja
Premaz proti praskam
Referenca: 101867
Blagovna znamka: Bartscher
Neto teža (kg): 115,0 kg
Dimenzije v MM (D x Š x V): 480 x 800 x 730 mm
Moč (kW): 1,5 kW
Napajanje (Volt): 230 v
Frekvenca: 50 Hz
Količina testa: 38 kg / 42 litra...
...25 KG Kraft vreča. Namen uporabe Sudem mešanica zakruh (10 kg), sestavina kvas (za kruhke 300 GR, za velike kruhe 400 g) in voda (6 litrov) se zmešajo v testo. Temperatura testa 25-27 °C, 10 min počasi, 7 min hitro se gnete. Za 1. fermentacijo 15 min (na pultu). Za 2. fermentacijo traja 30 min. Peče se 30-35 minut. 1 leto shranjevanja na hladnem in suhem mestu.
... šafranov sirni kruh s kulturo kislega testa namesto kvasa:
– zagotavlja polnejši okus
– je lahko prebavljivo
– ima 50 % do 100 % boljšo absorpcijo mineralov (npr. magnezij, železo, cink)
– ima daljšo obstojnost
Za več informacij in cene o šafranovih sirovih palicah nam pošljite e-pošto ali nas pokličite.
Z veseljem bi vam želel na kratko predstaviti naše podjetje:
Sungrano je podjetje za trgovino z blagovnimi materiali, specializirano za hitro pokvarljive potrošne izdelke (FMCG) in kmetijske proizvode, s sedežem v Nemčiji.
V zadnjih letih se je razvilo v polnopravno trgovsko hišo z blagovnimi materiali, ki ima stranke v Evropi in na Bližnjem vzhodu.
Na področju kmetijstva se osredotočamo na trg...
... slaščičarstva (choux testo, dacquoise...)
Vsak recept je opremljen s svojo fotografijo, načrtom rezanja in predstavljen korak za korakom.
Referenca:BEL20
Na voljo:4 izdelki
Dimenzije:243 strani - Fr & En
Jezik:Francoščina in angleščina...
Kot Temas Grup Export Partners smo strokovnjaki za pomoč podjetjem pri uspehu na globalnem trgu z iskanjem novih izvoznih strank, ustvarjanjem potencialnih strank in razvojem izvoznih strategij. Naše skrbno zasnovane storitve zagotavljajo, da naši cenjeni kupci doživijo edinstveno in učinkovito izkušnjo. S svojim znanjem na področju carinjenja, logistike in zunanje trgovine povečujemo prodajo in p...
...-oblikovani rezili iz nerjavečega jekla, ki omogočajo nežno gnetenje trdega testa.
Uporablja se pogon z variabilno frekvenco za gladko spreminjanje hitrosti vrtenja rezil, kar omogoča uporabo stroja za gnetenje testa zakruh.
...Hela preliv zakruh paradižnik bazilika, sadni, rahlo kisel v 5 kg vedru.
Zlasti za pekarske izdelke smo za vas razvili dodatne tekoče začimbe. Ločimo med marinadami zakruh in prelivi zakruh.
Marinade zakruh: Marinade na vodni osnovi za premazovanje kruha in piškotov. Prav tako idealne za vmešavanje v testo, saj se zmanjša količina soli.
Prelivi zakruh: Marinade na osnovi olja za...
... moko (npr. krompirjevo, tapiokino, kostanjevo), povečate število jajc ali dodate zrelo banano ter več maščobe.
<strong> Sestava: </strong> moka iz riža
<strong> Hranilna vrednost na 100 g </strong> energijska vrednost 1481kJ/349kcal - 18% RWS*
maščoba 0.7g - 1%
od tega nasičene maščobne kisline 0.15g < 1%
ogljikovi hidrati 76.9g - 30%
od tega sladkorji 2g - 2%
beljakovine 7.6g - 15%
vlaknine 2.3g
soli 0.1g - 2%
*RWS - Referenčna vrednost hrane
<strong> Uporaba </strong> Sestavina za sladke torte, peciva, kruh...
...Brokolijev prašek v surovi kakovosti je čudovita sestavina za vsakodnevni zeleni smoothie in za zelenjavne sokove. Brokolijev prašek pa se prav tako odlično poda v testozakruh, v testoza surove krekerje, v testoza palačinke, v solatne prelive, v juhe, namaze ali v zelene omake. Brokolijev prašek je bogat z antioksidanti, dragocenimi sekundarnimi rastlinskimi snovmi, klorofilom, beta-karotenom ter visoko koncentriranimi minerali in slednimi elementi.
...Tip: Večnamenska moka
Finenost (%): 100
Vrsta predelave: Mletje
Izdelano iz: Pšenice
Dodatki: Ne
Brez konzervansov, kemikalij ali belil
Ta pšenična moka je fino mleta
Odlična zakruh, torte, testoza pico in še več
Nepremagljiv okus in tekstura...
...Proizvodna linija za arabski kruh (avtomatska pekarna) je popolnoma avtomatska proizvodna linija, ki od mešanja sestavin do hlajenja kruha poteka skozi več zaporednih strojev. Kruh poznamo kot arabski kruh, libanonski kruh ali sirijski kruh, in v zadnjem času se je razširil po vsem svetu zaradi svojih prednosti in pozitivnih lastnosti.
Osnovne komponente linije:
- Mešalnik zatesto
- Posode zatesto
- Delilnik testa
- Prvi dokazovalec
- Stiskalnik testa
- Končni dokazovalec
- Tunnelska peč
- Hladilni transporter
- Zračni kompresor
- Električni nadzorni panel.
...da svojim strankam zagotovite boljšo storitev in prihranite veliko časa.
Značilnosti majhnih osnov za pico.
PREMER: 24cm.
TEŽA ENOTE: 140-145gr.
TEŽA NA ŠKATLO: 2900gr.
ENOTE NA ŠKATLO: 20
ENOTE NA VREČKO: 2
CENA NA ENOTO: 0,70€ (Brez DDV in prevoza)
CENA NA ŠKATLO: 14€ (Brez DDV in prevoza)
*Na naročilu na spletu se prikaže končna cena, ki vključuje...
...Izboljšanje kruha (mešanice encimov) so posebej razvite za različne vrste kruha.
Na kruhu; zagotavlja boljši volumen, homogeno strukturo, skorjo in hrustljavost.
Zagotavlja enostaven postopek testa, povečuje stabilnost testa, elastičnost glutena in sposobnost zadrževanja plinov.
Omogoča peku, da enostavno obdeluje suho testo ročno ali s pomočjo stroja.
...Bernardi, vodilni proizvajalec potopnih gnetilnikov iz Italije za popolno pico, kruh in druge testo jedi.
Gnetilnik testa
Potopni gnetilniki italijanske družbe Bernardi so patentirani gnetilniki za gostinstvo in ambiciozne domače kuharje. Bernardi je uspel posnemati človeško gnetenje tako, da testo v napravi doseže optimalno konsistenco. Z različnimi frekvencami in nastavitvijo moči je mogoče gnetiti tudi težka testa.
...Maxima spirala za gnetenje / Gnetilnik testa / Spiralmixer 20 litrov je profesionalni spiralen gnetilnik. Ta spiralen gnetilnik je gnetilnik testa z zelo močnim motorjem. To je odlično, saj se vaše testo zlahka zmeša, kar vam omogoča, da enostavneje spečete okusno kruh. S tem Maxima spiralo za gnetenje / Gnetilnikom testa / Spiralmixer 20 litrov lahko obdelate do 8 kilogramov moke in 13...
Ustanovljen leta 1965, KRAL Foods je znan po svojih tradicionalnih in inovativnih izdelkih, kot so Tortillas, Kemalpasa (sponge pastry rolls), şekerpare (pečena mehka peciva), güllaç (pečena mehka peciva), şambaba, erişte (rezanci), piškoti, baklavina testa, mantı, trikotna testa, burek testa, tarhana in kadayif (ocvrta strjena pšenična sladica). S poudarkom na moderni tehnologiji ter standardih k...
...IntelleStamp stroj je naprava za ekstrudiranje dveh komponent, namenjena oblikovanju izdelkov, kot so toffee, nugat, hermatogen - ruski energijski bar - ingverjevo testo, ohlajena skuta, meso z meto z nadevi, kot so mase z tekočo viskoznostjo.
Značilna je močna vijak ekstrudna naprava s tremi sodobnimi rezalnimi sistemi: diafragmno rezanje, rezanje vrvic in rezanje z giljotino. Glava je...
... prebavnega sistema. Njegova pravokotna oblika je idealna za rezanje in pripravo toastov. Potrošniki so vse bolj zaskrbljeni za zdravje in izvor hrane, ki jo uživamo. Poleg tega naš način življenja pomeni, da vse bolj pogosto uživamo hrano zunaj doma. V tem smislu je Bio polnozrnati kruh 51 % kruh, zasnovan za uživanje vseh okusov in lastnosti ekološke pridelave.
REF:C443A
EAN-13:8436017105827
EAN-14...