... površine in pokrovi, ki so v stiku z izdelkom v napravi, so izdelani iz 304 kakovostnega krom-niklovega kovine.
Sistem rotirajočih čeljusti.
Pakira 115 izdelkov na minuto (roll, sendvič hamburger in podobni izdelki) ter 83 izdelkov na minuto v Francala kruhu.
Enostavna za uporabo.
MAKS. MOČ: 3 Kw
NAPETOST: 380 V
MAKS. TOK: 25 A
NADZOR: PLC-Zaslon na dotik
Zahteva po kompresorskem zraku: 5-6 Bar...
...Nudimo linije zatestoza pico s sistemom oblik. Linija lahko proizvaja testoza pico v različnih velikostih. Ta linija je najboljša rešitev za mnoge vrste ploščatega kruha, kot so pita, tortilja, lavash itd.
Kontaktirajte nas zdaj.
...25 KG Kraft vreča. Namen uporabe Sudem mešanica zakruh (10 kg), sestavina kvas (za kruhke 300 GR, za velike kruhe 400 g) in voda (6 litrov) se zmešajo v testo. Temperatura testa 25-27 °C, 10 min počasi, 7 min hitro se gnete. Za 1. fermentacijo 15 min (na pultu). Za 2. fermentacijo traja 30 min. Peče se 30-35 minut. 1 leto shranjevanja na hladnem in suhem mestu.
Kot Temas Grup Export Partners smo strokovnjaki za pomoč podjetjem pri uspehu na globalnem trgu z iskanjem novih izvoznih strank, ustvarjanjem potencialnih strank in razvojem izvoznih strategij. Naše skrbno zasnovane storitve zagotavljajo, da naši cenjeni kupci doživijo edinstveno in učinkovito izkušnjo. S svojim znanjem na področju carinjenja, logistike in zunanje trgovine povečujemo prodajo in p...
...Proizvodna linija za arabski kruh (avtomatska pekarna) je popolnoma avtomatska proizvodna linija, ki od mešanja sestavin do hlajenja kruha poteka skozi več zaporednih strojev. Kruh poznamo kot arabski kruh, libanonski kruh ali sirijski kruh, in v zadnjem času se je razširil po vsem svetu zaradi svojih prednosti in pozitivnih lastnosti.
Osnovne komponente linije:
- Mešalnik zatesto
- Posode zatesto
- Delilnik testa
- Prvi dokazovalec
- Stiskalnik testa
- Končni dokazovalec
- Tunnelska peč
- Hladilni transporter
- Zračni kompresor
- Električni nadzorni panel.
...Izboljšanje kruha (mešanice encimov) so posebej razvite za različne vrste kruha.
Na kruhu; zagotavlja boljši volumen, homogeno strukturo, skorjo in hrustljavost.
Zagotavlja enostaven postopek testa, povečuje stabilnost testa, elastičnost glutena in sposobnost zadrževanja plinov.
Omogoča peku, da enostavno obdeluje suho testo ročno ali s pomočjo stroja.
Ustanovljen leta 1965, KRAL Foods je znan po svojih tradicionalnih in inovativnih izdelkih, kot so Tortillas, Kemalpasa (sponge pastry rolls), şekerpare (pečena mehka peciva), güllaç (pečena mehka peciva), şambaba, erişte (rezanci), piškoti, baklavina testa, mantı, trikotna testa, burek testa, tarhana in kadayif (ocvrta strjena pšenična sladica). S poudarkom na moderni tehnologiji ter standardih k...
... vrtečimi vozički, spiralne mešalnike, planetarne mešalnike, stroje za oblikovanje dolgih oblik, modularne pečice, pečice zakruh, matador pečice, dodatno pa nudijo tudi posode zatesto in pečice zakruh z vrtečimi vozički.