Francija, Privas
... vsebnost sladkorja 60g na 100g Od leta 1885 skrivnosti večne mladosti! Krema iz kostanja iz Ardèche je recept, ki ga je ustvaril Clément Faugier leta 1885 v Privasu. Ta recept je ostal nespremenjen od svojega nastanka, uporablja le naravne sestavine. Sestavine: kostanj, sladkor, koščki glaziranega kostanja, voda, glukozni sirup, naravna vanilijeva aroma Pripravljena z 45g sadja na 100g, skupna vsebnost sladkorja 60g na 100g Koda: 516 Neto teža (g): 365 Bruto teža (g): 633 Cena brez DDV: 3.03 Cena z DDV: 3.20...
Francija, Ducy-Sainte-Marguerite
...44 je tradicionalni normandski recept. 44 iz La Flaguerie se pridobi z maceracijo kavnih zrn, pomaranče in nageljnovih žbic v jabolčnem žganju najmanj 44 dni. Bruto teža: 1450g Teža škatle s 6: 9kg...
Francija, Castelnaudary
...Tradicionalni recept, ki daje klasičen in močan okus za čisto svinjsko podeželsko pašteto iz Francije, ki jo lahko uživate na svežem podeželskem kruhu.
Francija, Saint-Gaudens
...100% rastlinskega izvora Tradicionalni recept z oljčnim oljem Brez konzervansov, brez barvil, brez alergenov Prav tako primeren za nežno pranje perila. Marsejski milo je edinstven, naraven in avtentičen izdelek. Izdelano v Franciji, temelji na tradicionalnem receptu z oljčnim oljem. Njegova sestava 100% rastlinskega izvora ne vsebuje dišav, barvil ali konzervansov. Tako prispeva k ohranjanju okolja. Formula marsejskega mila pusti roke mehke in prijetno dišeče. Prav tako je primerna za nežno pranje perila.
Francija, Paris
...Z odlokom kralja je značaj gorčice d'Orléans temelji na treh stebrih: tradicionalni recept, edinstvena obrt in izbira najboljših sestavin. Bratovščina mojstrov Vinaigriers & Moutardiers d'Orléans je priznana z kraljevskim odlokom od leta 1580. Omenite drugo gorčico, razen tiste d'Orléans, in ta takoj pride v nos. Dimenzije: 8 x 6 Neto teža: 200 Volumen: 200g...
Francija, Montelimar
...Calissons de Provence, ki so ročno pečeni v kotlu. Odkrijte vse okuse mandljev, kandirane melone in kandiranih pomarančnih lupin v tej ovalni sladici z ostrimi konci, katere oblika ji daje edinstvenost. Tradicionalni recept, Calissons se izdelujejo v naših delavnicah. Calisson spada med 13 provansalskih božičnih sladic. Znan je predvsem kot znamenitost mesta Aix en Provence. O Calissonu kroži...
Francija, Appietto
Biscuiterie d'Afa je družinsko podjetje, specializirano za proizvodnjo tradicionalnih korzikanov.
Francija, Vaulx-En-Velin
...Tradicionalni recept za zeleno tapenado je nujen izdelek za vaše aperitivne toaste ali v kuhinji, v listnatem testu, divjačini in omletah. Različne velikosti izdelkov: 125g Država izvora: Alžir...
Francija, Furiani
ALINE CHOCOLATIERE ponovno izumlja klasike čokoladnih slaščic v bastiaškem slogu. To je celotna Korzika v čokoladnih dobrotah: subtilno združevanje zakladov Otoka lepote in dobre čokolade, skozi med, citruse, lešnike, zaklade maquis in znamenite Canistrelli, ki nas vračajo v otroške spomine in obljubljajo presenetljive in edinstvene okusne izkušnje. Že več let sestre Giammertini združujejo svoje ...
Francija, Montfort Sur Meu
... ponudimo najboljšo kakovost v optimalnih pogojih varnosti hrane, vse to pa z zaupanja vrednim procesom sledljivosti. Naša ponudba vključuje tradicionalni recept v velikem formatu (33 cm), recept z maslom višje kakovosti v srednjem formatu (31 cm) ter bio recept v manjšem formatu (27 cm). Naše krepe so že pečene in jih je enostavno segreti zamrznjene! Le nekaj sekund v pečici ali preprosto na krepi in lahko uživate v svoji...
Francija, Malataverne
...Izvirni in tradicionalni recept za limonado, v BIO. Gazirana voda, sladkor, kislo sredstvo citronska kislina, naravna aroma limone in limete.
Francija, Saint-Omer
...Tradicionalni masleni sablji AOP iz Isigny, kartonska embalaža, ki vsebuje 250g sabljev. Masleni sabelj je nepogrešljiv v naši hiši! Recept se od leta 1904 ni spremenil. Pravi normandski sabelj ima 18 zob in je hkrati hrustljav in topen. Njegov okus in omamen vonj vas zagotovo popeljeta nazaj v otroštvo.
Francija, Villeneuve Sur Lot
...4 pripravljeni za peko kroasani. Recept z maslom, tradicionalni kroasani, ki so hrustljavi in mehki po peki v pečici. Izdelek je zamrznjen in pakiran v vrečko. Teža: 6x(4x70g)...
Francija, BRIE
...Za olajšano delo v kuhinji. DLUO tehnika 12 mesecev Pakiranje na enoto Paletizacija 120 vedrov na paleto Shranjevanje Ambient Orientalska omaka Soréal ponuja pravi ravnotežje med pikantnimi in začinjenimi okusi. Orientalska omaka, koncentrat kulinarične tradicije Ne obstaja tradicionalni ali običajni recept za orientalsko omako. Ponuditi orientalsko omako pomeni izumiti izdelek, ki bo znal...
Francija, Yvetot
Francija, Ham
... njegova aroma je prav tako intenzivna. Pistou je tradicionalni recept, izvorno iz Provance, ki nosi ime po italijanskem pestu. Ti 2 recepta, čeprav sta si zelo podobna in navdihnjena drug od drugega, sta popolnoma različna. Medtem ko je "Pesto Genovese" pripravljen z baziliko, oljčnim oljem, česnom, sirom in pinjolami, Pistou vsebuje le baziliko, česen, oljčno olje in nič več. Referenca: AR801233 Ean13: 3760306801233...
Francija, Brive La Gaillarde
...100% slastne in 100% ekološke lizike! 20 karamelnih lizik: sveže mleko (53%), sladkor, glukozni sirup, sol 20 večfrutnih lizik: limona, malin, grenadina, pomelo in breskev. Tradicionalni recept od leta 1924, zagotavljeni trenutki užitka! Izdelane v Corrèze.
Francija, Lomme
... prigrizek ali fougasse za mehko testo. • RECEPT: Nadaljujte s prilagajanjem vaših test, tako da prilagodite vsebnost soli, žita, ki jih dodate ... Prilagodite preliv svojim potrebam: tradicionalni recepti ali vegetarijanski. • IZVEDBA: Pri razvoju vašega izdelka upoštevamo vaše omejitve pri izvedbi. • EMBALAŽA: to je končni dotik NOVEPAN. Ponujamo vam različne embalaže glede na vaše zahteve. Naši izdelki so certificirani: BRC, IFS in po potrebi BIO in Halal.
Francija, Le Bignon Mirabeau
...ki so v Franciji neobičajne, delajo UMEYOSHI poseben liker; povabilo na potovanje in deljenje. YOSHI DISTRIBUTION SAS je recept za UMEYOSHI razvila v sodelovanju s Plumone Co. Ltd., destilarno iz Wakayame, specializirano za izdelke na osnovi ume, ki je bila ustanovljena pred več kot pol stoletja. UMEYOSHI je izdelek srednjega razreda z velikim potencialom med potrošniki, ki so navdušeni nad...
Ustanovljena pred več kot 30 leti, na dosegu roke od gradu Chambord, naša pekarna piškotov spoštuje tradicijo pekarstva preteklosti, z uporabo surovin visoke kakovosti. Naši prostori se nahajajo v Maslivesu v Loir-et-Cher (41). Palet Solognot je naš vodilni izdelek! Tradicionalni recept, masleni piškot rahlo drobljiv, napolnjen z rozinami, mariniranimi v rumu.
Francija, Tain L Hermitage
Podjetje Gâteau Dauphinois ročno oblikuje in proizvaja piškote z nadevom iz sadja brez barvil in konzervansov, že od očeta do sina. Zaradi svojega uspeha in kakovosti podjetje prodaja svoje izdelke v Franciji in zdaj tudi v tujini. Njihov tradicionalni recept in proizvodnja, brez konzervansov, barvil ali umetnih arom, omogočajo, da ta slastni kolač ostane svež več mesecev.
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play