Francija, Paris
...Natural C: Močan naravni absorbent za ohranjanje hrane - Natural'C je naravni absorbent etilena, rastlinskega hormona, odgovornega za proces zorenja sadja, zelenjave in cvetja. Ponuja se tudi v obliki preprostega FILTRA, ki samodejno zajame etilen, ki ga sproščajo izdelki, in tako blokira zorenje ter podaljša trajanje ohranjanja. Sadjarstvo, vrtnarstvo, pridelava zelenjave Trgovci na debelo s...
Francija, Saint-Bris-Le-Vineux
...Ročno trganje, tri izbire: pri nalaganju, ob prejemu in v kleti. Tradicionalna vinifikacija, Beaujolais maceracija približno 8 dni v termoregulirani posodi pred stiskanjem. OPOMBE O OKUSU Intenzivna, sijoča in bistra vijolična barva z živahnimi vijoličnimi odsevi. Nos je zelo odprt in izrazit, razkriva note črnega sadja, kot sta robidnica in ribez, ki se razvijejo v začinjene note. V ustih je...
... zorenje v posodah 3 tedne Malolaktična fermentacija v posodah Zrelo v francoskih hrastovih sodih 12 mesecev SORTA GROZDJA 50% Cabernet Sauvignon 50% Merlot OPIS S čisto granatno obarvano haljo, rdeče vino Château Lalande razkriva očarljiv vonj rdečega sadja in kakava, z notami praženega lesa. Okus se odpre z gladkim in okroglim napadom, ki se razvije v sadne note z nežno omiljenimi tanini. Veliko vino iz Saint-Juliena.
Francija, Bordeaux
... temperatur, dolgotrajno maceracijo (18 dni) in 2 prečrpavanjema na dan med celotno fermentacijo. Ti postopki omogočajo maksimalno ekstrakcijo kakovosti sadja: barva, arome in struktura. Zorenje vina poteka v hrastovih sodih, od katerih je tretjina novega lesa, in traja 12 mesecev. Degustacija Na pogled ima grad Haute Libarde lepo bleščečo rdečo barvo. Njegov intenziven nos ponuja arome rdečega...
Francija, Saint Emilion
...„Château Sansonnet“ se nahaja na vrhu planote Saint-Emilion. Terroir, ki je izjemen, je sestavljen iz tanke plasti gline na apnencu. Vinograd se razteza na 7 ha v enem kosu okoli gradu. Merlot, ki prevladuje s 85%, je zmešan s Cabernet-Franc in Cabernet Sauvignon. Vino, ki je primerno za dolgotrajno zorenje, se odlikuje po intenzivni rubinasti barvi. Ob zračenju sprosti arome višnje in ribez. Ob napadu je široko, okus pa se harmonično razvija proti finim taninom z okusom zrelega sadja.
Francija, Caromb
...Cépage: Presenečenje vinogradnika Starost vinogradov: 3 do 50 let Terroir: Glinasto apnenčast Trgatev: Strojna Degustacija: • Barva: svetla • 1. nos: Bela cvetlica • 2. nos: Belega sadja • V ustih: Svež in okrogel z mineralnim zaključkom, arome marelic • Povprečna dolžina (5/6) Ujemanje jedi/vina: • Ribe, morski sadeži, aperitivi…. Zorenje: 2 do 3 leta Vinifikacija: Odstranjevanje pecljev/stiskanje, nato stiskanje in bistrenje, končno vinifikacija pri nizki temperaturi (16°C). 2 tedna vinifikacije, nato zorenje na finih drožeh pozimi. Na koncu filtracija pred stekleničenjem z inertizacijo.
Francija, Auxerre
...), ribe in morski sadeži (pečen jastog v citrusni omaki, hladni jastog po malteško), siri (roquefort), sladice (solata eksotičnega sadja, sladoled iz kostanja, listnato pecivo z rumenimi breskvami)","Œil":"Oko","Temps de garde:18 ans":"Čas zorenja: 18 let","Domaine:Château Coutet":"Domaine: Château Coutet","Conditionnement:Carton de 6 bouteilles de 75cl":"Pakiranje: Karton s 6 steklenicami po 75cl...
Francija, Cénac
... arome eksotičnega sadja. Splošen vtis: harmonično belo vino, okusno z aromami, ki trajajo. Priporočamo kot aperitiv ali ob morskih jedeh. Postrežemo dobro ohlajeno. Izdelek: Château du Garde Površina: 2,5 ha Sorta: 60% Sémillon, 40% Sauvignon Terroir: ilovnato-kalcitna tla Vid: jasna, sijoča, rumeno-zelena barva Nos: fin, sadni in svež...
Francija, La Cadière-D'azur
...Kultura raisonnée. Ročno trganje v škatlah. Popolno odstranjevanje pešk, fermentacija v termoreguliranih inox posodah. Zorenje v termoreguliranih inox posodah, tradicionalni plute. DEGUSTACIJA OČI: Lososova barva, svetla. NOS: Sadna, arome rdečega sadja, arome začimb. USTA: Sveža, bogata, mehka, note citrusa, note rdečega sadja, mehka, lahka struktura, dobra intenzivnost, dobra obstojnost. Sorta: Carignan (30%) / Cinsault (20%) / Grenache (20%) / Mourvèdre (30%) Alkohol: 13% Vsebnost: 75 cl...
Francija, Bordeaux
... skrbi lastnika: zelene trgatve, spoštovanje narave (brez herbicidov), razumna pridelava, ročna trgatev, optično sortiranje, zorenje v sodih. Zorenje: 10 mesecev v sodih. Degustacija: Barva z vijoličnim odtenkom, globoko purpurna, z živahno intenzivnostjo; Močan nos, note zrelega črnega sadja v kombinaciji z izrazitimi, a obvladanimi lesnimi aromami, kar zagotavlja prihodnjo kompleksnost; Obsežna in bogata, razkriva zrelo in elegantno snov, gosto strukturo, ki temelji na trdih in živahnih taninov.
Francija, Banyuls Dels Aspres
...Encépagement: Macabeu - Muscat Côtes Catalanes Médaillé d’or par Gilbert et Gaillard Sols: Argilo-Calcaire Vinification: Pressurage direct, débourbage statique in fermentacija v inox posodah pri 14" / 16" za 15 do 20 dni, nato zorenje na finih drožeh do stekleničenja Dégustation: Robe rumene barve in sijoče, Nos ponuja arome svežega sadja, citrusov in eksotičnega sadja ter lepe cvetne note. Živahen in svež v ustih, tipičnost muskata prevladuje v zaključku. Encépagement: Macabeu - Muscat Sols: Argilo-Calcaire...
Francija, Saint-Vérand
...da obvladamo moč sorte. Obrezovanje: goblet, zelo kratko, omogoča obvladovanje pridelka. Vinifikacija: Trgatev: ročna. Metoda: tradicionalna Beaujolais, polikarbonska, v celih grozdih. Maceracija: 6 do 10 dni. Zorenje: v cisternah. Degustacija: Rdeča bigarreau z lepimi vijoličnimi odsevi, ta cuvée sprošča kompleksne arome rdečega sadja in ribez, obogaten z odtenki mandljev. Po odločni napadi vino napolni celotno ustno votlino.
Francija, Issy-Les-Moulineaux
... dokazuje, da je Pic-Saint-Loup zagotovo ena najlepših appellacij v regiji Languedoc! Vsebnost: 75cl Tip: Rdeče vino Sort: 70% Syrah in 30% Grenache AOC: Pic Saint Loup Zorenje: Za uživanje že zdaj in za shranjevanje do leta 2029 Temperatura postrežbe: 16-18°C...
Francija, Lys Haut Layon
...Terroir: Glinasto peščena tla na šistih Situacija: Haut layon Vinifikacija Vinifikacija poteka po tradicionalni metodi. Vino ostane na drožeh najmanj 9 mesecev pred degoržiranjem. Degustacija med 6 in 8 °C Oko: Svetlo rumena Nos: Belega sadja, melisa Usta: Fine mehurčke. Živahen, skoraj živčen napad. Eleganten okus. Potencial za zorenje: Piti v treh letih Ravnotežje: Brut Ujemanje hrane in vina: Idealno kot aperitiv, za koktajle in na sladicah. Zmrznjeni vacherin z malinami. Obrezovanje: Dvojni Guyot Višina: 100 do 120 m...
Francija, Roubia
...Biološka kultura. Mehanična trgatev. Celotna trgatev, fermentacija v betonski posodi z epoksi smolo, redno mešanje. Zorenje v betonski posodi z epoksi smolo, mešanje, lahka filtracija, tradicionalni plute. Glinena tla, apnenčasta tla, prodnata tla. Oko Intenzivna vijolična barva, purpurni odsevi. Nos Eleganten, fin, subtilni aromi črnega ribez, subtilni aromi češnje, bogati aromi rdečega sadja...
Francija, Brissac Loire Aubance
... aromi rdečega sadja, ribez in grozdje. Prijetna in uravnotežena struktura. KOMBINACIJA JEDI/VINO: Hladne mesnine, rdeče meso, blagi siri. TEMPERATURA POSTREŽBE: Med 15 in 17°C. Škatla s 6 steklenicami po 75cl...
Francija, Saint Cannat
... poteka deloma v hrastovih sodih, da se izpopolnijo tanini in doda kompleksnost, deloma pa v betonskih posodah, da se ohrani svežina sadja. DEGUSTACIJA Močan in kompleksen nos, ki združuje arome zelo zrelega rdečega sadja, note sladkega korena in kanček praženja. Napad je koncentriran v ustih, nato pa se razširi z dominacijo zelo zrelega sadja. Mourvèdre prinaša značilno strukturo s prisotnimi in svilnatimi tanini. Zaključek je dolg, zaznamovan z vonji garrigue.
Francija, Saint-Loubes
...Svež in očarljiv vino. Iz mešanice Sémillon, Sauvignon Blanc in Sauvignon Gris na limono-peščenih tleh, to vino ponuja arome belega, eksotičnega in slanega sadja. S svojo edinstveno modro steklenico očara pogled in vabi k uživanju v pladnju morskih sadežev na terasi starega pristanišča. Barva: Bela AOC: Bordeaux Blanc Sec Vinogradi: Limono-peščena tla Vinifikacija: Zorenje na finih drožeh v cisterni 2 meseca...
Francija, Brue Auriac
...VINIFIKACIJA: Razumljivo vinogradništvo Maceracija pred fermentacijo pri nizkih temperaturah, fermentacija pri 18°C. Fermentacija in zorenje na drožeh v hrastovih sodih (228 L) za 30% zmesi (8 mesecev). Zorenje na drožeh v cisterni za 70% zmesi (5 mesecev). OPOMBE O OKUSU: Nos izraža sladke note kandiranih limon in eksotičnega sadja, ananasa in manga, nato pa se razvije v bolj mineralne in nežno...
Francija, Caudiès De Fenouillèdes
...ki zagotavljajo dobro ohranjanje vin in njihovih arom skozi čas. Želeč spoštovati arome sadja in mineralnost rdečih vin, je par vinogradnikov izbral izključno zorenje v inox posodah in v glinenih posodah. Le Chardonnayi, posajeni na več kot 380 m na severnem pobočju, dosežejo svojo polno moč v francoskih hrastovih sodih. V želji po komercialnem razvoju, domaine išče neodvisne prodajne agente, specializirane za vino, da bi raziskovali sektor CHR po vsej Franciji.
Francija, Rungis
SIIM: mednarodno podjetje za uvoz. Specialist za tropsko sadje in zelenjavo. Platforma za distribucijo s površino 3.000 kvadratnih metrov v stavbi C3, z zorenjem banan ter orodjem za pakiranje in pripravo naročil za naše proizvodne linije. Poleg banan in za zadovoljitev naraščajočih potreb naših strank, razvijamo tudi zorenje tropskega sadja: mango, banane, papaje, avokado, banane freycinettes itd.
Francija, Toulouse
... podnebja, vročega in suhega poleti ter zelo hladnega pozimi, drevesa počasi rastejo in dajejo zelo gost les. Sodi iz hrasta „Sessile“, najplemenitejša vrsta Naš sodar sam oskrbuje in oblikuje vse dele od 100 litrov do 10 hektolitrov izključno iz hrasta „Sessile“. Ti sodovi so zelo primerni za dolgotrajno zorenje, prepoznamo jim veliko maščobe, velik spoštovanje do sadja in dolgo življenjsko dobo.
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play