Italija, Bellizzi
...ERETT spodbuja zorenje in izboljšuje barvo sadja, konsistenco sadja, težo sadja ter povečuje ravni sladkorja. Ta izdelek se lahko uporablja na vseh kulturah preko foliarne aplikacije in fertigacije. ERETT temelji na specifičnih rastlinskih ekstraktih in je bogat s polisaharidi, aminokislinami, peptidi, vitamini ter borom in železom, ki sta popolnoma kelatirana z EDTA. Vidik: Rjava tekočina Uporaba: Foliarna in fertigacija Pakiranje: 1L - 5L - 20L - 1000L...
Francija, Paris
...Natural C: Močan naravni absorbent za ohranjanje hrane - Natural'C je naravni absorbent etilena, rastlinskega hormona, odgovornega za proces zorenja sadja, zelenjave in cvetja. Ponuja se tudi v obliki preprostega FILTRA, ki samodejno zajame etilen, ki ga sproščajo izdelki, in tako blokira zorenje ter podaljša trajanje ohranjanja. Sadjarstvo, vrtnarstvo, pridelava zelenjave Trgovci na debelo s...
Francija, Saint-Bris-Le-Vineux
...Ročno trganje, tri izbire: pri nalaganju, ob prejemu in v kleti. Tradicionalna vinifikacija, Beaujolais maceracija približno 8 dni v termoregulirani posodi pred stiskanjem. OPOMBE O OKUSU Intenzivna, sijoča in bistra vijolična barva z živahnimi vijoličnimi odsevi. Nos je zelo odprt in izrazit, razkriva note črnega sadja, kot sta robidnica in ribez, ki se razvijejo v začinjene note. V ustih je...
... zorenje v posodah 3 tedne Malolaktična fermentacija v posodah Zrelo v francoskih hrastovih sodih 12 mesecev SORTA GROZDJA 50% Cabernet Sauvignon 50% Merlot OPIS S čisto granatno obarvano haljo, rdeče vino Château Lalande razkriva očarljiv vonj rdečega sadja in kakava, z notami praženega lesa. Okus se odpre z gladkim in okroglim napadom, ki se razvije v sadne note z nežno omiljenimi tanini. Veliko vino iz Saint-Juliena.
Francija, Bordeaux
... temperatur, dolgotrajno maceracijo (18 dni) in 2 prečrpavanjema na dan med celotno fermentacijo. Ti postopki omogočajo maksimalno ekstrakcijo kakovosti sadja: barva, arome in struktura. Zorenje vina poteka v hrastovih sodih, od katerih je tretjina novega lesa, in traja 12 mesecev. Degustacija Na pogled ima grad Haute Libarde lepo bleščečo rdečo barvo. Njegov intenziven nos ponuja arome rdečega...
Španija, Guijuelo (salamanca)
...Naš iberijski pršut iz bellote se prepoznava po svoji podolgovati obliki z temno in obrabljeno kopito, kar je značilno za primerke, ki so se gibali na prostem. Ima intenzivno in sijočo barvo z velikim številom belih prog v svoji teksturi. Pri degustaciji se zaznava intenziven in vztrajen vonj, čutiti je odtenke suhega sadja in narave, kar prinaša sočno ravnotežje med stopnjo slanosti in skrbno zorenje, povezano z dolgim in prijetnim pookusom. kar še dodatno konkretizira izkušnjo, ki jo ta mojstrovina narave ponuja okusu.
Francija, Saint Emilion
...„Château Sansonnet“ se nahaja na vrhu planote Saint-Emilion. Terroir, ki je izjemen, je sestavljen iz tanke plasti gline na apnencu. Vinograd se razteza na 7 ha v enem kosu okoli gradu. Merlot, ki prevladuje s 85%, je zmešan s Cabernet-Franc in Cabernet Sauvignon. Vino, ki je primerno za dolgotrajno zorenje, se odlikuje po intenzivni rubinasti barvi. Ob zračenju sprosti arome višnje in ribez. Ob napadu je široko, okus pa se harmonično razvija proti finim taninom z okusom zrelega sadja.
Španija, Banyeres De Mariola
...To je kelatna tekoča kalijeva sol, ki olajša dostopnost kalija. Ker je popolnoma topna, je njena uporaba zelo hitra in jo rastlina takoj asimilira. Izboljšuje organoleptično kakovost sadja, zelenjave in industrijskih pridelkov, prav tako pa tudi obarvanost cvetov okrasnih rastlin. Uporabljena na koncu vegetativne faze (pred obiranjem) pospeši zorenje, povečuje odpornost na sušo in podnebne...
Italija, Capo D'orlando
...Gre za mutacijo navadnega mandarina ali 'Havane', odkrito v bližini Palerma. Rastlina je okrogla, listi so majhni, ozki in suličasti, cvetovi so beli, majhni in dišeči. Lupina je tanka, oranžne barve. Meso je oranžno-rdečkasto, sočno. Zorenje poteka med februarjem in aprilom. UGODNI UČINKI Kot vsi citrusi je bogat z vitaminom C, zato ima antioksidativne lastnosti. Vsebuje tudi vitamine B1 in B2...
...Zaradi visoke vsebnosti kalija so zorenje, obarvanje in kakovost sadja neposredno prizadeti. Kalij skupaj z drugimi snovmi v svoji sestavi pomaga pri rasti mladih sadežev, ki še niso pripravljeni na zorenje. Ne povzroča prisilnega zorenja. Pomaga, da rastline niso pod vplivom negativnih razmer, povečuje odpornost proti patogenom. Pozitivno vpliva na naravno barvo sadja.
Srbija, Subotica
...hrustljavim mesom. Sladko in sočno. VELIKOST SADJA: Večja od povprečne velikosti. ŽETEV: Sredina sezone (zgodaj do sredine julija). KOMERCIALNA UPORABA: Zaradi svoje trdne čvrstosti in odlične sposobnosti zadrževanja po žetvi je zelo cenjena med industrijskimi proizvajalci.
Francija, Caromb
...Cépage: Presenečenje vinogradnika Starost vinogradov: 3 do 50 let Terroir: Glinasto apnenčast Trgatev: Strojna Degustacija: • Barva: svetla • 1. nos: Bela cvetlica • 2. nos: Belega sadja • V ustih: Svež in okrogel z mineralnim zaključkom, arome marelic • Povprečna dolžina (5/6) Ujemanje jedi/vina: • Ribe, morski sadeži, aperitivi…. Zorenje: 2 do 3 leta Vinifikacija: Odstranjevanje pecljev/stiskanje, nato stiskanje in bistrenje, končno vinifikacija pri nizki temperaturi (16°C). 2 tedna vinifikacije, nato zorenje na finih drožeh pozimi. Na koncu filtracija pred stekleničenjem z inertizacijo.
...Zgodnja zrelost 23 dni pred Red Haven z povprečno vitalnostjo, srednjo velikostjo sadja in zmerno proizvodnjo. VRSTA: BRESKVA...
Francija, Auxerre
...), ribe in morski sadeži (pečen jastog v citrusni omaki, hladni jastog po malteško), siri (roquefort), sladice (solata eksotičnega sadja, sladoled iz kostanja, listnato pecivo z rumenimi breskvami)","Œil":"Oko","Temps de garde:18 ans":"Čas zorenja: 18 let","Domaine:Château Coutet":"Domaine: Château Coutet","Conditionnement:Carton de 6 bouteilles de 75cl":"Pakiranje: Karton s 6 steklenicami po 75cl...
Španija, Santiago De Compostela
...Lahka škatla Frubox, posebej primerna za uvoz/izvoz kmetijskih pridelkov v hladilnicah. Opremljena je s štirimi preprostimi separatorji, ki jih je zelo enostavno namestiti in imajo različne višine. So ponovno uporabni in imajo enega najnižjih logističnih stroškov na trgu zahvaljujoč visoki gostoti zlaganja v praznem stanju. Poleg tega njihovo rebrovanje omogoča popolno zračenje palete in ustrezno zorenje sadja. Patentirano podjetje Tromosa.
Francija, Cénac
... arome eksotičnega sadja. Splošen vtis: harmonično belo vino, okusno z aromami, ki trajajo. Priporočamo kot aperitiv ali ob morskih jedeh. Postrežemo dobro ohlajeno. Izdelek: Château du Garde Površina: 2,5 ha Sorta: 60% Sémillon, 40% Sauvignon Terroir: ilovnato-kalcitna tla Vid: jasna, sijoča, rumeno-zelena barva Nos: fin, sadni in svež...
Portugalska, Trofa
... Barriquei Porto Tawny: - Starost in Zorenje: Običajno starejši, kar rezultira v bolj poroznem lesu, ki omogoča počasno oksidacijo. To spodbuja dolgotrajno staranje, kar razvija kompleksne note suhega sadja, medu in začimb. - Okus in Aroma: Tawny ponujajo nežne in zaobljene okuse, z notami karamele, oreščkov in suhega sadja, ki lahko obogatijo kompleksnost destilatov. Barriquei Porto Ruby: - Starost...
Francija, La Cadière-D'azur
...Kultura raisonnée. Ročno trganje v škatlah. Popolno odstranjevanje pešk, fermentacija v termoreguliranih inox posodah. Zorenje v termoreguliranih inox posodah, tradicionalni plute. DEGUSTACIJA OČI: Lososova barva, svetla. NOS: Sadna, arome rdečega sadja, arome začimb. USTA: Sveža, bogata, mehka, note citrusa, note rdečega sadja, mehka, lahka struktura, dobra intenzivnost, dobra obstojnost. Sorta: Carignan (30%) / Cinsault (20%) / Grenache (20%) / Mourvèdre (30%) Alkohol: 13% Vsebnost: 75 cl...
Španija, Massalfassar
...Vrata z nadzorovano atmosfero so vrsta drsnih vrat, ki se uporabljajo v kamerah z nadzorovano atmosfero, posebej namenjena za shranjevanje in zorenje sadja in zelenjave. To so vrata, ki imajo visok nivo tesnjenja (brez puščanja) in izolacije, z oknom za opazovanje iz stekla Climalit®, z hermetičnim zapiranjem preko pritiskalnih volanov, kar omogoča opazovanje procesa zorenja hrane in olajša delo...
...Sorta: 100% Arneis. Vinifikacija: fermentacija v francoskih hrastovih in akacijevih tonneaux. Zorenje: zorenje „sur lies“ v tonneaux do naslednje trgatve. Barva: intenzivna slamnato rumena. Aroma: eleganten in kompleksen, z notami zrelega sadja, dobro prepletenimi z vonjem akacijevega medu in sladkimi začimbami. Okus: slan in poln, z dolgim in vztrajnim koncem. Alkoholna stopnja: ±13,5%. Kulinarična kombinacija: priporočljivo za predjedi, nežne prve jedi, jedi iz rib in belega mesa. Postrežemo pri temperaturi okoli 8°C.
Francija, Bordeaux
... skrbi lastnika: zelene trgatve, spoštovanje narave (brez herbicidov), razumna pridelava, ročna trgatev, optično sortiranje, zorenje v sodih. Zorenje: 10 mesecev v sodih. Degustacija: Barva z vijoličnim odtenkom, globoko purpurna, z živahno intenzivnostjo; Močan nos, note zrelega črnega sadja v kombinaciji z izrazitimi, a obvladanimi lesnimi aromami, kar zagotavlja prihodnjo kompleksnost; Obsežna in bogata, razkriva zrelo in elegantno snov, gosto strukturo, ki temelji na trdih in živahnih taninov.
Francija, Banyuls Dels Aspres
...Encépagement: Macabeu - Muscat Côtes Catalanes Médaillé d’or par Gilbert et Gaillard Sols: Argilo-Calcaire Vinification: Pressurage direct, débourbage statique in fermentacija v inox posodah pri 14" / 16" za 15 do 20 dni, nato zorenje na finih drožeh do stekleničenja Dégustation: Robe rumene barve in sijoče, Nos ponuja arome svežega sadja, citrusov in eksotičnega sadja ter lepe cvetne note. Živahen in svež v ustih, tipičnost muskata prevladuje v zaključku. Encépagement: Macabeu - Muscat Sols: Argilo-Calcaire...
Francija, Saint-Vérand
...da obvladamo moč sorte. Obrezovanje: goblet, zelo kratko, omogoča obvladovanje pridelka. Vinifikacija: Trgatev: ročna. Metoda: tradicionalna Beaujolais, polikarbonska, v celih grozdih. Maceracija: 6 do 10 dni. Zorenje: v cisternah. Degustacija: Rdeča bigarreau z lepimi vijoličnimi odsevi, ta cuvée sprošča kompleksne arome rdečega sadja in ribez, obogaten z odtenki mandljev. Po odločni napadi vino napolni celotno ustno votlino.
Francija, Issy-Les-Moulineaux
... dokazuje, da je Pic-Saint-Loup zagotovo ena najlepših appellacij v regiji Languedoc! Vsebnost: 75cl Tip: Rdeče vino Sort: 70% Syrah in 30% Grenache AOC: Pic Saint Loup Zorenje: Za uživanje že zdaj in za shranjevanje do leta 2029 Temperatura postrežbe: 16-18°C...
Španija, Almendralejo
...Naš slavni CAVA ROSADO, iz garnache in pinot noir. Izstopa po svoji sadni aromi, rdečega sadja in sladkarij, z zelo dobro integrirano mehurčico, ki ga naredi zelo prijetnega ob katerem koli času dneva, z zelo finim in okroglim okusom, ki vabi k ponovnemu uživanju. Sorte: Garnacha 90%, Pinot Noir 30% Alkoholna stopnja: 12,30% vol Sladkor: 10 g/L. Zorenje, odvisno od serije, med 9 in 25 meseci...
Francija, Lys Haut Layon
...Terroir: Glinasto peščena tla na šistih Situacija: Haut layon Vinifikacija Vinifikacija poteka po tradicionalni metodi. Vino ostane na drožeh najmanj 9 mesecev pred degoržiranjem. Degustacija med 6 in 8 °C Oko: Svetlo rumena Nos: Belega sadja, melisa Usta: Fine mehurčke. Živahen, skoraj živčen napad. Eleganten okus. Potencial za zorenje: Piti v treh letih Ravnotežje: Brut Ujemanje hrane in vina: Idealno kot aperitiv, za koktajle in na sladicah. Zmrznjeni vacherin z malinami. Obrezovanje: Dvojni Guyot Višina: 100 do 120 m...
Francija, Roubia
...Biološka kultura. Mehanična trgatev. Celotna trgatev, fermentacija v betonski posodi z epoksi smolo, redno mešanje. Zorenje v betonski posodi z epoksi smolo, mešanje, lahka filtracija, tradicionalni plute. Glinena tla, apnenčasta tla, prodnata tla. Oko Intenzivna vijolična barva, purpurni odsevi. Nos Eleganten, fin, subtilni aromi črnega ribez, subtilni aromi češnje, bogati aromi rdečega sadja...
Francija, Brissac Loire Aubance
... aromi rdečega sadja, ribez in grozdje. Prijetna in uravnotežena struktura. KOMBINACIJA JEDI/VINO: Hladne mesnine, rdeče meso, blagi siri. TEMPERATURA POSTREŽBE: Med 15 in 17°C. Škatla s 6 steklenicami po 75cl...
Francija, Saint Cannat
... poteka deloma v hrastovih sodih, da se izpopolnijo tanini in doda kompleksnost, deloma pa v betonskih posodah, da se ohrani svežina sadja. DEGUSTACIJA Močan in kompleksen nos, ki združuje arome zelo zrelega rdečega sadja, note sladkega korena in kanček praženja. Napad je koncentriran v ustih, nato pa se razširi z dominacijo zelo zrelega sadja. Mourvèdre prinaša značilno strukturo s prisotnimi in svilnatimi tanini. Zaključek je dolg, zaznamovan z vonji garrigue.
Francija, Saint-Loubes
...Svež in očarljiv vino. Iz mešanice Sémillon, Sauvignon Blanc in Sauvignon Gris na limono-peščenih tleh, to vino ponuja arome belega, eksotičnega in slanega sadja. S svojo edinstveno modro steklenico očara pogled in vabi k uživanju v pladnju morskih sadežev na terasi starega pristanišča. Barva: Bela AOC: Bordeaux Blanc Sec Vinogradi: Limono-peščena tla Vinifikacija: Zorenje na finih drožeh v cisterni 2 meseca...
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play