...Grana Padano DOP se proizvaja v zgodovinskem zaščitenem območju, zahvaljujoč prispevku članov dobaviteljev iz provinc Mantova in Brescia, ki sta dve najpomembnejši za proizvodnjo te DOP. Na voljo je v različnih velikostih in starostih, ki segajo od najmanj 10 mesecev do 20 mesecev zorenja.
Italija, MILANO
...Grana Padano D.O.P. je že od nekdaj glavna proizvodnja mlekarne Zucchelli, ki je med 12 ustanovitelji, ki so leta 1954 ustanovili "CONSORZIO DI TUTELA DEL GRANA PADANO", ki danes predstavlja največjo D.O.P. na svetu. KG 33,620 TEŽA CELE OBLIKE CENA NA KG EVRO 7,00 ROK UPORABE 09/08/255 MINIMALNO NAROČILO 50 CELE OBLIKE...
Italija, Misano Adriatico
...Il Grana Padano DOP da 1kg è un formaggio italiano a pasta dura, prodotto nei territori di Lombardia, Piemonte, Trentino-Alto Adige e Veneto. Garantito ucciso con latte fresco e stagionato per almeno 9 mesi, è un formaggio con un gusto ricco e morbido. Ideale per accompagnare antipasti o come ingrediente in piatti di pasta e riso.
Španija, Alcora
...Salsa s belo tartufi, tartufi bianchetto in siru Grana Padano. Salsa z Belo tartufi (Tuber magnatum) in sirom je razkošna mešanica, ki združuje bogate in zemeljske note belih tartufov z globino kremaste in okusne premium sira. Ta žametna salsa ponuja razkošen okus, ki uravnava intenziven umami tartufov s nežno in stopljeno teksturo sira. Idealna za izboljšanje testenin, rižot, mesa ali...
Italija, Giuliano
...Moka "00", voda, matična kvasnica (naravna kvasnica iz "O" tipa mehke pšenične moke v prahu, kvas, mleta žita), sol, sončnično olje, oljčno olje, krompir, dimljeni sir scamorza, čebula, grana.
Italija, Imperia
...Calvi genovska bazilika pesto DOP je pripravljen po pravi ligurski recepturi. Vsebuje ekstra deviško oljčno olje, baziliko, pridelano v Liguriji (Basilico Genovese DOP), pinjole, česen in Grana Padano. V primerjavi z domačim pestom sta dodana le citronska kislina (kisline) in askorbinska kislina (antioksidant). Brez indijskih oreščkov, pšeničnih kalčkov ali drugih sestavin, ki niso del ligurske...
Francija, Marseille
... hranjenje, morajo biti iz območja proizvodnje Grana Padano. Posnetje mleka poteka naravno, tako da se smetana dvigne zaradi gravitacije, medtem ko surovo mleko počiva. Samo tisti kosi sira, ki ustrezajo predpisom Konzorcija, kot je določeno v specifikacijah, in so zreli vsaj 9 mesecev, bodo označeni z žigom Grana Padano. Proizvodnja Grana Padano predstavlja približno 22 % italijanske mlečne proizvodnje in približno 40 % proizvodnje v svojih območjih.
Italija, Gricignano Di Aversa
...Massetto radiante premiscelato, grana 3 mm, tipa mokra zemlja, fibrorinforziran z amorfnimi nerjavnimi kovinskimi vlakni, z visoko toplotno prevodnostjo, na osnovi hidravličnih veziv, s kompenziranim krčenjem, hitro sušenje in nadzorovano sušenje, idealen za ročno ali strojno izvedbo, tudi s pritiskom, podlage, ki se lahko nanesejo neposredno na katero koli notranjo površino, pod pogojem, da je...
... obliki z rahlo konkavnim stranskim robom – ali skalom. Njegova oblika je cilindrična, s premerom od 35 do 45 cm, in ima minimalno težo 24 kg. Med proizvodnjo se mleko najprej odmaščuje, nato pa se doda telečji sirilo; tako pridobljena skuta se segreje na temperaturo 53°-56°, zato se Grana Padano imenuje sir s kuhanim testom. Zrna skute se nato pustijo počivati, da se strdijo, nato pa se prenesejo v modele, kjer ostanejo vsaj dva dni.
Litva, Bajorai, Vilniaus R.
...Grana Padano, star 10/12 mesecev, ima zlato in gladko skorjo ter rumeno, kompaktno pasto, skoraj brez lukenj. Aroma je dišeča in ob okusu kompaktna pasta sprosti nežno in sladko aromo, tipično za mleko. Ta izdelek ima certifikat PDO (DOP).
Italija, Codogno
...Grana Padano DOP je trdi, kuhani in počasi zreli sir. Proizvaja se v Padanski nižini, iz svežega polnomastnega surovega mleka, ki prihaja iz rejnih obratov, kjer so krave proste endemičnih bolezni. To je italijanski sir z zaščiteno označbo porekla (DOP). To pomeni, da morajo vse tri ključne faze proizvodne verige: reje, predelava mleka v sir in zorenje obvezno potekati na območju izvora; torej...
Nemčija, Hamburg
... sončno sladkost paradižnikov, spretno kombiniranih z zemeljskimi notami česna in blagim udarcem sira Grana Padano. Svilnata tekstura brez težav ovije testenine, brusketi in različne druge kulinarične kreacije ter vsakemu ugrizu doda očarljivo simfonijo okusov.
Francija, Marseille
...Česen s pestom 2,9 kg antipasti iz pečenega zelenjavja regija PACA Marseille Francija Česen s pestom bo idealen za spremljanje vaših jedi. Sestavine: Česen (55 %), sončnično olje, bazilika, indijski oreščki, orehi, grana padano DOP (mleko, sol, sirilo, lizocim jajce), krompirjev škrob, kis, sol, sladkor, ekstra deviško oljčno olje. Antioksidant: askorbinska kislina E300. Regulator kislosti...
... v celoti: Naprava za nalaganje in razkladanje (število 6 oblik sira, kot sta Parmigiano in grana, tako pri vstopu kot izstopu). Pokrov za popolno zaščito stroja. Število 10 krtač za stransko čiščenje oblik. Število 10 krtač za zgornje čiščenje oblik. Število 10 ščetk za stransko čiščenje oblik. Število 2 ključa za zamenjavo krtač. Število 1 sesalnik s filtrom, za sesanje sirovih prahov.
Italija, Brusaporto
...„Scarpinòcc“ so tradicionalna specialiteta in simbol kulinarične zgodovine kraja in prebivalcev Parre, občine v visoki dolini Seriana v provinci Bergamo. Ime se nanaša na obliko, ki nekoliko spominja na ročno izdelane obutve iz blaga, ki so bile v uporabi še pred nekaj desetletji, in so jih ženske v kraju šivale za svojo družino. Sveža testenina z revnim nadevom iz grana padano, drobtin, jajc...
Italija, Parma
La Greci Parma je zgodovinsko podjetje iz "Food Valley", znano na področju sveže in zamrznjene gastronomije, namenjene maloprodaji in profesionalcem v gostinstvu. Trži sir Parmigiano Reggiano, zoren v splošnih skladiščih Greci, ki so v lasti podjetja. Prav tako se ukvarja s prodajo mesa iz rejnih obratov v provinci Parma, ki je zaklano pod veterinarskim nadzorom.
Italija, Cadorago
...Sacco System, podjetje specializirano za proizvodnjo mlečnokislinskih kultur za mlečno-predelovalno industrijo, proizvaja vrsto liofiliziranih in zamrznjenih mlečnokislinskih kultur, ki so posebej zasnovane za proizvodnjo trdih sirov, zlasti za proizvodnjo sirov z vsebnostjo vlage na suhi snovi brez maščob v višini 56%: Grana Padano Emmental Gruyere Comtè Pecorino trdi sir Obiščite spletno stran https://www.saccosystem.com/ za prenos brošur!
Italija, Sant'ilario D'enza
... Reggiano Biologico, tistega, ki je certificiran kot “Prodotto di Montagna”, in končno “Solo di Pezzata Rossa Italiana”. Naša paleta sirov je široka in raznolika: med najbolj priljubljenimi DOP ponujamo Grana Padano in Pecorino Romano, prav tako ponujamo sveže sire, kot sta mozzarella di bufala in burrata, ter zrele sire, primerni tudi za vegetarijance, kot je Spinoro (izdelek 100% italijanskega izvora, narejen z mikrobno rennet). Vse reference so skrbno izbrane od zaupanja vrednih partnerjev, ki delijo naše vrednote in standarde kakovosti ter jih ponujamo v različnih rezinah in pakiranjih.
Italija, Soragna
Sarca, s sedežem v Soragni, pakira trdi in poltrdi sir, Parmigiano Reggiano in Grana Padano v folije in vrečke pod Cryovac vakuumom. Organizacija transporta v Italiji in v tujini z nalaganjem kontejnerjev, zbirnim prevozom, montažo, skladiščnimi storitvami in pošiljkami.
Nizozemska, Enkhuizen
...Uvoz-izvoz / Hrana-nehrana - oljke - feta sir - grana padano sir - pijače - cola - fanta - 7-up - hrana - nehrana - leča - riž - telefoni - televizor - računalniki - prenosniki - sadje - jabolko - jagoda - krompir - banana - hruška - oreščki - pistacije - mandlji - sir - gouda sir - nescafe - nutella - čokolada - twix - mars - bounty - kinder - oljčno olje - sončnično olje - smetana - maslo...
Italija, Busto Arsizio
La Castellanza spa se ukvarja s proizvodnjo in distribucijo mlečnih izdelkov in sirov, med katerimi so mozzarella, burrata, taleggio, quartirolo, primosale, ricotta, burro, mascarpone, provolone, parmigiano reggiano, grana padano, gorgonzola, di pura capra in mnoge druge dobrote, pri čemer vedno uporabljamo le sveže mleko. Ena naših specialitet so kozji siri, ki imajo boljšo prebavljivost od drugih sirov. Prav tako proizvajamo burro in mascarpone najvišje kakovosti.
Italija, Arzignano
... qualità e spessore. I nostri articoli provengono principalmente dal Sud America. L'azienda vanta una lunga esperienza nella rifilatura delle CROSTE bovine in WET BLUE. Le croste in pieno spessore vengono accuratamente selezionate una per una da persone esperte e poi tagliate ottenendo così culatte, gropponi e spalle. Tali prodotti trovano impiego nei settori della calzatura antinfortunistica e pelletteria. Inoltre ci occupiamo della produzione di PELLI FINITE per ARREDAMENTO e PELLETTERIA. Offriamo una varia gamma di articoli, Leggeri, Medi , Pesanti, Pigmentati Stampati o a Grana Naturale.
Italija, Gambasca
... territorio Italiano. Ne fanno parte il Parmigiano Reggiano, il Grana Padano, il Pecorino Romano, la Mozzarella di Bufala Campana, la Burrata, la Gorgonzola e molto altro ancora. La conoscenza dei mercati, la capacità di individuare e interpretare le esigenze della clientela ci consente di consigliare il cliente aiutandolo a crescere e ad acquisire know-how sui prodotti, sulla presentazione, sul...
Španija, Sant Cugat Del Valles
Trgovinska in logistična pisarna proizvajalcev mocarele in uvoženih sirov za Španijo in Portugalsko. Specialisti na področju gostinstva, organizirane restavracije in industrijskega sektorja. Neposredna storitev iz tovarn v Evropi, Švici in Združenem kraljestvu. Strokovnjaki za mocarele za pico, evropske naribane sire, italijanske sire (Grana Padano DOP, Provolone, Parmiggiano Reggiano), rezine...
Francija, Scionzier
Podjetje GRANA se specializira za obdelavo kovin, kot so tribofinishing, peskanje, granatiranje, pasivacija nerjavnega jekla, bruniranje in fosfatiranje.
Italija, Reggio Emilia
...La Montanari & Gruzza spa, ki se nahaja ob cesti Emilia med Reggio Emilijo in Parmo, proizvaja maslo iz smetane z neponovljivim okusom, saj je zbrano v več kot 150 mlekarnih, ki proizvajajo Parmigiano Reggiano. Poleg tega, da ponuja vse različne velikosti masla, je podjetje tudi zrelo za Parmigiano Reggiano (ki ga tudi proizvaja) in Grana Padano, ki se prodajata tako v celih oblikah kot tudi...
Italija, Terlizzi
Že leta smo veletrgovci s suhomesnatimi izdelki, siri in bakalajem. Oskrbujemo restavracije, hotele in mesnice po vsej Italiji in v tujini. Če iščete nakup suhomesnatih izdelkov in sirov na debelo za prodajo v svojem podjetju, boste pri nas našli resnično konkurenčne cene. Izdelki, ki jih prodajamo, so predvsem tipični izdelki iz Apulije, vendar boste našli tudi nacionalne izdelke iz vseh regij in znane blagovne znamke, kot je na primer grana padano.
Italija, Cosio Valtellino
Bongetta Formaggi je specializirana za zorenje in deljenje italijanskih sirov in ne samo tega. Smo sposobni ponuditi celoten paket sirov: Grana Padano Dop in Parmigiano Reggiano Dop v različnih zorenjih, delitvah in naribanih oblikah. Veliko italijanskih DOP: Il Taleggio Dop, Gorgonzola Dop, Asiago DOP, Montasio DOP, Casera DOP, Bitto DOP, Bufala DOP, Pecorino Romano DOP, Fontina DOP, Quartirolo DOP, švicarske sire, trde sire, mehke sire, sire iz kozjega in ovčjega mleka, Provoloni, mladi mlečni siri ter pol in super zreli siri.
Italija, San Severo
LA NEW GENERATION SNACK JE NOVA PODJETJE, KI JE IZNAŠLO NOV IZDELEK - PATITOKI, EDINSTVEN PRIGRIZEK SVOJE VRSTE. NA VOLJO JE 24 RAZLIČNIH OKUSOV: (ŽIVAHNA PAPRIKA, KMEČKI, KLASIČNI, SLASTNI, KMEČKA, RUKOLA IN GRANA, RIBIČ, PIŠČANEC, TEXAS PIŠČANEC, OKUSI GOZDA, SICILIANA, MEHIŠKI, PEČEN KROMPIR, SLANINA, ŽAR, MEDITERANSKI, WURSTEL, PUGLIJSKI, ČRNE OLIVE, POPER IN ROŽMARIN). VSE OKUSE LAHKO...
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play