Italija, Mesoraca
...Svinjski guanciale je kos svinjine, prežet z vitkimi mišičnimi vlakni in dragoceno maščobo, ki se razlikuje od larda (maščoba na hrbtu) in pancete (maščoba na trebuhu). Konsistenca je trša v primerjavi s panceto, okus pa je bolj značilen. Meso je ročno natančno masirano in začinjeno z našimi značilnimi začimbami. Pusti se zoreti več kot 80 dni v okolju s kontrolirano temperaturo in vlažnostjo. Če...
Finska, Turku
Italija, Viterbo
...Zreli guanciale, izdelan iz najboljšega certificiranega italijanskega svežega mesa. Popoln za najboljše testenine amatriciana, carbonara in gricia. Zrel najmanj 2880 ur, da vašim jedem zagotovi najboljši okus. Edinstven in nepozaben.
Italija, Marciano Della Chiana
...Guanciale je mesni izdelek, pridobljen iz lica svinje. Meso se približno pet dni masira s soljo. Dodani poper in čili se aromatizirata z rožmarinom in žajbljem, da postane meso še bolj okusno. Zorenje, ki traja od 60 do 90 dni, poteka v prostorih z optimalno klimo in vlažnostjo. Uporablja se v kuhinji v različnih receptih in omakah: testenine alla carbonara, gricia in amatriciana, da omenimo nekatere najbolj znane.
Francija, Pessac
...Klobase, salami, lonza, ovčja šunka, kozja šunka, lokalne specialitete, guanciale, pancetta, surova šunka, coppa, Desulo šunka, divji prašič, jurčki klobasa, cannonau salami, olivna salama...
...Il Mantice è in gomma siliconica, rinforzato interamente con nervature. - Guanciali sono in nylon rinforzato con fibre di vetro resistente al calore. - Guanciale posteriore, predisposto con pre fori per avvitare il corpo all'affumicatore - adattabile su qualsiasi modello. - Convogliatore di aria. - Valvola di aspirazione in silicone. - Volume d'aria lt. 1,20. - Peso gr. 300 Codice Prodotto:215...
Francija, Laissac
...guanciale, suha klobasa, saucisson, sestavljajo našo ponudbo mesnin brez nitritov, izdelanih v naši delavnici v Laissacu v Aveyronu. COTE2BOEUF je tudi izumitelj Popin: mesnine, narezane na tanke rezine v steklenem kozarcu, 100% reciklabilnem in vračljivem. Ko je vakuumsko pakirana, se bo Popina ohranila 3 mesece pri sobni temperaturi. Na voljo v 3 formatih (Popina, Marmite, Chaudron), bo spremljala vaše raclette pozimi in pladnje mesnin v lepih sezonah.
Italija, Castel Guelfo Di Bologna
... naravnih izdelkov, pridobljenih na ročni način. Mesnica proizvaja pršut, svežo ekstra klobaso, sušeno klobaso, Luganego, salame zia ferrarese, salame del guelfo za žar, salame del contadino in grosso nostrano, salame tipa Milano, madžarsko, Felino, Ferrarese, Napoli, Fabriano, zreli guanciale, coppa di testa, ciccioli, cotechino in zampone, bondiola, cappelli del prete in druge specialitete za maloprodajo, GDO in gostinstvo.
Italija, Cerreto D'esi
V naši ekološki kmetiji vzgajamo svinje v poldivjem stanju po ekološki metodi, pri čemer postavljamo dobrobit živali na prvo mesto. Svinje se hranijo izključno z domačimi žiti in jim ne dajemo antibiotikov. Vse živali se predelujejo v podjetju, ki ima laboratorij za predelavo mesnin s CE oznako. Proizvajamo različne vrste salama, sušeno slanino, aromatizirano mast, lonzo, lonzine, guanciale in...
Italija, Scario
Trgovina s tipičnimi izdelki Cilento - Italija - Bio - Brezglutenski salami, siri, ekstra deviško oljčno olje, bio izdelki, brezglutenski izdelki v olju, konzervi, testenine iz starih žit, lešniki iz Giffonija, sladice, likerji, craft pivo, panettone, fragolino, tuna v ekstra deviškem olju, fileti sardel, cacioricotta, caciocavallo, pecorino, klobasa, soppressata, pancetta, capocollo, guanciale...
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play