Italija, Castellamare
Benvenuti in Ipos, il vostro punto di riferimento per il vero Made in Italy. Con profonde radici nelle tradizioni artigianali italiane, Ipos si impegna a preservare e promuovere l'autenticità e la qualità che il nostro paese ha da offrire. Siamo una vetrina per migliaia di piccole aziende che, con immutata passione, lavorano per mantenere vive le pratiche tradizionali, resistendo alla standardizza...
Italija, Formigine
...Pšenična trava, znana tudi kot "wheatgrass," je mlada rastlina pšenice (Triticum aestivum). Bogata je s klorofilom, vitamini A, C in E, minerali, kot sta železo in kalcij, ter esencialnimi aminokislinami. Pšenična trava je znana po svojih antioksidativnih, detoksikacijskih lastnostih in potencialnih učinkih na izboljšanje imunskega sistema.
Italija, Forlì
... aestivum) il chicco si presenta più allungato traslucido e come suggerisce il nome “duro”. Solitamente esso accompagna carni in umido e/o verdure bollite. Può essere reso piccante accompagnandolo con la harissa (usata soprattutto in Tunisia). In Italia invece il cuscus è preparato nel trapanese in Sicilia; è cotto a vapore in una speciale pentola di terracotta smaltata ma il condimento a differenza di quello magrebino è un brodo di zuppa di pesce.
...Sestavine: poletni črni tartuf (Tuber aestivum Vitt.), oljčno olje, sol, aroma. Nasveti: idealno za prve jedi, carpaccio, kuhano ali pečeno belo meso in lahko spremlja celo nekatere sladice. Na voljo tudi v formatu 500 g.
Italija, Orsogna
... in rib, omlete in frittate, pripravo omak in sosov, kanapeje, prigrizke za aperitive, okrasitve, pice in calzone. Najdaljši rok trajanja: 24 mesecev od datuma proizvodnje. Razpoložljivost: Na splošno vedno na voljo. Način shranjevanja: Po odprtju pokrijte z oljčnim oljem, shranjujte v hladilniku in porabite v nekaj dneh. SESTAVINE: Črna tartufa poletna (Tuber Aestivum); Oljčno olje EVO; Sol; Arome; Antioksidant: Askorbinska kislina. Škatla 6 kosov...
Italija, Fratta Todina
Italija, Firenze
...Sestavine: bazilika 20 %, sončnično olje, krompir, sir (mleko, sol, sirilo, lizocim, beljakovina jajca), pinjole, poletni tartuf (Tuber Aestivum Vitt. - izvor Italija) 3 %, aroma. Idealno za kombinacijo s testeninami, mesom, zelenjavo in brusketami.
Italija, Roma
...Sestavine: Ketchup (koncentrat paradižnika 50%, voda, sladkor, vinska kislina, sol, naravne arome, zgoščevalci: ksantanova guma in guar guma), Poletni tartuf 3% (Tuber aestivum Vitt.), sol, aroma. Kislina: Mlečna kislina E270. Datum izteka: 12 mesecev. Način uporabe: Idealno za začinjanje mesa, hladnih jedi, kuhanih mesnin, solat. Organoleptične lastnosti: Videza: kompaktna krema Barva: rdeča...
Italija, Spoleto
...Izdelek izbran. Zagotavljamo kakovost in svežino. Mešana velikost. Tuber Aestivum, znan kot poletni tartuf. Kraj izvora: Apenini v Umbriji. Čas obiranja: 1. maj - 15. september. Aroma je lahka, elegantna in nevsiljiva, poletni črni tartuf prikliče vonjave podtalja, vlage in zmrznjenega listja.
... konkurenčnih cenah. Med letom, v obdobjih nabiranja, Valtrebbia Tartufi zagotavlja široko paleto sort: beli tartuf (Tuber Magnatum Pico), poletni črni tartuf (Tuber Aestivum), črni tartuf uncinato (Tuber Uncinatum Vit), dragoceni črni tartuf (Tuber Melanosporum Vit) in marzuolo tartuf (Tuber Albidum). Trenutno podjetje upravlja 30 hektarjev mikoriziranih tartufov in si prizadeva razširiti na 100...
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play