Španija, Olba (teruel)
Španija, Peñalba, Segorbe
...Segortrufa prodaja Trufa de verano, znana znanstveno kot Tuber aestivum, je goba z blagim in prijetnim vonjem, ki se nabira v toplejših mesecih leta. Ta vrsta tartufa se odlikuje po svojem nežnem okusu, z rahlimi notami po suhem sadju, kar jo naredi za popoln sestavni del lahkih in svežih jedi. Njena barva se giblje med svetlo in temno rjavo, meso pa ima bež odtenek, kar jo vizualno zelo privlači...
Španija, Alcora
V TRUFASA smo specializirani za proizvodnjo in trženje črne tartufe. Naše plantaže se nahajajo v notranjosti Castellóna, kar je idealno okolje za pridobivanje tartufov optimalne kakovosti. Izvažamo po vsem svetu sveže črne tartufe (Tuber melanosporum), znane tudi kot tartufi iz Périgorda, poletne tartufe (Tuber aestivum) in jesenske tartufe (Tuber uncinatum). Poleg tega ponujamo izbrano paleto izd...
Italija, Castellamare
Benvenuti in Ipos, il vostro punto di riferimento per il vero Made in Italy. Con profonde radici nelle tradizioni artigianali italiane, Ipos si impegna a preservare e promuovere l'autenticità e la qualità che il nostro paese ha da offrire. Siamo una vetrina per migliaia di piccole aziende che, con immutata passione, lavorano per mantenere vive le pratiche tradizionali, resistendo alla standardizza...
Španija, Dicastillo-Deikastelu (Navarra-Nafarroa)
... Tuber Melanosporum, ki ima grobo teksturo, okroglo obliko in običajno ne tehta več kot 200 gramov. Zunanja barva se giblje od rjave do črne, odvisno od stopnje zrelosti, notranjost pa je črna z belimi drobnimi žilami (gleba). Tuber aestivum (poletni boilur), Tuber uncinatum (jesenski boilur), Tuber melanosporum (zimski boilur) in Tuber magnatum (bela boilur) so 1. razred boilurji, ki so na otip trdni in tehtajo več kot 15 g, medtem ko so 1. razred boilurji, ki tehtajo manj kot 15 g, trdi.
Nemčija, Hamburg
Dobrodošli pri Plants2Market! Smo vaš zanesljiv B2B partner za visokokakovostne rastlinske praške in rastlinske ekstrakte. Minimalna količina naročila za mnoge naše izdelke je 25 kg. Naši izdelki se odlikujejo po najvišji kakovosti in so skrbno izbrani ter nadzorovani. To se odraža tudi v naši BIO in HACCP certifikaciji. Prav tako je naše podjetje nedavno pridobilo ISO 9001 certifikat. Razumemo...
Italija, Formigine
...Pšenična trava, znana tudi kot "wheatgrass," je mlada rastlina pšenice (Triticum aestivum). Bogata je s klorofilom, vitamini A, C in E, minerali, kot sta železo in kalcij, ter esencialnimi aminokislinami. Pšenična trava je znana po svojih antioksidativnih, detoksikacijskih lastnostih in potencialnih učinkih na izboljšanje imunskega sistema.
Grčija, Patra
Odkrijte bistvo grške gastronomije s TRUFFLES, vrhunskim proizvajalcem izvrstnih tartufov, medu in oljčnem olju. Ustanovljeno leta 2024, naše podjetje se posveča iskanju najfinejših kulinaričnih zakladov iz razgibanih gora Grčije. Znani po svoji izjemni kakovosti in redkosti, so naši grški tartufi skrbno lovljeni s strani izkušenih nabiralcev, kar ponuja senzorično potovanje, ki ga ni mogoče prime...
...Opis : Pšenica trda (Triticum aestivum), ki jo pridelujemo, je skrbno izbrana zaradi svojih pekarskih lastnosti. Popolna je za vaše mline. Gre za vsestransko žito, ki služi kot osnova za moke tipa 45, 55 in 65. Tako zadostuje različnim potrebam v pekarstvu in slaščičarstvu. Dejansko so naše sorte izbrane zaradi svoje velike odpornosti proti boleznim. Poleg tega nudijo visok donos in izjemno kakovost mletja. Sodelujemo tudi z uglednimi semenarji in uporabljamo trajnostne metode pridelave. To zagotavlja ne le sledljivost, temveč tudi varnost hrane in optimizacijo donosov. Izvor: Ukrajina.
Francija, Carpentras
... ZLATA MEDALJA: Suhi klobasa z zelišči Provence SREBRNA MEDALJA: Čista svinjska suha klobasa SREBRNA MEDALJA: Suha klobasa SREBRNA MEDALJA: Blagi chorizo UGS: 2200056000000-1 Teža: 1.2 kg Natančnost glede teže: Izdelek je podvržen sušenju Sestavine: Svinjsko meso iz Francije, svinjska maščoba, iz Francije, Tuber aestivum 3%, sol, dekstroza Hranilne vrednosti KJ/Kcal: 1221KJ/293Kcal Maščobe: 21.00g Od tega nasičene maščobne kisline (NMK): 7.70g Ogljikovi hidrati: 0,39g Od tega sladkor: 0,19g Beljakovine: 25,73g Sol: 4,84g Alergeni: oreščki: možna sled: uporaba lešnikov v delavnici...
Bolgarija, Varna
...TUBER BRUMALE, TUBER BIANCHETTO, TUBER AESTIVUM, TUBER UNCINATUM, TUBER MAGNUM PICO.
Francija, Concarneau
...Črna poletna tartufa (Tuber Aestivum) Razpoložljivost: apr-avg. • Najbolj množično nabirana tartufa. Plodna telesa segajo od velikosti lešnika do velikosti pomaranče. Koža je črna. Vonj je prijeten in lahko precej intenziven, spominja na lešnike in gobe. Glavno obdobje zorenja poteka od maja do septembra. Ta tartufa se običajno najde v Združenem kraljestvu, Evropi ali kjerkoli je apnenčasta pokrajina.
Avstrija, Vienna
...sveži črni tartuf (Tuber Aestivum), cel in 20 g + Latinsko ime je Tuber aestivum vitt. Okus poletnega tartufa je rahlo oreščkast v dobri zrelosti. Meso je na začetku sezone obiranja belo in med sezono prevzame rjavkast ton. Aroma bo med sezono močnejša. Njena koža je temno rjava do črna in je prekrita s piramidnimi bradavicami. Septembra / oktobra se poletni tartuf zamenja. Ekspresna dostava iz Avstrije v 48 urah.
...TRÜFFEL / Truffle / Truffe / Trufa / Brigadeiro / Tartufo / Alkama'a / Truffel Dobavljamo veletrgovini in industriji s Tuber aestivum Vitt. — poletni tartufi (ital. Scorzone) in Tuber uncinatum - burgundski tartufi. Sveži ali v rezinah posušeni, dobavna količina od 20 kilogramov.
Francija, Bidart
La Maison Caudalie, odličnost bio, naravna in divja! Od njenih prijetnih tapasov, "infarinata ali tempura" zamrznjenih (kroketi, lignji, rabas...) certificiranih IFS, brez barvil, brez konzervansov in dodatkov, do divjih rib in drugih morskih proizvodov, gozdnih gob iz naših regij, svežih, suhih, v prahu ali zamrznjenih, njenih bio oljčnih olj z aromami lisičk, divjega timijana,... pridobljenih...
Nemčija, Eresing
...Uporaba: Kozmetika: * Nega kože * Učinek uravnavanja telesne teže * Priprava olja za kožo in mil Živila: * Olje za hladno kuhanje Botanično ime: Triticum aestivum CAS: 841012-44-2, 68917-73-7 EINECS: 281-689-7 Barva: temno do rdeče-rumena Vonj: značilen vonj po žitu INCI: Triticum vulgare germ oil Shranjevanje: shranjevati na hladnem, suhem, zaščitenem pred svetlobo, v zaprti embalaži.
Bolgarija, Varna
AGROS skupina žit, ustanovljena leta 1992, je hčerinska družba Agros 98 OOD, med vodilnimi podjetji v Bolgariji na področju predelave sončnic in žit. Naša tovarna je specializirana za predelavo sončničnih rastlin in semen ter proizvodnjo hladno stiskanega sončničnega olja. Združujemo celoten proizvodni cikel z modernim skladiščem žit. Naša tovarna je certificirana po standardu ISO 20000:2005. Vse...
Francija, Mandelieu
...Gobe, porcini, ekstra deviško oljčno olje, črne olive, poletna tartuf 3% (tuber aestivum vitt), kapre, sardele, sol, arome. Neto teža: 130 GR...
Francija, Saint-Jean-Pla-De-Corts
...Ekstra deviško oljčno olje z okusom črnega tartufa. Kosmiči poletnega belega tartufa (tuber aestivum) 1% Oljčno olje ekstra deviške kategorije, pridobljeno izključno z mehaničnimi procesi. Steklena steklenica 200ml Najbolje porabiti do 15.05.2019...
Italija, Forlì
... aestivum) il chicco si presenta più allungato traslucido e come suggerisce il nome “duro”. Solitamente esso accompagna carni in umido e/o verdure bollite. Può essere reso piccante accompagnandolo con la harissa (usata soprattutto in Tunisia). In Italia invece il cuscus è preparato nel trapanese in Sicilia; è cotto a vapore in una speciale pentola di terracotta smaltata ma il condimento a differenza di quello magrebino è un brodo di zuppa di pesce.
Francija, Mietesheim
...To olje, bogato z okusi, ponuja zelo uravnotežen okus z nežnimi notami tartufa. Odlično se poda k solatam, testeninam ali rižotam. Sestavine: Ekstra deviško oljčno olje 98,75 %, poletni tartufi in suhi črni tartufi 0,75 % (kar ustreza 2 % svežih izdelkov): poletni tartuf (Tuber Aestivum Vitt) 0,6 %, tartuf...
Nemčija, Hollenstedt
...Nosilno olje, ki je lahko in ni mastno, pušča na koži mehak svilnat občutek. Gre za kombinacijo petih hladno stiskanih rastlinskih olj (olje grozdnih pečk, sončnična, jojobina, olje pšeničnih kalčkov in premium kokosovo olje). Odlično je za vse vrste masaž. Olje se lahko odišavi z eteričnimi olji po vaši izbiri. Navodila za uporabo: Odlično je za vse vrste masaž. Sestavine: Vitis vinifera, Heliantus annus, Simmondsia chinensis, Triticum aestivum, Cocos nucifera Veganski izdelek.
...Pasterizirano ovčje mleko, pašteta iz črnega tartufa (gobe šampinjoni (Agaricus Bisporus), (Boletus Edulis in sorodne vrste), sončnično olje, črni tartuf (Tuber Aestivum Vitt), sol, poper, sladkor, granule juhe (morska sol, ekstrakt kvasa, rjavi sladkor, ekstrakt začimb, karamelizirani sladkor, maltodekstrin, palmovo maščobo, kurkuma), dextroza, krompirjev škrob, ekstrakt kvasa, začimbe (čebula...
...Sestavine: poletni črni tartuf (Tuber aestivum Vitt.), oljčno olje, sol, aroma. Nasveti: idealno za prve jedi, carpaccio, kuhano ali pečeno belo meso in lahko spremlja celo nekatere sladice. Na voljo tudi v formatu 500 g.
Italija, Orsogna
... in rib, omlete in frittate, pripravo omak in sosov, kanapeje, prigrizke za aperitive, okrasitve, pice in calzone. Najdaljši rok trajanja: 24 mesecev od datuma proizvodnje. Razpoložljivost: Na splošno vedno na voljo. Način shranjevanja: Po odprtju pokrijte z oljčnim oljem, shranjujte v hladilniku in porabite v nekaj dneh. SESTAVINE: Črna tartufa poletna (Tuber Aestivum); Oljčno olje EVO; Sol; Arome; Antioksidant: Askorbinska kislina. Škatla 6 kosov...
Francija, Arles
...L'artisan Popol Kompota iz artičok s poletno tartufi tuber aestivum. Sestavine: dno artičok 70 %, ekstra deviško oljčno olje 17 %, česen, limonin sok, tartuf (tuber aestivum) izvor EU 1,5 %, aroma tartufa, sol, poper.
Francija, Lardier Valença
Herbiolys Laboratoire je bil ustanovljen leta 2004 ob srečanju botanikov, etnobotanikov in nabiralcev, ki jih navdušuje rastlinski svet. Specializirani so za izvlečke svežih ekoloških rastlin iz francoske flore, laboratorij pa se je že na začetku odločil za izviren način proizvodnje: rastline, ki jih nabirajo povezane nabiralke-proizvajalke podjetja, se takoj po nabiranju namakajo na mestu nabiran...
Italija, Fratta Todina
Italija, Firenze
...Sestavine: bazilika 20 %, sončnično olje, krompir, sir (mleko, sol, sirilo, lizocim, beljakovina jajca), pinjole, poletni tartuf (Tuber Aestivum Vitt. - izvor Italija) 3 %, aroma. Idealno za kombinacijo s testeninami, mesom, zelenjavo in brusketami.
Italija, Roma
...Sestavine: Ketchup (koncentrat paradižnika 50%, voda, sladkor, vinska kislina, sol, naravne arome, zgoščevalci: ksantanova guma in guar guma), Poletni tartuf 3% (Tuber aestivum Vitt.), sol, aroma. Kislina: Mlečna kislina E270. Datum izteka: 12 mesecev. Način uporabe: Idealno za začinjanje mesa, hladnih jedi, kuhanih mesnin, solat. Organoleptične lastnosti: Videza: kompaktna krema Barva: rdeča...
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play