Italija, Marmirolo
...MAGRI FREE Napoletana je brezglutenska moka za pekovske izdelke, ki jo odlikuje mešanica koruznega škroba, riževega škroba, rastlinskih vlaknin in koruzne kislega testa. Ne izvira iz procesov deglutinizacije, ne vsebuje mleka, jajc in pšeničnega škroba. Izdelek visoke kakovosti, naraven in bogat z vlakninami ter koristnimi naravnimi encimi. Mešanica, ki daje plastičnost testom in omogoča...
...CHOCAR je moka, pridobljena z dehidracijo in super mikronizacijo pulpe sicilijanske karube, naravno veganska in brez glutena. Zaradi barve in okusa se moka iz pulpe karube CHOCAR uporablja kot bolj zdrava alternativa kakavu, prav tako pa lahko zaradi visoke vsebnosti sladkorja omeji dodajanje sladkorja v testo. Brez maščob in stimulativnih snovi se uporablja v slaščičarskih pripravkih, pri...
Italija, Forlì
... pri uravnavanju ravni sladkorja v krvi. Ta biološka moka je tudi vir pomembnih vitaminov in mineralov. Med njimi vitamine skupine B igrajo ključno vlogo pri presnovi energije, medtem ko so minerali, kot so železo, magnezij in cink, bistveni za različne telesne funkcije. BIO brezglutenska moka amaranta se lahko uporablja v številnih receptih. Primerna je za pripravo kruha, tort, piškotov in palačink brez glutena.
Italija, S.spirito Di Bari
...OPIS OCENE (0) Sestavine: FIKUSI (28%) (dehidrirani fiki, riževa moka) – MED – SLADKOR – BADMI (17%) – SEZAM – JAJČNI BELJAK – INULIN – MALTODEKSTRIN – SOJINA MOKA – KORUZNI ŠKROB – AROMA Lahko vsebuje sledi: KRASTAVCI – OREŠČKI – MLEKO 1 BAR MLEČNE ČOKOLADE – TMC 6 MESECEV Hranilne vrednosti na 100g izdelka...
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo