...MAGRI FREE Napoletana je brezglutenskamoka za pekovske izdelke, ki jo odlikuje mešanica koruznega škroba, riževega škroba, rastlinskih vlaknin in koruzne kislega testa.
Ne izvira iz procesov deglutinizacije, ne vsebuje mleka, jajc in pšeničnega škroba.
Izdelek visoke kakovosti, naraven in bogat z vlakninami ter koristnimi naravnimi encimi. Mešanica, ki daje plastičnost testom in omogoča...
...Moka iz ječmena je fino mleta moka iz celih zrn ječmena. Ponuja oreškast okus in je dober vir vlaknin, vitaminov in mineralov. Ta vsestranska brezglutenskamoka se pogosto uporablja pri peki, saj predstavlja zdravo alternativo pšenični moki. Moka iz ječmena se lahko vključi v različne recepte, vključno s kruhom, mafini, palačinkami in piškoti, pri čemer doda subtilno sladkost in značilno teksturo...
... oreščki imajo mandlji najvišjo vsebnost tega vitamina.
Mandljeva moka je del priljubljene ketogene diete. Ima nizko vsebnost ogljikovih hidratov in je odličen vir EMK in beljakovin. Uporablja se tudi za pripravo jedi in sladic brez glutena.
...Moka ajde T170 je polnovredna moka, pridobljena z mletjem celotnih zrn ajde, vključno s plevami in kalčki, kar ji daje temno, sivo-rjavo barvo ter robustno in zrnato teksturo. "T170" označuje zelo visoko vsebnost pepela, kar simbolizira bogastvo mineralov in vlaknin v tej moki. Njegov okus je globoko rustikalen, z notami lešnika in rahlo grenkobo, kar jo naredi idealno za recepte z izrazitim...
...Visokokakovostna brezglutenska ovsena moka BIO: Brezglutenska ovsena moka BIO podjetja VehGro je biološko certificiran izdelek najvišje kakovosti. Zahvaljujoč temu certifikatu veste, da je to, kar kupujete, ustvarjeno z mislijo na človeka in naravo. VehGro predstavlja izdelke, ki so zdravi in najvišje kakovosti. Naši izbrani (bio) naravni izdelki prihajajo iz različnih regij sveta. Vsi izdelki so...
...Gluten iz koruze je stranski produkt, pridobljen pri mokrem mletju koruze med proizvodnjo koruznega škroba.
Končni izdelek je homogena, fino mleta prašna snov rumeno-oranžne barve. Ima svež žitni vonj. Moka iz koruznega glutena je bogata z beljakovinami in precej bogata z metioninom, ki je dragocen za nesnice. Razmeroma visoka vsebnost rumenih ksantofilov naredi moko iz koruznega glutena priljubljena izbira za pigmentacijo perutnine.
MD Global Trading GmbH je vodilno podjetje na področju mednarodne veleprodaje, izvoza, dobave in distribucije premium živil, pijač in življenjskih slogov. Stremimo k zagotavljanju izjemne vrednosti preko širokega spektra visokokakovostnih izdelkov po konkurenčnih cenah, da zagotovimo zadovoljstvo strank in oblikujemo dolgotrajne vezi. Delujemo v okolju, ki temelji na inovacijah in podpori, naš tim...
...CHOCAR je moka, pridobljena z dehidracijo in super mikronizacijo pulpe sicilijanske karube, naravno veganska in brez glutena.
Zaradi barve in okusa se moka iz pulpe karube CHOCAR uporablja kot bolj zdrava alternativa kakavu, prav tako pa lahko zaradi visoke vsebnosti sladkorja omeji dodajanje sladkorja v testo. Brez maščob in stimulativnih snovi se uporablja v slaščičarskih pripravkih, pri...
...Pasta G brezglutenska riževa pasta z banano, kakavom in stevio. Okus sladke paste, kot v otroštvu.
Z znanstvenega vidika ima riževa moka skoraj celoten spekter koristnih sestavin, potrebnih za normalno delovanje telesa.
Vsebuje zadostno količino vitaminov in mineralov ter ne vsebuje glutena.
Priporočljivo je kuhati po naslednjem receptu: dodajte pasto v slano vrelo vodo, pri čemer upoštevajte 100 g na 0,5 l vode, po želji dodajte olje. Kuhajte 5-7 minut, dokler ni pripravljeno.
...Milanova moka ima blag, rahlo oreščkast okus, ki dodaja edinstven okus pečenim izdelkom. Milanova moka se lahko uporablja kot sestavina za mešanice za peko, testenine, kruh in prigrizke. Zrnje za proizvodnjo moke se podvrže hidrotermalni obdelavi, kar podaljša rok trajanja, zmanjša grenkobo in izboljša fizične ter organoleptične lastnosti.
HECOSFAIR, bodi junak !
HECOSFAIR, solidarno blagovno znamko izjemnih, bio fairtrade in crueltyfree izdelkov, vam ponuja zdravo prehranjevanje in ekološko, etično, trajnostno potrošnjo, od leta 2019.
- HECOSFAIR je leta 2021 osvojil nagrado za Best Crueltyfree Grocery Brand France revije LUXLife.
- Prav tako leta 2021 so nekateri izdelki HECOSFAIR med 500 najboljšimi sestavinami na svetu, v knji...
... mandljeva moka absorbira veliko tekočine in je idealno vezivo za omake, juhe in sladice.
Pri peki lahko približno 20 - 25 % žitne moke nadomestite z mandljevo moko. Ker mandljeva moka naravno vsebuje rahlo sladkost, lahko po potrebi tudi zmanjšate količino sladkorja, navedeno v receptu.
Izvor: ZDA
Država predelave: Nemčija
Pakiranje: 11,34 kg škatla / 40 škatel na paleti...
S tremi mešanicami riževe moke KOMEKO je brezglutensko peko tako enostavno kot še nikoli. Vsa KOMEKO riževa moka je naravno 100 % brezglutenska in izdelana po japonskem tradicionalnem postopku. Najboljše pa je, da lahko moko v večini receptov enostavno zamenjate 1:1 za pšenično moko in ne potrebujete - v primerjavi z drugimi riževimi mokami - nobenih veziv ali dodatkov za enostavno obdelavo testa.
... pri uravnavanju ravni sladkorja v krvi. Ta biološka moka je tudi vir pomembnih vitaminov in mineralov. Med njimi vitamine skupine B igrajo ključno vlogo pri presnovi energije, medtem ko so minerali, kot so železo, magnezij in cink, bistveni za različne telesne funkcije. BIO brezglutenskamoka amaranta se lahko uporablja v številnih receptih. Primerna je za pripravo kruha, tort, piškotov in palačink brez glutena.
...Majhni kvadratki polnjeni z dobrim temnim čokoladnim 48 % kakava brez lecitina.
Piškot? Moka iz riža, moka iz koruze in 5 % sladkorja, to je vse!
Idealno za vaše zdrave in okusne zajtrke!
Sestavine: TEMNA ČOKOLADA 50 % Moka iz belega riža, moka iz koruze, moka iz polnozrnatega riža, sladkor iz trsa
Sledi: Soja, Mleko, Oreški, Arašidi...
... pečk naravno brezglutenska. Ta majhna količina moke iz grozdnih pečk pa je dovolj, da naše testenine spremenimo v nekaj posebnega: temne testenine iz grozdnih pečk z okusom in veliko ugriza!
Testenine iz grozdnih pečk so veganski naravni izdelek ter vir beljakovin in vlaknin.
Kot posebna in nenavadna testenina obogatijo vsako trgovino z gurmanskimi in naravnimi izdelki.
...Kakovost: konvencionalno, ekološko
Izvor: Avstrija
Uporaba: peka, sladice
Posebnosti:
Sezamova moka je večinoma brez okusa in je odlična za pripravo piškotov, tort in sladkih kruhov – končnemu izdelku daje rahlo oreškast okus. Brezglutenskamoka ponuja številne prednosti, kot so nizka vsebnost ogljikovih hidratov ter visoka vsebnost kakovostnih beljakovin in vlaknin. Poleg teh pozitivnih lastnosti moka našemu telesu zagotavlja pomembne minerale, kot so železo, magnezij in cink.
...Lahko ti razložimo vso kakovost naših izdelkov, a ni nič boljšega, kot da jo sam izkusiš ob vsakem ugrizu. Izdelki I’M NAT so narejeni iz naravnih sestavin, ki ohranjajo vse hranilne snovi ter naravne vire energije in beljakovin, zato ni potrebno dodajati ničesar več.
Naša ponudba vključuje:
- Arašidovo maslo, mandljevo pasto in pasto iz indijskih oreščkov;
- Sadne in oreščkove ploščice (arašid & banana / orehi & kakav / indijski orešček & brusnica);
- Praženi oreščki (arašidi, mandlji in indijski oreščki);
- Brezglutenski ovseni kosmiči in brezglutenska ovsena moka;...
...Obroki in vino, šampanjec, mleta koruzna moka - analiza žit, olja in izdelkov: protokol 38870-0 / 1 zelena laboratorijska poročila. Visoko čista brezglutenskamoka. Moke so pripravljene iz posebnega francoskega kremena. Prav tako proizvajamo vrhunska vina iz naravnega območja španske Katalonije - Tarragona. Naša proizvodna blagovna znamka: viramidus: posebna vina bela, črna, roza. Prav tako...