Italija, Sant'ilario D'enza
Mi smo v DalterFood Group že več kot 45 let strastno posvečeni izbiri, porcijanju in pakiranju najboljših italijanskih DOP zrelih sirov ter drugih sirov in italijanskih specialitet, ki jih distribuiramo po vsem svetu. Naš ponos je Parmigiano Reggiano, ki ga proizvajamo na hribih Appennino Reggiano v naših dveh sirarnah: Caseificio Colline del Cigarello in Canossa (matricola n. 320) ter Caseificio ...
Italija, Aidone
... siri ali preprosto mozzarella, ki se odlikujejo po pristnosti, okusu in higienski varnosti. Podjetje deluje že več kot sto let. V skladu z najbolj kakovostno tradicijo izbira najboljše mleko iz province Enna in Sicilije, "izkorišča" podnebni dejavnik za naravno zorenje tako imenovanih "zgodovinskih" mlečnih izdelkov, ki so široko razširjeni na nacionalnem in evropskem trgu. PROIZVAJAMO NAJBOLJŠI SIERSKI SIR.
Italija, Pasturo
Carozzi Formaggi se nahaja v Pasturu. Že več kot petdeset let se trudimo združiti dragocene obrtnške spretnosti sirarjev z zahtevami sodobnega okusa. Rezultat je široka paleta edinstvenih sirov, plod trdne strasti in nekaterih srečnih intuicij, ki skozi leta prejemajo prestižne nagrade. ARTIGIANALITÀ: Ohranjamo metode proizvodnje starih sirarjev, jih prilagajamo sodobnim okusom. GUSTO: Od najbolj ...
Italija, Vomano (TE)
PNK FARMACEUTICI SPA Strokovnjaki za razvoj in proizvodnjo prehranskih dopolnil Ustanovljeno leta 2008 v Castelnuovo Vomano, v Abruzzu - Italija, se PNK Farmaceutici uvršča med najbolj dinamična podjetja v današnjem industrijskem okolju na področju nutraceutikov. Dolgoletne izkušnje na tem področju so omogočile razvoj naprednih znanj in tehnologij, kar podjetje postavlja kot referenčno točko pri f...
Italija, Giavera Del Montello
... zadnja novost: svež namaz, sir za namaz z edinstvenim okusom. Skrivnost dobrote sirov Nonno Nanni je v skrbni izbiri mleka, ki je odlične kakovosti in zagotovo izvira iz preverjenih virov, v spoštovanju značilnosti mleka med predelavo ter v nenehnem tehnološkem razvoju naprav, uporabljenih pri proizvodnji. Nonno Nanni ponuja tudi svojo dobroto v svetu testenin, z njoki, polnjenimi njoki, chicche in aromatiziranimi chicche.
Italija, Montelibretti
... oznako (IT F8W1G CE). Podjetje je specializirano za proizvodnjo svežih sirov, kot so prvi sol, stracchino in robiola, zrelih sirov in rikote. Proizvajajo tudi belo in sadno jogurt ter pasterizirano mleko. Naša komercialna ponudba se osredotoča na sir Orazio, polzreli sir, primeren za mizo, ki se trži po nekaj tednih zorenja. Suha solitev in zorenje v naravnem prostoru ga naredijo edinstvenega po njegovih senzoričnih lastnostih.
V deželi mitov, na ravnici Paestum, je leta 1998 skupina podjetnikov in rejcev, spodbudena z regionalno pobudo "Globalna subvencija v živinoreji v Kampaniji", ustanovila podjetje Filab s.r.l.. Leta 2015 je podjetje v celoti prevzela družina Consalvo - Valvano preko kmetijskega podjetja BUBALUS d.o.o. FILAB je kratica za "Filiera Latte Bufalino" in označuje podjetje, ki je že pri izbiri imena poud...
...lupilniki krompirja, kuhalni vložki, lijaki, noži za sekljanje, stiskalniki peteršilja, odpirači konzerv, stiskalniki krompirja, mlinčki za poper, ribniki in posode za sir. Dolgoletne izkušnje, zanesljivost in resnost veljajo za prednosti Bianchi Casalinghi, ki se nahaja na naslovu Via Piazza 4.
Italija, Montechiarugolo
... prehranjujejo s senom, pridelanim na naših poljih: naše podjetje je namreč v celotnem ciklu; od hrane za naše živali, do mleka, ki ga proizvajajo, do predelave v sir in prodaje, vse skrbno in natančno upravljamo sami. To nam omogoča, da imamo izdelek visoke kakovosti, ki ga skrbno spremljamo v vsakem najmanjšem detajlu, da dosežemo popolno sledljivost. Naše krave jedo predvsem seno iz stoletnih travnikov, ki vsebuje trave in rastline, danes neznane.
Italija, Bellizzi
Naša podjetje proizvaja mozzarella di Bufala Campana D.o.p., saj imamo celotno verigo, od prehrane bivolov do predelave mleka v mozzarello. Naš cilj je, da se vsak dan izboljšujemo in zagotavljamo najboljšo kakovost za naše stranke. Naša produktivnost je zelo visoka, sposobni smo proizvesti približno 50 quintalov izdelka na dan.
Italija, Sonnino
Francia Latticini S.p.A - Obrat v Sonninu V obratu v Sonninu, ki deluje od leta 1987, proizvajajo: mlečno mozzarello, ricotto, maslo, sveže sire, mozzarello Zarina. Francia I.L.C. s.r.l. - Obrat v Pontiniji Obrat v Pontiniji je prvi obrat, ki ga je podjetje zgradilo, kjer proizvajajo bufalsko mozzarello, ricotto in bufalsko maslo; je del konzorcija bufalske mozzarelle Campana DOP. Francia Mozzarel...
Italija, Bibbiano
Sirarna se nahaja na naslovu Via Vittorio Veneto 4, seveda v Bibbianu (RE), in vsak dan povprečno proizvedejo 16 oblik Parmiggiano Reggiano (letno skoraj šest tisoč), označenih z matično številko 629. V trgovini: "Dvorana Parmiggiano Reggiano" poteka neposredna prodaja Parmiggiano Reggiano, masla in rikote. Kljub temu, kar se je zgodilo v drugih okoljih, Latteria Sociale Nuova med svojim delovanje...
Smo v majhni vasici BOSIA, v srcu ALTA LANGA, le nekaj korakov od ALBE, BAROLO in BARBARESCO, med LEŠNIKI in VINOGRADI... Naša proizvodnja je rezultat RECEPTOV, ki jih prenašamo iz GENERACIJE v GENERACIJO, temelji na majhni lokalni pastiriji, pogosto prenesenih ustno, o sirovih, izdelanih iz mešanega mleka ali kozjega mleka. Danes nadaljujemo delo naših NONOV, ki branimo te recepte in jih prenašam...
Najboljše ročno izdelane mlečne specialitete iz kravjega in kozjega mleka.
Italija, Peveragno
CMT spa deluje v svetu mlečne industrije in ima vodilno mesto na svetovnem trgu na področju strojev za proizvodnjo sira z vlečeno testo. Podjetje proizvaja široko paleto opreme, linij in celotnih obratov ter se postavlja kot privilegiran sogovornik pri reševanju številnih proizvodnih težav v živilski industriji. Vse pomembne naprave, posebne konstrukcijske rešitve ali komponente obratov so patenti...
Italija, San Fermo Della Battaglia
Vsi naši izdelki so narejeni iz visokokakovostnih surovin, različni formati pa ustrezajo potrebam sveta HoReCa in GDO. Različni kosi ne spreminjajo okusa mozzarelle za pico, vsak pizzaiolo lahko najde idealno mozzarello za svojo pico, ki jo je enostavno odmeriti in je vedno pripravljena za uporabo. Obsežna logistična organizacija, sestavljena iz flote lastnih vozil in specializiranih prevoznikov, ...
Italija, Ceglie Messapica
Inovacija iz tradicije" To je naša moč! Specializacija nam je omogočila, da smo se naučili najboljšega iz tradicije, in zahvaljujoč inovacijam smo izpopolnili naše izdelke. Zato so naše politike, usmerjene v kakovost in raziskave, omogočile, da smo zadovoljili vedno bolj zahtevne okuse, kar je naše izdelke naredilo vedno boljše, prebavljive in predvsem zdrave. Naša ekipa, mlada in visoko usposoblj...
Italija, Macomer
Obdelava uvoza/izvoza kmetijskih proizvodov...
Italija, Ripalimosani
... in mesa. LINEA NATURA: ekstraktorji eteričnih olj v vodni pari. LINEA APICOLTURA: čistilci za cvetni prah, stroji za proizvodnjo kremastega medu, večnamenski sistem za obdelavo medu. LINEA CASTAGNA: sistemi za pranje, toplotno obdelavo in pasterizacijo kostanja; luščenje suhega in svežega kostanja. LINEA TARTUFO: sistemi za pranje, kuhanje in sterilizacijo tartufov. LINEA LATTE E FORMAGGI: mini sirarne, sušilniki za sir.
Italija, Squillace
... v tujini. Naš vrhunski izdelek je še vedno naš PECORINO SIR (svež, polzrel in zrel), vendar imamo tudi druge priznane tipične italijanske izdelke. Vsi naši siri so proizvedeni iz visokokakovostnega in pristnega mleka.
...distributerje, agente; če ste zainteresirani, kontaktirajte dr. Forcinitija na spodnjo številko. Naša paleta izdelkov obsega: - Sir Pecorino: proizvaja se v gorah Sila, kjer ovce pasejo na prostranih pašnikih, uživajoč v vseh zeliščih, ki jih ponuja narava, kar omogoča pridobitev mleka najvišje kakovosti, da lahko uživate in okušate sir za prave poznavalce. V naših sirih lahko okusite Provola...
... se obrača tudi na sektor pakiranja, kjer proizvaja rezila za oblikovno rezanje iz kaljenega jekla za živila vseh oblik in zobatosti, pokrivajoč najrazličnejša področja uporabe: od rezil za vakuumske šunke do rezil za pakirne stroje za sir, do trakovnih rezil za rezanje živil.
Italija, Parma
...La Greci Parma je zgodovinsko podjetje iz "Food Valley", znano na področju sveže in zamrznjene gastronomije, namenjene maloprodaji in profesionalcem v gostinstvu. Trži sir Parmigiano Reggiano, zoren v splošnih skladiščih Greci, ki so v lasti podjetja. Prav tako se ukvarja s prodajo mesa iz rejnih obratov v provinci Parma, ki je zaklano pod veterinarskim nadzorom.
Italija, Zafferana Etnea
Italija, Barberino Di Mugello
Agrifood Toscana je dinamično podjetje, ki deluje na področju toskanske agroživilske industrije, med katerimi so proizvodi pod blagovno znamko Agriqualità iz območja Amiata in Val di Paglia rezultat proizvodne verige, ki se je oblikovala od leta 2005, in se je začela z dovoljenjem za certificiranje s strani Regije Toskana. Zlasti so bili certificirani proizvodi namenjeni neposredni prodaji v proda...
Italija, Vaiano-Loc. La Foresta
Že šestdeset let Caseificio in Salumificio Pieragnoli Nilo deluje na področju visoke gastronomije, prinašajoč na vašo mizo pristne in naravne izdelke, ki so rezultat dolge toskanske in italijanske obrtniške tradicije. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1949, ko se je Nilo Pieragnoli, po mnogih letih, preživetih v pastirstvu na hribih Val di Bisenzio, odločil, da se posveti pravi proizvodnji mlekar...
Italija, Vedelago
Latterie Venete izhaja iz zgodovinskih mlekarni zadrug v Trevisu: kmetijska zadruga San Pio X, ustanovljena leta 1951 v Vedelagu, in Latteria Sociale Pedemontana del Grappa, ustanovljena leta 1887 v Cavaso del Tomba, območje DOP za pritisnjeni asiago in asiago d'allevo, montasio in casatella ter območje izvora tipičnih sirov, kot so Latteria Sile, Morlacco, Montegrappa, San Pio X in Neve del Grapp...
Mlekarna Roverbasso je bila ustanovljena leta 1980 iz strasti lastnika Modola Dina do mlečne industrije. Z izkoriščanjem svojih že dvajsetletnih izkušenj je danes uspela vzpostaviti sodobno proizvodno obrat. Podjetje se ponaša z novim obratom za predelavo. Na 3.500 m² so prostori za sodobni proizvodni laboratorij, nov oddelek za soljenje z izjemno naprednimi tehnikami, skladišča za različne zorenj...
Italija, Campobasso
KAKOVOST IN TRADICIJA Misija podjetja je vedno usmerjena v zagotavljanje izdelkov visoke KAKOVOSTI, funkcionalnih in z visoko energetsko učinkovitostjo, ki lahko predelajo surovino, ne da bi spremenili organoleptične lastnosti in ob popolnem spoštovanju TRADICIJE. Poleg pravega razmerja med kakovostjo in ceno, nizkega vpliva na okolje in zanesljivosti skozi čas so temeljne značilnosti vseh naših ...

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play