Italija, Trepuzzi
...Po 24-urni infuziji se vsaka rastlina destilira v tradicionalnih destilacijah: jagode brinovca, šentjanževka, sladki koren, koriander in, predvsem, morska solata, ki daje edinstven okus. Mešanica se izvaja izključno s čisto izvirsko vodo. Po treh filtracijah se celoten postopek stekleničenja izvede ročno. -Na oko je bistra in brezbarvna. -Na nosu zaznamo vztrajen vonj morski solate in svež vonj po soli. -Okus razkriva svež in slan okus. Odlično se poda k ribjim jedem, svežim školjkam ter najbolj priljubljenim sušijem in sashimijem.
Italija, Goito
...Mikrosana Mikrosana je mešanica veziv brez cementa, priporočena za injiciranje konsolidacije opečnih, kamnitih in mešanih struktur. Njegov hidravlični oprijem temelji na reakciji aktivne apnene mikrosilice in prisotnosti hidravličnega kalcija brez škodljivih topnih soli. Njegova izjemna fluidnost, skupaj z izjemno majhno velikostjo delcev, omogoča, da prodre v pore in razpoke, ki so manjše od...
Italija, Marmirolo
...W: 330 ÷ 360. Profesionalna mešanica mehkih pšeničnih moke, pridobljena iz celovite predelave žita: ohranja tako fino in široko otrob, vlaknine in kalček pšenice Mantograno, 100% vitalna in 100% iz italijanske dobavne verige. Gre za izdelek, ki ne spada v nobeno vrsto klasifikacije, saj ima vsebnost pepela (tj. mineralnih soli) višjo od 0,95%, a nižjo od 1,30% celovite moke. IN3 sledi poti...
Italija, Ponte Galeria
... svežim vonjem. Ta fermentirana mešanica sojinih zrn, pšenice, soli in glive koji je ena izmed najbolj uporabljenih začimb na Japonskem, večnamenska omaka, primerna za začinjanje juh iz rezancev, ramen, sušija, okonomiyakija, shabu shabu in še mnogo več. Resnično ni nobenega nadomestila za sojino omako. Obstaja veliko sort, med katerimi lahko izbirate, vključno s temno sojino omako, svetlo sojino omako, sojino omako z nizko vsebnostjo natrija in celotno ali marudaizu sojino omako.
Italija, Trento
...V praktični obliki kocke je tukaj koristna pomoč v kuhinji: aromatična mešanica za Soffritto Bauer. Nastala je iz kombinacije skrbno izbranih zelenjav, brez dodanega monosodnega glutamata in brez hidrogeniranih maščob. Bauerjeva skrivnost za okusne omake in druge slastne recepte. Odlično za dodajanje okusa vašim receptom. Raztopite 1 kocko Soffritto Bauer (10 g) v malo olja ali vode v ponvi, da dobite osnovo za kuhanje želenih jedi. Nato nadaljujte s pripravo mesa, rib, zelenjave ali omak po svojem najljubšem receptu in preverite morebitno potrebo po soli proti koncu kuhanja.
Italija, Marciano Della Chiana
...Ta različica Finocchione IGP tehta približno 500 g in je pakirana cela v naravno črevo. Finocchiona IGP se proizvaja iz najkakovostnejših kosov svinjine. Med njimi so: ramensko meso, pršut, stegno, kapica in slanina. Postopek obdelave vključuje dodajanje aromatičnih semen divjega komarčka, soli, popra in česna. Ta naravna in pristna mešanica daje toskanskemu mesnemu izdelku njegov edinstven in...
... (mlečni derivati, termoplastični polimeri…). Na voljo je posebna različica za obnovo topil. Turbo-koncentrator za dosego koncentracijskega limita proizvoda. Deluje pod vakuumom za občutljive proizvode (sirotka, permeat…). Turbo-reaktor za predgelatinizirano moko, praženje, pečenje, v posebnem procesu de-biterizacije/de-okusa za derivatne stročnice, sintezo (Bordeaux mešanica, gips, kalcijevi fosfatni...
Italija, Cis
...kar omogoča, da se Kaltasphalt Plus prilagodi gibanju podlage, ne da bi se zlomil ali razpokl. To ga naredi idealnega tudi za rampe in ceste, ki so izpostavljene intenzivnemu prometu. Kaltasphalt Plus se aktivira takoj, zahvaljujoč kompaktiranju, ki ga povzroči cestni promet ali mehanska sredstva, kot sta vibracijska plošča ali valj. Kaltasphalt Plus ohranja svoje lastnosti več kot 12 mesecev, je odporen na nizke temperature do -30 °C in prenese visoke temperature do +60 °C; lahko se položi tudi v dežju ali snegu, ne boji se zmrzali in soli.
... razporejeni v omejeni gostoti. Podjetje trguje s svežim ali hladno dimljenim jesetrom vrste sibirski jeseter, predvsem pa s kaviarjem sibirske in ruske vrste (osetra). Posebnost kaviarja je svežina in odsotnost konzervansov. Kaviar se obdeluje ročno po tradicionalnih metodah, pri čemer se vsakič izberejo živali, ko so kakovostne lastnosti popolne glede na okus, velikost jajca in konsistenco. Za soljenje se uporablja posebna mešanica soli in ne dodajajo se nobeni konzervansi ali ohranjevalci. Rok trajanja kaviarja je 90 dni, če se ga hrani pri temperaturi 0-3°C.
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play