Italija, Misano Adriatico
...Ta dimljena scamorza, pakirana v 4 pakete po 250 g, je okusna in vsestranska sir. Ima edinstven dimljen okus in je popolna za številne recepte, saj doda pridih okusa in teksture. Uživajte v njeni mehki in kremasti konsistenci, ki je idealna za ustvarjanje okusnih in presenetljivih jedi.
Italija, Fidenza
Bertelli Formaggi S.r.l., prisotna na trgu že štiri generacije, ponuja odlično kakovost zrelih in svežih sirov. Smo referenčna točka za številne evropske dejavnosti pri dobavi ne le Parmigiano Reggiano, zrelega od 12 do 60 mesecev, temveč tudi sirov iz kozjega in ovčjega mleka iz italijanske tradicije. Smo tudi dobavitelji tipičnih mesnin, kot so salame, fiocchetto, mortadella, Prosciutto di Parma...
Italija, Radicofani
...Izdelan je iz mleka, zbranega iz specifičnih območij, kot to določa pravilnik Konzorcija za upravljanje in proizvodnjo pecorina DOP. Koagulacija poteka pri temperaturi med 35 in 38 °C, razdrobljenje skute pa mora biti na velikost lešnika. Oblika lahko tehta od 1,00 kg do 3,50 kg. Naša podjetje ponuja kos težak približno 2,00 kg, zoren najmanj 20 dni. Testo je belo in kompaktno, okus pa je svež in neponovljiv.
Italija, Pasturo
...Sir z tartufom, mehak in kremast, lahko se namaza. Njegova plemenitost se enakomerno porazdeli po celotni masi, okus pa pridobi odtenek, ki je bližje mleku. Skupni okus združuje privlačno sladkost sira z značilnim okusom tartufa. Povprečna teža: 1,5 kg Minimalno zorenje: 50 dni...
Italija, Martina Franca
...Caciocavallo Baby je svež in nežen sir, popoln za vsako priložnost. Njegova mehka tekstura in lahek okus ga naredijo odlično izbiro za predjedi, sendviče ali preprosto za uživanje samostojno. Ta sir je izdelan iz mleka visoke kakovosti in predstavlja eno od specialitet mlekarstva v Apuliji. Vsak ugriz je povabilo k odkrivanju svežine in dobrote lokalnih izdelkov, kar ga naredi nujno potreben za vsakega ljubitelja sira.
Italija, Dorgali
...Sir iz kozjega mleka, ki zajema esenco in tradicijo Sardinije. Njegova pasta, svetlo rumene barve, se odlikuje po redki očitnosti in redni, zrnati strukturi, kar simbolizira skrbno in ročno obdelavo. Dišava tega sira se z zorenjem intenzivira, kar ponuja bogato in vabljivo olfaktorno izkušnjo. Okus Mudosuja se spreminja od sladkega, ko je mlad, do prijetno pikantnega z zorenjem, kar ponuja...
Italija, Noci
...Mozzarella je svež sir z vlečeno testo, ki ga odlikuje gladka, enakomerna površina bele barve in elastična konsistenca. Okus je sladek in nežen, vonj pa svež in prijeten. Ponuja se v različnih oblikah, kar je rezultat spretnosti naših mojstrov sira: od koščkov, do vozličkov, od pletenic do pletenic in do fiordilatte. Običajno se mozzarella uživa sveža, sama kot predjed (fiordilatte, ki je...
Italija, Codogno
... samo mleko in italijanska tradicija. Za izdelavo sira teže približno 32-34 kg potrebujemo 500 litrov mleka, ki prispe v sirarno v 1-2 urah po molži. Mleko se pusti počivati 12-18 ur, med katerimi se del maščobe sprosti, oblika pa se odstrani, da lahko polnomastno mleko da odličen sir z dolgo zorenjem, obdržijoč okus svežega mleka.
Italija, Cavriago
...Gosta in kremasta tekstura naših izdelkov je posledica visoke vsebnosti sadja, ki ga vsebujejo. Ne uporabljamo pektina ali drugih zgoščevalnih sredstev, preprosto uporabimo več sadja, da so naši izdelki tako sočni. Več kot 110 % sadja, kar pomeni, da uporabimo vsaj 110 g sadja za izdelavo 100 g marmelade. Poleg sladkih marmelad ponujamo tudi slane kompote, zasnovane za popolno spremljavo sira ali...
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play