Italija, Pasturo
...Sir z tartufom, mehak in kremast, lahko se namaza. Njegova plemenitost se enakomerno porazdeli po celotni masi, okus pa pridobi odtenek, ki je bližje mleku. Skupni okus združuje privlačno sladkost sira z značilnim okusom tartufa. Povprečna teža: 1,5 kg Minimalno zorenje: 50 dni...
Italija, Città Di Castello
...Oljčno olje z aromo tartufa za testenine, omake, solate, jajca, meso in ribe. Prav tako delamo na olju z 100 % naravnimi aromami! Oljčno olje z aromo tartufa, pripravljeno iz najboljšega ekstra deviškega oljčnega olja. Uporabite le nekaj kapljic, da vsakemu jedi dodate neponovljiv okus: testeninam, rižu, mesu, polnjenim jedem, omletam, solatam.
...Vitigno: 100% Nebbiolo. Vinifikacija: tradicionalna fermentacija z maceracijo pod pokrovom približno 21 dni. Zorenje: 36 mesecev v majhnih francoskih hrastovih sodih. Barva: intenzivna granatna rdeča. Aroma: intenzivna in kompleksna, z odtenki majhnega jagodičevja in notami sladkih začimb. Okus: suh in poln, harmoničen in z dobro obstojnostjo. Alkoholna stopnja: ±14% Kulinarična kombinacija: rafinirano vino, primerno za mesne jedi, zlasti dušene in pečene, zrele sire ter zahtevnejše jedi na osnovi fondueja in tartufa. Postrežemo pri temperaturi približno 18°C.
Italija, Roma
... Vonj: tipičen Okus: naraven, tipičen in prijeten Stanje: trdno Alergeni: Izdelek vsebuje alergene ali izdelke, ki vsebujejo te sestavine: MLEKO. Ne vsebuje glutena. Vsebuje konzervanse (Kislina: E270). Hranilne vrednosti na 100 g: Energija: Kj 423 / Kcal 100 Maščobe: 1 g od tega nasičene maščobne kisline 0,5 g Ogljikovi hidrati: 21 g od tega sladkorji 15 g Vlaknine: 0,6 g Beljakovine: 1,8 g Sol: 2,0 g...
D.O.S. srl je obrtno podjetje iz Umbrije, ki od leta 1940 proizvaja in trguje s tartufskimi specialitetami, pri čemer posveča največjo pozornost kakovosti uporabljenih sestavin in zadovoljstvu zahtev sodelavcev. Recepti, ki jih ponujamo, so zasnovani tako, da kar najbolje poudarijo in obogatijo okus tartufa. Na voljo imamo vedno črne, bele in sveže poletne tartufe, odvisno od sezone. Na zahtevo...
Italija, Tocco Caudio
... sestavin izvajajo visoko usposobljeni delavci s pomočjo najsodobnejših strojev za natančnost in varnost. La Capasso Tartufi zagotavlja in ohranja nedotaknjen vse okus, intenzivno aromo in hranilne snovi tartufa ter vseh drugih sestavin, ki so vedno strogo izbrane, pri čemer uporablja moderne in sofisticirane tehnike zamrzovanja, sušenja in sterilizacije, vedno v popolnem spoštovanju okolja in v skladu z direktivami.
BOSCO D’ORO - Okus tartufa je podjetje, ki deluje na področju visoke gastronomije in predvsem v očarljivem svetu tartufov. Od pridelave do trženja izdelka, izbiramo, predelujemo in ohranjamo to dragoceno naravno sadje, pri čemer skrbno upoštevamo higienske standarde. To je strast, ki se prenaša iz roda v rod in nas je v petindvajsetih letih delovanja spodbudila, da smo vedno boljši ter ustvarjamo...
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play