Španija, Dicastillo-Deikastelu (Navarra-Nafarroa)
...Oljni dodatek za pripravo jedi. Njegov naravni in intenzivni okus ter vonj po črni tartufi sta edinstvena, pri čemer vzbujata vse čute in zanimanje. Potrebno je le dodati nekaj kapljic našega olja, da jedi dodate pridih tartufa. Oljčno olje se pridobiva s pomočjo mehanske in hladne ekstrakcije, dekantira se pri nizkih temperaturah in se stekleniči brez filtracije. Posledično ima "naravno meglo...
Španija, Alcora
...Prodaja na debelo visoko kakovostnih jesenskih tartufov! Delamo skrbno pri iskanju in pridobivanju tartufov. Naša strast in skrb za izdelek dajejo našim tartufom značilen okus in aromo.
Španija, Peñalba, Segorbe
...), Tuber Uncinatum (jesenski tartuf) in ekskluzivni Tuber Magnatum. Naši tartufi, nabirani v Španiji, s posebno pozornostjo na črni tartuf iz Aragona, prihajajo na najboljše gastronomske trge po svetu. Specializirani smo za uvoz in izvoz hrane, kar zagotavlja svežino in kakovost pri vsakem dostavljanju, saj smo zanesljiv veletrgovec s tartufi tako za distributerje kot za restavracije, ki želijo svojim gostom ponuditi okus visoke kuhinje z tartufi. V Segortrufi zagotavljamo izjemno izbiro, idealno za vse vrste priprav, od preprostih jedi do najbolj izvrstnih in zapletenih tartufovih jedi.
Italija, Pasturo
...Sir z tartufom, mehak in kremast, lahko se namaza. Njegova plemenitost se enakomerno porazdeli po celotni masi, okus pa pridobi odtenek, ki je bližje mleku. Skupni okus združuje privlačno sladkost sira z značilnim okusom tartufa. Povprečna teža: 1,5 kg Minimalno zorenje: 50 dni...
Francija, Joinville-Le-Pont
...Odkrijte kuhanje in njegove okuse na novo s pomočjo našega inovativnega naravnega kulinaričnega konopljinega olja, pridelanega iz ekološkega kmetovanja, izdelanega v Franciji. Kulinarično olje iz ekološkega konoplje, z okusom tartufa. Enostavno in hitro za uporabo, pritisnite na črpalko in začinite po svoji izbiri.
Francija, Condom
...Barva: Amber z zlatimi odsevi Nos: Umami, zelo kompleksen z gobami in tartufi. Okus: Zelo prevladujoč z tartufi, pečeno paradižnik, zelo kompleksen in močan, lahka grenkoba, ki jo v veliki meri prekrije tartuf. Zaključek: Zelo dolg z tartufi in se razvija v arome grozdja, datljev, kandiranega sadja, vedno z dominanco tartufa, prisotnost zeliščnih not, kot so genepi, absint, gentijana.
Francija, Astaffort
...TERRINE FORESTIÈRE À LA TRUFFE NOIRE. Čudovita ravnotežja med črnim diamantom in to subtilno mešanico gob naredi to terrino gastronomski trenutek. Vaši čuti so prebudeni, vonj, tekstura, okus, vid, vse to se strne v eno besedo: užitek SESTAVINE: kokosovo olje (35%), voda, sojine beljakovine, bio pivski kvas, gobe, gorčica, repično olje, sol, agar agar, bio chia moka, bio tamari, črni poper, šerijev kis, začimbe, česen, paradižnikova pasta, ječmenov miso, čebula, drobtine tartufa (5%), aroma tartufa. (Alergeni so poudarjeni z debelim tiskom) UGS:006...
Avstrija, Vienna
...Sol s tartufi - vrhunec razkošja! Ta aromatična "Sol s tartufi" iz SummerTruffle je nekaj za prave gurmane! Groba sol in poletni tartuf. Vsebuje približno 20% posušenega črnega tartufa. Doživite izjemen trenutek z dobrotami avstrijske delikatese. Visokokakovostni izdelki so vedno odlična ideja za darilo za ženske in moške ob selitvi, za božič ali za rojstni dan! Tartuf se izstopa, ne da bi bil prevladujoč zaradi pretirane okusnosti. Sol s tartufi je popoln sestavina za obogatitev jedi, v katere jo dodamo, saj ima tudi nežen, a vztrajen okus.
Italija, Città Di Castello
...Oljčno olje z aromo tartufa za testenine, omake, solate, jajca, meso in ribe. Prav tako delamo na olju z 100 % naravnimi aromami! Oljčno olje z aromo tartufa, pripravljeno iz najboljšega ekstra deviškega oljčnega olja. Uporabite le nekaj kapljic, da vsakemu jedi dodate neponovljiv okus: testeninam, rižu, mesu, polnjenim jedem, omletam, solatam.
Nizozemska, Breda
...To je najpogosteje uporabljena tartuf v italijanskih kulinaričnih tradicijah. Ima nežno okus in aromo ter je poleti naravna.
Francija, Saint Christol De Rodières
...99 % Ekološki beli vinski kis* - 1 % Okus tartufa* *Pripravljeno iz vina, narejenega iz ekološko pridelanega grozdja Predlog za uporabo: Preliv za solate, belo meso, foie gras in ribe. Ta izdelek je na voljo tudi v steklenici 25 cl, v razsutem stanju 3-5-10 litrov in v sodu 220 litrov.
...Vitigno: 100% Nebbiolo. Vinifikacija: tradicionalna fermentacija z maceracijo pod pokrovom približno 21 dni. Zorenje: 36 mesecev v majhnih francoskih hrastovih sodih. Barva: intenzivna granatna rdeča. Aroma: intenzivna in kompleksna, z odtenki majhnega jagodičevja in notami sladkih začimb. Okus: suh in poln, harmoničen in z dobro obstojnostjo. Alkoholna stopnja: ±14% Kulinarična kombinacija: rafinirano vino, primerno za mesne jedi, zlasti dušene in pečene, zrele sire ter zahtevnejše jedi na osnovi fondueja in tartufa. Postrežemo pri temperaturi približno 18°C.
Francija, Guérande
... tartufov na občutljivo, močno in nepozabno hrano. Njeni očarljivi aromi ter sposobnost, da povzdigne vse jedi, s katerimi jo povežemo, jo delajo najlepši dragulj francoske gastronomije. Črna tartufa se popolnoma ujema s slano sladkostjo naravne Fleur de Sel, ki se obleče v njen okus, da vašim pripravkom doda rafinirano in neponovljivo noto. SKU:FSTN150...
Francija, Mietesheim
...To olje, bogato z okusi, ponuja zelo uravnotežen okus z nežnimi notami tartufa. Odlično se poda k solatam, testeninam ali rižotam. Sestavine: Ekstra deviško oljčno olje 98,75 %, poletni tartufi in suhi črni tartufi 0,75 % (kar ustreza 2 % svežih izdelkov): poletni tartuf (Tuber Aestivum Vitt) 0,6 %, tartuf...
Španija, La Pobla De Benifassà
...Izjemno ekstra deviško oljčno olje z aromo črne tartufe, tartufe iz Perigorda, Tuber melanosporum Vittad. Mešanica sort Farga, Aragonesa, Nana, Regues in Llumeta, pobranih v točno pravem trenutku zrelosti. Zmešano in macerirano v ustreznih razmerjih s črno tartufi, to olje doseže intenziven okus z mineralnimi notami. Njegov postopek izdelave je tradicionalen, kot se je delalo v preteklosti...
Belgija, Arlon
...Périgordske tartufe so gobe, ki imajo obliko "krompirja" in so črne barve, rastejo pa v tleh. Njihova mesnina je siva in bela. Ena sama périgordska tartufa lahko aromatizira več kot 10 omlet. Burgundske tartufe so po videzu podobne périgordskim tartufom, čeprav so zunaj bolj zrnate in manj dišeče. Njihov okus pa je kljub temu zelo močan.
...muškatni orešček, česen in kurkuma, paradižnikov prah), črni tartuf, ojačevalec okusa, regulator kislosti (citronska kislina), antioksidant (askorbinska kislina), sol, kalcijev klorid, renin, mlečni ferment, konzervansi: lizocim (pridobljen iz jajc), natamicin na skorji. Okus: Intenziven Aroma: Značilna za ovčji sir z aromo tartufa. Barva: Svetlo rumena z črnimi žilami tartufne paste. Konsistenca: Trda Pred uživanjem odstranite skorjo s sira.
Francija, Brive La Gaillarde
...Celo truflano gosje foie gras, Must! Poznavalci bodo cenili subtilen okus gosjega foie gras in očarljivo aromo tartufa. Škatla 130 g. Za 2/3 oseb. Na voljo tudi v škatli 200 g.
Italija, Roma
... Vonj: tipičen Okus: naraven, tipičen in prijeten Stanje: trdno Alergeni: Izdelek vsebuje alergene ali izdelke, ki vsebujejo te sestavine: MLEKO. Ne vsebuje glutena. Vsebuje konzervanse (Kislina: E270). Hranilne vrednosti na 100 g: Energija: Kj 423 / Kcal 100 Maščobe: 1 g od tega nasičene maščobne kisline 0,5 g Ogljikovi hidrati: 21 g od tega sladkorji 15 g Vlaknine: 0,6 g Beljakovine: 1,8 g Sol: 2,0 g...
Francija, Concarneau
...Vrsta: Tuber Borchii Vittadini Večnamenski, Bianchetto prevzema isto vlogo kot bela tartufa. Njegov močan okus in aroma lahko spremljata skoraj vsako jed s omako. Sezona: Sredina zime do pomladi, približno od januarja do aprila.
D.O.S. srl je obrtno podjetje iz Umbrije, ki od leta 1940 proizvaja in trguje s tartufskimi specialitetami, pri čemer posveča največjo pozornost kakovosti uporabljenih sestavin in zadovoljstvu zahtev sodelavcev. Recepti, ki jih ponujamo, so zasnovani tako, da kar najbolje poudarijo in obogatijo okus tartufa. Na voljo imamo vedno črne, bele in sveže poletne tartufe, odvisno od sezone. Na zahtevo...
Italija, Tocco Caudio
... sestavin izvajajo visoko usposobljeni delavci s pomočjo najsodobnejših strojev za natančnost in varnost. La Capasso Tartufi zagotavlja in ohranja nedotaknjen vse okus, intenzivno aromo in hranilne snovi tartufa ter vseh drugih sestavin, ki so vedno strogo izbrane, pri čemer uporablja moderne in sofisticirane tehnike zamrzovanja, sušenja in sterilizacije, vedno v popolnem spoštovanju okolja in v skladu z direktivami.
BOSCO D’ORO - Okus tartufa je podjetje, ki deluje na področju visoke gastronomije in predvsem v očarljivem svetu tartufov. Od pridelave do trženja izdelka, izbiramo, predelujemo in ohranjamo to dragoceno naravno sadje, pri čemer skrbno upoštevamo higienske standarde. To je strast, ki se prenaša iz roda v rod in nas je v petindvajsetih letih delovanja spodbudila, da smo vedno boljši ter ustvarjamo...
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play