Španija, Dicastillo-Deikastelu (Navarra-Nafarroa)
...Acondicionador za končane jedi. Njegov naravni in intenziven okus ter aroma črne tartufe sta neprimerljiva, saj prebudita vse čute in zanimanja. Potrebno je le dodati nekaj kapljic našega rafiniranega olja, da jedi dodate pridih tartufe. Olje se pridobiva s pomočjo mehaničnega in hladnega ekstrakcijskega procesa, dekantira pri nizkih temperaturah v rezervoarjih in stekleniči brez filtracije. Kot...
Španija, Alcora
... obiramo od maja do avgusta, kar ujame esenco terroirja tople sezone. Popolni so za ribanje po testeninah, rižotah, mesu ali solatah, saj prinašajo nežen, a značilen okus tartufa, ki dopolnjuje širok spekter jedi, ne da bi bil prevladujoč. Celoletni poletni tartufi so idealni za dodajanje elegantnega in gurmanskega pridiha vsaki jedi.
Španija, Peñalba, Segorbe
...), Tuber Uncinatum (jesenski tartuf) in ekskluzivni Tuber Magnatum. Naši tartufi, nabirani v Španiji, s posebno pozornostjo na črni tartuf iz Aragona, prihajajo na najboljše gastronomske trge po svetu. Specializirani smo za uvoz in izvoz hrane, kar zagotavlja svežino in kakovost pri vsakem dostavljanju, saj smo zanesljiv veletrgovec s tartufi tako za distributerje kot za restavracije, ki želijo svojim gostom ponuditi okus visoke kuhinje z tartufi. V Segortrufi zagotavljamo izjemno izbiro, idealno za vse vrste priprav, od preprostih jedi do najbolj izvrstnih in zapletenih tartufovih jedi.
Španija, La Pobla De Benifassà
...Izjemno ekstra deviško oljčno olje z aromo črne tartufe, tartufe iz Perigorda, Tuber melanosporum Vittad. Mešanica sort Farga, Aragonesa, Nana, Regues in Llumeta, pobranih v točno pravem trenutku zrelosti. Zmešano in macerirano v ustreznih razmerjih s črno tartufi, to olje doseže intenziven okus z mineralnimi notami. Njegov postopek izdelave je tradicionalen, kot se je delalo v preteklosti...
...muškatni orešček, česen in kurkuma, paradižnikov prah), črni tartuf, ojačevalec okusa, regulator kislosti (citronska kislina), antioksidant (askorbinska kislina), sol, kalcijev klorid, renin, mlečni ferment, konzervansi: lizocim (pridobljen iz jajc), natamicin na skorji. Okus: Intenziven Aroma: Značilna za ovčji sir z aromo tartufa. Barva: Svetlo rumena z črnimi žilami tartufne paste. Konsistenca: Trda Pred uživanjem odstranite skorjo s sira.
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play