...Mešanica polnozrnate pšeničnemoke z zarodki in koščki pšenice, dehidrirana kisla testa. Idealna je za proizvodnjo polnozrnate rimske pice, zračne in hrustljave, rustikalne, dišeče in okusne.
10KG...
...Torta iz lešnikov, proizvedena izključno iz delno odmaščenih lešnikove moke, brez uporabe pšeničnemoke. Tipična sladica piemontske tradicije, v elegantni darilni embalaži. Mehka in ne suha tekstura z intenzivnim okusom lešnikov, brez konzervansov.
Rok trajanja 12 tednov.
...Moka iz rdečih lečic BIO je moka iz stročnic, certificirana kot biološka. Za razliko od običajne pšeničnemoke in drugih vrst moke, kot je moka iz spelte, ne vsebuje glutena. Poleg tega ima višjo vsebnost beljakovin v primerjavi z mokami iz žit. Ima prednost, da obogati običajne mase na osnovi mok iz žit z koristnimi hranili, kot so rastlinske beljakovine, železo in minerali, ki jih ta stročnica...
... romana je ovalna pica, ki je zelo lahko prebavljiva, narejena iz pšenične, sojine in riževe moke, hrustljava zunaj in mehka znotraj, hipokalorična in hipoglikemična. Poleg klasične tradicionalne pice smo specializirani za pico na pala. Sestavine, ki jih uporabljamo za polnjenje, so najvišje kakovosti. Specializirani smo za meso na žaru, vedno imamo široko izbiro fiorentinskih zrezkov, tomohawk...
... blagostanja. Tisto, kar nas ločuje in opredeljuje na trgu, je FUNKCIONALNA LINIJA, posebna testenina, izdelana iz trde pšenične semenske moke, obogatene z izvlečki andsko-amazonskih rastlin z dragocenimi hranilnimi lastnostmi. Polnozrnata testenina je prav tako izdelana iz polnozrnate trde pšeničnemoke, ki se ponaša z mletjem, zasnovanim v sodelovanju z univerzo Federico II v Neaplju in Tehnološkim in...
...Tri sestre so se leta 1984 združile in ustanovile "Pekarno sester Palese" v Potenzi. Od takrat po stari lucanski tradiciji pripravljajo kruh in tipično strazzato iz trde pšenične semenske moke, klasični tarallo aviglianese, ficculi, tarallucci z finočketom in stozze. To so le nekatere izmed dobrot, ki jih še danes pripravljajo z vedno prisotno obrtniško skrbnostjo in posebno pozornostjo pri izbiri preprostih in naravnih sestavin, pečenih strogo v leseni peči. Tako oživijo ti starodavni okusi lucanske mize. Zgodba, ki se prenaša iz generacije v generacijo, ljubezen do dela, izbira življenja.
...Obdelava suhe testenine: uporabljena metoda obdelave je nežna in obsega 4 različne faze: Faza gnetenja: uporabljamo izključno 100% italijanske trde pšeničnemoke z visokim vsebnostjo beljakovin. Vsaka oblika testenin zahteva ustrezno mešanico moke in vode. Hladno gnetenje (ne več kot 35°C) preprečuje "termalno denaturacijo" glutena, dragocene snovi, ki jo vsebuje pšenica. Faza stiskanja in...
Smo proizvajalci pšeničnemoke od leta 1800. Naša pšenica je vsa italijanskega izvora (Emilia Romagna, Abruzzo, Marche) in je skrbno izbrana na podlagi kakovosti in pristnosti. Naše moke se uporabljajo za pekarstvo, pizzerije, slaščičarstvo; za več informacij lahko obiščete našo spletno stran.
Vsak dan dostavljamo v vsej Italiji domači kruh svetle ali temne barve, pečen na drva, v obliki hlebcev ali štruc. Ta kruh, ki ga proizvajajo v Romanskih gradovih, se odlikuje po uporabi naravnega kvasa, polbele pšeničnemoke in pečenju v krušni peči. Vzgoja testa poteka z matičnim kvasom in malo pivskega kvasa. Sestavine se gnetijo približno 40 minut, nato pa se pustijo vzhajati eno uro. Kruh se...
Naše podjetje proizvaja testenine iz trde pšenične semenske moke na ročni način, vendar z najsodobnejšimi stroji, pri čemer uporabljamo popolnoma ročno obdelavo, kot je počasno in dolgotrajno sušenje (približno 3-4 dni) pri zelo nizkih temperaturah (40°-45°). Oblike so izključno iz bronastega materiala, kar zagotavlja edinstveno poroznost. Vse to, skupaj z našo posebno izbiro semenske moke in znanjem našega mojstra testenin, ustvarja edinstven izdelek.