Italija, Torgiano
...Hiter test za odkrivanje intolerance na gluten s krvjo. Screen Test Celiac Disease Rapid Test je hiter imunohromatografski test, ki zaznava prisotnost anti-tTG IgA protiteles v celotni krvi s pomočjo pikne krvi. Rezultat v 10 minutah. Screen Test Celiac Disease je in vitro diagnostična medicinska naprava CE 0483. Natančno preberite opozorila in navodila za uporabo. Prednosti Odkrivanje intolerance na gluten Hiter rezultat za celiakijo in intoleranco na gluten FARMACEVTSKA KODA: 987315823...
Italija, Formigine
...Proteini iz graška so pridobljeni iz rumenega graška. Cenijo jih zaradi njihovega hranilnega profila, ki vključuje visoko vsebnost esencialnih aminokislin, kot je lizin, ter dobro količino železa. Proteini iz graška so lahko prebavljivi in so izbira, ki ne vsebuje pogostih alergenov, kot so gluten, laktoza in soja, kar jih naredi idealne za tiste z intolerancami na hrano. Ti proteini se pogosto...
Italija, Marmirolo
MOLINO MAGRI - MOKE, POLPROIZVODI IN IZBOLJŠEVALCI ZA TRG, KI SE NEPRESTANO RAZVIJA Molino Magri, ustanovljen leta 1929 in s sedežem v Marmirolu, Mantova, že pet generacij prenaša strast do umetnosti mletja iz očeta na sina. Molino Magri je mlinarsko podjetje, ki iz predelave izbranega mehkega pšenice proizvaja široko paleto moke za profesionalno uporabo v pekarstvu, picerijah, slaščičarnah, indu...
Italija, Acerra
...Krema z lešniki BREZ GLUTENA (gluten free) je idealna za okrasitev in dodajanje okusa tvojemu kavi, sladicam, jogurtu in sladoledu. Pred uporabo dobro pretresi. SESTAVINE: sladkor, rastlinsko olje (sončnično, palmovo), lešniki (8%), posneto mleko v prahu, pusto kakav (10-12% kakavovega masla), laktoza, emulgator: sojina lecitin, aroma, naravna vanilijeva aroma, antioksidant: izvleček rožmarina. Lahko vsebuje sledi drugega oreščka.
Italija, Forlì
... alternativnim prehranskim režimom, in tisti, ki so intolerantni na gluten, saj ga ne vsebuje. Napačno se misli, da je pridobljena iz žita, ko pa je v resnici ajda psevdžito, rastlina, ki je povsem drugačna od trav, s katerimi ima skupno le obdelavo nekaterih vrst izdelkov. Dejstvo je, da ajda z botaničnega vidika nima nič skupnega s pšenico; njeno ime se zdi povezano z dogodki iz preteklosti, ko je bila uporabljena za prehransko ponarejanje.
...Pridobljena z mletjem trde pšenice sorte "Cappelli", ki jo pridelujejo kmetije na območju Apulije. Moka je pridobljena z aburatiranjem (izvleček otrobov in otrobkov iz moke s pomočjo buratta) fino in grobo moke. "Senatore Cappelli" je starodavna in ekološka pšenica, ki je po hranilnih lastnostih boljša od drugih vrst pšenice: vsebuje večjo količino flavonoidov in antioksidantov, protivnetne lastnosti in celo sposobnost zniževanja holesterola. Je bolj prebavljiva in zmanjšuje črevesne vnetja, ki jih opredeljujemo kot intoleranco na gluten.
Italija, Brescia
...Hrskavi puffani koruzni palčki brez glutena, primerni za ljudi, ki so intolerantni na gluten, za celiake ali za tiste, ki so se preprosto odločili, da ga odstranijo iz svoje prehrane. Odličen brezglutenski prigrizek, ki ga lahko grizljate ob vsakem trenutku dneva. Izdelek brez mleka.
... brez GSO - koruzni gluten - mlete školjke - kalcijev karbonat - vitaminski dodatek - olje koruznih kalčkov - dikalcijev fosfat - metionin Tukaj so njihovi analitični vrednosti v primerjavi: Bruto beljakovine 17.21 - 20.01 Vlažnost 11.40 - 11.46 Bruto olja in maščob 5.24 - 4.92 Bruto celuloza 4.28 - 5.04 Bruto pepel 9.36 - 8.56 Lizina 0.01 - 0.01 Natrium 0.01 - 0.01...
Italija, altamura
... podjetniškim standardom odličnosti. Izdelek in pakiranje sta v skladu z zakonodajo. OSNOVA PICE RDEČA PARADIŽNIK Sestavine: fino mleta pšenična semolina, voda, krompirjev škrob, morska sol, ekstra deviško oljčno olje, pivski kvas, sojina lecitin. Paradižnikova omaka. Vsebuje gluten.
Italija, AVERSA
... brezkompromisno izkušnjo. Narejena z visoko kakovostno temno čokolado, svežim maslom in čistim kakavom, ta gluten-free poslastica je gosta, vlažna in neverjetno čokoladna. Vsak ugriz je eksplozija intenzivnega okusa, popolnoma uravnotežena z gladko prelivom, ki se topi v ustih, za trenutek čistega užitka. Popolna za tiste, ki ljubijo čokolado in iščejo sladko razvajanje v enojni obliki.
Italija, Catania
...SPECIALITETA HRANE NA OSNOVI DURUM PŠENICE IN 6% MLETIH SEMEN KONOPLJE. Žita, ki se uporabljajo, so pridelana na Siciliji. Testenine so rezultat ročne obdelave, so oblikovane s bronastimi kalupi, počasi sušene in ročno pakirane. SESTAVINE: Durum pšenična semena iz Sicilije, mleta semena konoplje iz Sicilije 6%, voda. Informacije o alergenih: Vsebuje GLUTEN. Neto teža 500 g.
Italija, Fidenza
...Tehnologije procesa Italpast Gluten Free omogočajo izdelavo testenin z uporabo predgelatiniziranih moke ali surove moke, pridobljene neposredno iz surovine; Italpast Pregel Tech je rešitev za gelatinizacijo surovih glutenskih mok, ki vključuje vgradnjo kuhalne posode za injekcijsko paro v linijo. Linije za proizvodnjo sveže testenine potrjujejo znanje naše podjetja pri zasnovi sodobnih proizvodnih...
Italija, Torbole Casaglia
... trudi izpolniti zahteve trga in povečano zanimanje za duševno in telesno dobrobit. Zato zdaj predstavljamo našo prvo brezglutensko in brezlaktozno žemljico, primerno ne le za tiste, ki trpijo za celiakijo ali intoleranco na gluten ali laktozo, temveč tudi za vse, ki jim je pomembna uravnotežena prehrana, ne da bi pri tem morali žrtvovati dober okus "kot v starih časih".
Košarica za kruh je popolnoma ročno izdelan izdelek, celoten delovni proces je strogo nadzorovan. (Certifikacija IFS) Njegova vsestranskost nam omogoča, da ga uporabljamo tako s toplimi kot s hladnimi jedmi, in ker skoraj ne vsebuje soli in kvasa, ga lahko uporabljamo tako s sladkimi kot slanimi jedmi. Pšenična moka s svojim naravnim vezivom (gluten) v kombinaciji z različnimi fazami peke daje...
Italija, Isola Del Gran Sasso
... moke so brez beljakovin, ki so osnova za intoleranco na gluten. Ponosni smo, da pri izdelavi naših izdelkov uporabljamo certificirane surovine brez gensko spremenjenih organizmov, ki so skrbno izbrane in odmerjene, da potrošniku ponudimo aromo, krhkost in okuse, ki običajno niso zaznavni v brezglutenskih živilih. Okus je ena najpomembnejših stvari za naše podjetje. Naša korporativna vizija je usmerjena v kakovost izdelkov, inovacije in proizvodno fleksibilnost, bodisi za našo blagovno znamko bodisi za tretje osebe. Danes so naši izdelki prisotni na italijanskem in mednarodnem trgu.
Naša delavnica proizvaja ročno izdelane izdelke, ki so narejeni izključno iz sestavin najvišje kakovosti, brez dodanih konzervansov, brez laktoze, brez mleka in brez jajc. Vključuje: predjedi, glavne jedi, priloge, polnjene ali nepolnjene sendviče, kruh, pice in sladice, ocvrte jedi, rustikalne jedi, božične in praznične sladice. Izdelki so že kuhani in zamrznjeni, pripravljeni le za segrevanje v ...
Italija, Anzio
... registrato ed è anche un innovativo e rivoluzionario CONCEPT FRANCHISING poichè al brand corrispondono prodotti freschi e surgelati gluten free. Distribuiamo il canale farmaceutico e Ho.re.ca in Italia ed esportiamo prodotti surgelati a partner del Food Service.
Italija, Borgo San Lorenzo
Smo laboratorij za genetske analize, specializiran za izvajanje testov na prehranske intolerance, testov na intoleranco na gluten in laktozo ter za prilagojene genetske diete, ki jih oblikujejo naši nutricionisti, ustrezno registrirani v zbornici. Odločili smo se ustvariti rešitve in storitve, usmerjene v dobrobit in psihofizično ravnotežje posameznika. Vse naše prizadevanje se izraža v želji, da strankam ponudimo najboljši izdelek za odkrivanje pomanjkljivosti, motenj in vseh presežkov v prehrani tretjega tisočletja. Naša dejavnost želi biti prediktivna medicina in ne kurativna.
Italija, Lentini
Naša dejavnost je specializirana za prodajo brezglutenskih živil. Ideja izhaja iz vedno pogostejše potrebe po tem, da morajo ljudje iz svoje prehrane odstraniti gluten. Naš cilj je ponuditi vedno več izdelkov visoke kakovosti, vsi so certificirani s strani ministrstva za zdravje, brez kompromisov pri okusu.
Italija, Avellino
...corpo a base di prodotti dell'alveare, oltre a una linea di detergenti, doccia schiuma, shampoo, intimo e linea baby. Gli ingredienti chiave del successo della linea BioApis sono il miele, pappa reale, propoli, cera d'api e veleno d'api. Tutti i prodotti sono BIO e NON CONTENGONO: COLORANTI, CONSERVANTI, PARABENI, PEG, SILICONI, PETROLATI, SONO GLUTEN FREE E NON TESTATI SU ANIMALI.
Italija, Frattamaggiore
Italija, Capurso
... zdravja ljudi. Začne se z kontaktiranjem oseb, ki so intolerantne na gluten, za raziskavo trga, nato pa preide na izbiro kakovostnih surovin za izdelavo najboljših moke in hrane za celiaka, pri čemer se zasleduje potrditev izbranih izdelkov, vse do testiranja končnih izdelkov. Gostinstvo: I BUONI SENZA GLUTINE SRL je med prvimi podjetji, ki se ponujajo na trgu gostinstva s linijami, namenjenimi celiakom in intolerantnim na laktozo, ki so sestavljene iz specifičnih izdelkov, spremljanih z izobraževalnimi aktivnostmi.
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play