Italija, Orbassano
...Agnolotti piemontesi so avtentik posebnost Piemonta, ki izhaja iz regionalnega recepta iz 19. stoletja. Ti ravioli so polnjeni s tremi vrstami svežega in pustega mesa (govedina, svinjina in belo meso) ter sezonsko zelenjavo (brašno zelje, blitva ali špinača, odvisno od sezone). Glavne sestavine vključujejo kuhano pršut, pečeno govedino, kuhano piščanca, špinačo, pečeno svinjino, brašno zelje in mortadelo. Ta kombinacija okusov ponuja edinstveno in tradicionalno kulinarično izkušnjo, popolno za tiste, ki želijo okusiti pravo piemontese kuhinjo.
Italija, Marmirolo
...PASTAPIU je pšenična moka tipa '00' za pripravo svežih testenin. Zaradi svoje odlične plastičnosti in elastičnosti, ki izhaja iz visoke vsebnosti beljakovin, se PASTAPIU odlikuje po enotni zrnati strukturi in manj kot 0,45 % pepela, kar ga naredi idealnega za pripravo svežih testenin, ki ohranjajo svojo barvo več dni. PASTAPIU je idealna sestavina za pripravo tradicionalnih svežih testenin v vseh njenih neštetih oblikah in vrstah, vključno s puff testom, stiskanimi testeninami, njoki, trofie in polnjenimi testeninami, kot so ravioli, tortellini, agnoli in mnoge druge.
Italija, Radicofani
... v hlajeno komoro, da se temperatura v zelo kratkem času zniža na 2 °C. Odlična je naravna, ali pa zelo okusna z dodatkom čokolade, sladkorja ali ruma. V kuhinji se lahko uporablja za pripravo odličnih sladic ali pita, pa tudi za okusne slane jedi, kot so ravioli in cannelloni, polnjeni z rikoto in špinačo. Na voljo je v termosaldni posodi s težo 0,150 kg pri fiksni teži.
Italija, Sassano
...RICOTTA RAVIOLI Z RESNIČNIMI SESTAVINAMI, KOT DOMAČI, BREZ DODATKOV...
Italija, Forlì
... jo povzroča nizka vsebnost beljakovin. Riževa moka se uporablja v nekaterih receptih ali se meša z moko iz pšenice, prosa ali drugih žit za bogatejše različice. Obstaja veliko jedi na osnovi te vrste moke, ki so še posebej primerne za tiste, ki so intolerantni na gluten, med njimi riževi rezanci, paro ravioli in različni sladki izdelki, kot je japonski mochi. Idealna je za paniranje ocvrte hrane in pri pripravi nekaterih piškotov.
Italija, Brusaporto
...Panzerotti, ravioli tortellini, tortelloni … Freschi primi je linija izdelkov po 500g, ki prinaša tradicijo na mizo in naredi vsako priložnost posebno. - Tortelloni s gobami 500g - Panzerotti s bučo 500g - Tortelloni z ricotto in špinačo 500g - Tortelloni bologna 500g - Tortelloni s sušenim pršutom 500g - Tortelloni z mesom 500g...
Italija, Fisciano
Industria Alimentare Pallante, vodilni italijanski proizvajalec testenin z bogato, štirigeneracijsko dediščino, se izjemno ponosi na to, da strankam po vsem svetu ponuja umetniške testenine najvišje kakovosti. Naša najsodobnejša tovarna v Fiscianu, Salerno, brezhibno združuje tradicijo in inovacije ter dnevno proizvaja do 16.000 kg testenin, pri čemer uporablja le najboljše surovine in napredne te...
Italija, Acicastello
Predstavitev podjetja Italijanske odličnosti so resnično neskončna izbira izdelkov ter velikani slikarstva in literature. Dovolj je pomisliti na velike umove, ki so spremenili svet, kot so Leonardo Da Vinci, Arhimed, Verga, Pirandello. Tudi na področju umetnosti je Italija vedno na vrhu z Michelangelom, Raffaelom, Giottom, Berninijem, da omenimo le nekatere. Kako bi lahko pozabili na kulinarične o...
...Ročno pripravljeni jedi. Visoka kakovost, certificirana. Prvi in drugi jedi v enojnih porcijah po 300 g in v pekačih po 2,5 kg. Različne reference, sveža zamrznjena testenina prve kakovosti, klasična in polnjena z mesom in ribami. Ravioli, tortelini, lazanja, kanelloni, njoki, tagliatelle, domače testenine itd. Pripravljamo prilagojene pakete za letalske družbe, hotele, križarke itd.
...Soluzioni Alimentari se ukvarja s proizvodnjo brezglutenskih živil. Med ponudbo: brezglutenski gnocchi alla romana, palačinke, ravioli, piadine, kruh in drugi okusni izdelki. Brezglutenski gnocchi alla romana so predkuhani in pripravljeni za uživanje v nekaj minutah. Segrevate jih lahko v mikrovalovni pečici v samo 2 minutah ali v pečici v 15 minutah. Podjetje prodaja veletrgovinam z živili, restavracijam, picerijam, supermarketom, GDO, lekarnam in specializiranim trgovinam.
Italija, Firenze
...Srečanje gojenih gob in oljk s črnim tartufom je dalo življenje odlični kremi z močnim in odločnim okusom. Občutek gozda takoj, ko odprete kozarček, prevzame okolico. Sestavine: gojene gobe (agaricus bisporus), olive, poletni črni tartuf (tuber aestivum Vitt.). Nasveti: priporočamo našo tartufato k mesu, tako belemu kot rdečemu, k jajcem, odlična je na toastih, kanapejih in krekerjih. Uporabite jo lahko tudi kot nadev za torteline in ravioli.
Italija, Fidenza
... obratov za testenine, valjarji, oblikovalci, raviolatorji, avtomatski obrati za ravioli z dvojno plastjo, lazanjatorji in gnezditelji, pasterizatorji, hladilni tuneli in kontinuirani kuhalniki, celotne linije za predkuhano svežo testenino.
Italija, Collecchio
Pasta Ravelli je nov način, kako ceniti svežo testenino, saj izbiramo le najboljše sestavine, obdelane v skladu s kulinarično tradicijo Parme, in jih takoj zamrznemo, da na mizo prinesemo, nespremenjeno, vse užitke prvih jedi: brez konzervansov, najvišja kakovost, dobri kot pravkar pripravljeni. Pravzaprav. Veliko več.
Po tridesetih letih izkušenj v prehrambeni industriji je podjetje "dla vècia bulagna" uspelo sinergično združiti tradicijo in tako kulinarično zasnovo, ki je bila prenesena iz preteklosti, ter inovacijo, tako z ustvarjalnega vidika, z raznolikostjo formatov in nadevov, kot tudi z tehnološkega vidika, saj se uporabljajo visoko dovršeni stroji, ki dodajajo izjemno sposobnost nadzora kakovosti k učin...
Italija, Caraglio
... in pristne surovine, da ohranimo okuse preteklosti. V naši maloprodaji v Caraglio, le nekaj kilometrov od Cuneo, so na voljo vsi tipični formati testenin italijanske kuhinje: agnolotti, cappelletti, gnocchi, testenine z jajci, ravioli, tagliatelle, tagliolini, tortelini, ravioli del plin in valgranotti s Castelmagno. Pripravljene so izključno z naravnimi sestavinami, kot so krompirjevi kosmiči...
Italija, San Lorenzo Di Parabiago
Aldo Cozzi Sas Macchine per Pastifici, lastnik Cav. Aldo Cozzi, se že vrsto let uvršča med vodilne na nacionalnem in mednarodnem trgu pri izdelavi in prodaji strojev za kratko in dolgo testenino, svežo, suho, pasterizirano, zamrznjeno ter sorodne izdelke, kot so ravioli, cappelletti, tortellini, gnocchi itd., pa tudi posebne in tipične izdelke, tudi z uporabo posebnih strojev. V naših prostorih...
Italija, Viareggio
Če iščete poceni izdelek, ne obiščite naše strani, saj smo podjetje, ki temelji izključno na izjemni kakovosti naših izdelkov, v skladu s toskansko tradicijo sveže testenine z jajci, še posebej pa na ročno zaprtih artisanalnih polnjenih testeninah, kot je klasični tortello z mesom. Izbira vrhunskih surovin nas postavlja v nišo, ki se razlikuje od trenutnih konkurenčnih cen, saj si prizadevamo vrni...
Italija, Bra
Italija, Cagliari
Smo podjetje, ki predvsem izvaža sardinske prehrambene izdelke v tujino. Imamo široko paleto izdelkov za veletrgovce, trgovine z delikatesami, restavracije in pizzerije itd. Naši izdelki vključujejo: suho testenino, med katero spadajo gnocchetti, špageti in sveža testenina, kot so ravioli in culurgiones, seadas, žafran, oljčno olje in olive v pašteti, sire in kremne sire, vina, pivo različnih velikosti, tudi v sodih, sladice, žgane pijače, bottarga, tartufne kreme in tartufne sire, mesnine, med katerimi so suha in sveža klobasa.
Italija, Rovato
Valdigrano di Flavio Pagani s.r.l Faks E-pošta...
Obrat Ortona sedež in obrat Fara San Martino tel...
Italija, Maglie
NAPOLNJENA TESTENINA IN DOMAČA TESTENINA...
Italija, Mazara Del Vallo
POIATTI S.P.A. DISTRIBUTORJI:...
Pastificio, tortellini, mlin...
EraOra ustvarja okus, proizvaja in trguje z visokokakovostno svežo testenino z jajci. Sveža testenina z jajci EraOra nastaja s hladnim postopkom, uporablja patentirano tehnološko opremo, ki omogoča dosego in ohranjanje maksimalnih organoleptičnih rezultatov ob popolnem spoštovanju marchiganske tradicije. Za dodatne informacije nas prosimo kontaktirajte. Obiščite našo spletno stran: www.eraoracreai...
Italija, Peschiera Borromeo
PRODUKCIJA SVEŽE IN POLNJENE TESTENINE: Uporabljamo sestavine najvišje kakovosti, obdelane po starih receptih italijanske kulinarične tradicije.
Italija, Genova
... z barvami in okusi, pri čemer vedno spoštuje naravni okus uporabljenih surovin. ČETRT MADDALENA - Restavracija Au Café v Genovi se nahaja na strateški lokaciji glavnega mesta Ligurije, na pol poti med Belvedere Montaldo, Akvarijem in znano ulico Garibaldi. BOGATO IN RAZNOLIKO - Meni ponuja jedi na osnovi mesa, kot so okusni ravioli z boraginom v raguju, in ribje specialitete, od stoccafissa do...
Italija, Omegna
... izdelkov, vse potrebno za pripravo sveže domače testenine, z naravnim okusom: od modelov za ravioli do valjarjev, za vedno okusne jedi in druge uporabne dodatke. Naša paleta lesenih izdelkov vključuje jedilni pribor, deske različnih oblik, valjarje in pripomočke za izdelavo različnih vrst testenin. Nazadnje, za slaščičarstvo, široka izbira pekačev, modelov, oblik in vsega potrebnega za pripravo pic in slanih tort, piškotov in sladic, za zabavno in izvirno kuhanje.
Italija, Chignolo Po
di Pizzoni Pierfranco & C. Predelava polnjenih testenin...
Gastronom. ročno izdelani cappellacci strangozzi...
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play