Italija, Orbassano
...Agnolottini del plin so majhni ravioli, ki jih ročno stisnemo, da jih zapremo, polnjeni s fondue in tartufom. Predstavljajo pravo mojstrovino tradicionalne italijanske kuhinje. Vsak agnolottino ponuja edinstveno in rafinirano izkušnjo okusa: nežno testeninsko testo se topi v ustih, razkrivajoč kremasto in okusno polnilo, pri čemer fondue ponuja bogato in obdajajočo noto, tartuf pa dvigne celoten krožnik s svojim opojnim aromo in neponovljivim okusom.
Italija, Radicofani
...To je še en ovčji sir iz sveže kategorije, ki ohranja zelo prijeten okus, tehta približno 0,500 kg. Valdorcino s tartufi ima heksagonalno obliko. Ponujamo ga tudi v vakuumski embalaži v celotni obliki, staranje traja približno 10 dni.
Italija, MILANO
Italija, Martina Franca
...Sir z rdečo papriko je edinstvena gastronomska izkušnja, ki združuje sladkost in pikantnost v popolnem ravnotežju. Ta ovčji sir ima nežno in živahno teksturo, obogateno s kosmiči čilija, ki spodbujajo brbončice. Njegova hrapava in zlata skorja skriva belo srce, ki se nagiba k slamnato rumeni barvi, posuto z jagodami čilija. Vsak ugriz je eksplozija okusa, z intenzivnostjo, ki narašča s staranjem, kar ga dela nepremagljivega za ljubitelje sira. Ni le sir, temveč senzorično potovanje, ki vabi k odkrivanju novih odtenkov okusa.
Italija, Castellazzo Bormida (al)
...Il Tuber Magnatum Pico Extra, dragulj belega tartufa, predstavlja odličnost v panogi. Ta tartuf je skrbno izbran tako iz mikoriziranih tal podjetja Valtrebbia Tartufi kot tudi s pomočjo izkušenih nabiralcev tartufov po vsej Italiji. Izdelek se ponaša s popolno obliko in gladko lupino, barva pa se giblje od smetane do oker rumene. Njegova intenzivna aroma, z notami česna, sira in vlažne zemlje, ga naredi idealnega za gurmanske jedi. Le tartufi večjih dimenzij in z najboljšimi lastnostmi so razvrščeni kot Extra.
...Sestavine: 96% masla, poletni tartuf (Tuber aestivum Vitt) 3%, sol, aroma. Idealno za kombiniranje s testeninami, mesom in jajci.
Italija, Roma
...Sestavine: Gojeni gobe (Agaricus bisporus), ekstra deviško oljčno olje, sončnično olje, črne olive, poletni tartuf 1% (Tuber aestivum Vitt.), aroma, sol. Datum poteka: 36 mesecev. Način uporabe: Idealno je kot začimba za kruhke in nadeve za predjedi, glavne jedi in druge jedi, omlete ter kot osnova za vse jedi s tartufom. Alergeni: Izdelek ne vsebuje alergenih snovi ali izdelkov, ki vsebujejo...
Italija, Firenze
...Delicija z belim tartufom in porcini je eden izmed najbolj rafiniranih in ekskluzivnih izdelkov. Idealna je za aperitive in vrhunske mesne jedi, odlično se poda k odličnim belim vinom. Povpraševana v mnogih kuhinjah najvišjega profila. Rafinirano in uravnoteženo neposredno od najboljših kuharjev na svetu.
Italija, Orsogna
...Salumi in siri tipični za Abruzzo * Salama s tartufom * Sladka okrogla aquilanska salama * Sladka cigolana salama * Pikantna cigolana salama * Salama iz svinjske jeter tipa cigolana * Pikantna salama v palčki * Aquilanska spianata salama * Sveže abruzzeske klobase Naši siri: * Klasična caciotta iz kravjega mleka * Caciotta z drobnjakom * Caciotta z orehi * Caciotta z črnimi olivami * Caciotta z zelenimi olivami * Caciotta s čilijem * Caciotta s tartufom...
Italija, Mugnano Del Cardinale
Sprva je bila dejavnost sezonska, v času velikonočnih in božičnih praznikov, s trgom, ki je bil pretežno lokalni. Uporabljali so sveže meso najvišje kakovosti, pri čemer so salame pripravljali z izjemno spretnostjo in pozornostjo, uporabljali najboljše začimbe, najboljše črevesje in ga sušili z največjo skrbnostjo, da so okus, arome in pristnost vedno ostali zaščiteni in zagotovljeni skozi čas in ...
...Izbor mesnin in sirov iz italijanske tradicije. Suhi pršut 30 mesecev, svinjski file, česen salama in pecorino s črnim tartufom, olivami, čilijem ter kravjim sirom. Pripravljeni za uživanje kot prigrizek ali za aperitive s prijatelji.
...Kaj početi v San Miniatu? Lahko rečemo vse?? No, pa to tudi rečemo! Imeli boste priložnost sprehoditi se na prostem s osupljivim razgledom in obiskati nekatere znane zgodovinske kraje, ali pa si privoščiti odličen sendvič na hitro, sedeč na klopi, ali pa večerjati v eni izmed naših znanih restavracij, morda z odličnimi tagliolini z belim tartufom iz San Miniata!
... večstoletnih oljk ter aromatizirana olja z limono, rdečim mandarinom, čilijem, rožmarinom in tartufom. Ne sodelujemo z veliko distribucijo, temveč z majhnimi trgovinami, restavracijami in vrhunskimi gurmanskimi trgovinami. Nekatere informacije o naših izdelkih lahko najdete v priponki ali na www.essenzadipuglia.it.
Italija, Atessa
... razvila, in ki danes omogoča S.Z. TARTUFI, da deli svojo zgodbo, svoje izkušnje in svojo predanost tartufom z kuhinjami po vsem svetu. Obdelujemo vse vrste svežih, zamrznjenih in dehidriranih tartufov. Ponujamo široko paleto tartufiranih izdelkov (tudi storitev Private Label). Široka paleta naših izdelkov ponuja nepogrešljivo garancijo: visoka kakovost, ugodna cena, spoštovanje sistema nadzora kakovosti v proizvodnji in ustrezna rešitev za zadovoljitev vsake želje stranke.
Italija, Noci
... pomočjo naravne dimitve v pečici, polnjene burrate (s črnim tartufom in drobnjakom), stracciatella, caciotta, giuncata itd. Naši izdelki so na voljo v široki paleti velikosti in embalaže, da zadostijo potrebam tako veleprodaje/maloprodaje kot tudi Ho.Re.Ca in storitvenega sektorja. Mlekarna Ignalat se lahko pohvali z distributerji/uvozniki na različnih trgih EU in izven EU ter načrtuje...
... obdelava riža poteka po tradiciji: riž se postopoma obdeluje z beljenjem, mletjem s kamnom in končno obdelavo pri sobni temperaturi, da ohranimo neokrnjene organoleptične lastnosti našega riža, ki ima visoko prehransko vrednost in gastronomski slog. Izdelki CRESPIRISO: riž Carnaroli, riž Vialone nano, riž Baldo, riž Arborio, riž Roma, aromatični riž, črni riž Venere, rdeči riž Ermes, koruzna moka, riževa moka, riževi piškoti, pripravljeni rižoti s Carnarolijem in črnim tartufom, z gobami, riževa testenina.
Italija, Avigliana
...SUHI PROSCIUTTO Z RDEČIM POPEROM, ČRNI PEPER IN ZAPOLNJENI, LARDO DI ARNAD, LONZARDO, SALAMI IN SUHI IN KUHANI PROSCIUTTO S TARTUFOM, SELEKCIJA NAJBOLJŠIH SUHIH SALAMOV LOMBARDIJE IN KALABRIJE TER SPECIALITETE MESNICE RENZINI, KAKORKOLI VAM LAHKO NUDIMO VSE ŽELENE SPECIALITETE.
Italija, Montella
Restavracija Pepenero v Montelli v provinci Avellino obuja nostalgijo po dobrotah preteklosti in tradicijah, jih reinterpretira brez popačenja in dosega izjemne rezultate. Tudi ribe so tukaj v središču pozornosti v posebej uspešnem povezovanju morja in gora. Specialitete segajo od scialatiellov s porcini in tartufom do raviolov z ricotto. Od entrecote z rukolo, grano in balzamičnim kisom do...
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play