Italija, MILANO
... osnove in razdeljen tako, da dobi obliko "hruške". Soljenje poteka izključno na suho, pakiranje poteka v naravni mehur in vezava se izvaja ročno z vrvico. Sestavine: Stegno prašiča, sol, začimbe. Konzervans: kalijev nitrat. KG 2,676 NETO TEŽA CENA NA KG EVRO 29,00 PAKIRANJE 2 KOS MINIMALNO NAROČILO 50 PAKIRANJ PO 2 KOS ROK UPORABE 26/04/2025...
Italija, Prato
<p>Toscochimica, od leta 1961 v prodaji in distribuciji na debelo kemikalij, namenjenih strankam iz različnih industrijskih sektorjev, med katerimi so tekstilna, papirna, usnjarska, farmacevtska, zlatarna, steklarska. Galvanske industrije, vinarski izdelki, za bazene.</p><p>Obdelava kovin, voda in blato, na javnem in zasebnem področju. Naši skladiščni prostori v Pratu in Firencah nam omogočajo, da...
Podjetje Caseartecnica Bartoli iz Parme od leta 1960 izdeluje stroje iz nerjavečega jekla za proizvodnjo in rezanje sira ter za živilsko industrijo na splošno. Ponuja široko paleto orodij za premikanje in kuhanje mleka, avtomatska, polavtomatska in polročna orodja za rezanje sira v majhnih, srednjih in velikih količinah, rešitve, ki delujejo tako posamično kot v liniji z drugimi novimi in obstoječ...
Italija, Forlì
...Praženi in soljeni indijski orehi predstavljajo hitro prigrizek in so popolni zavezniki za trenutke druženja. Postopek praženja služi za to, da postanejo plodovi hrustljavi in okusni, medtem ko soljenje poudari vsako najtanjšo aromatično noto. So vakuumsko pakirani, da ne spremenijo svoje dišave, in so pripravljeni za uporabo, zato jih lahko preprosto stresemo v skledo in postrežemo brez dodatnih...
Italija, Annone Di Brianza
...Idealne naprave za laboratorije ali majhne proizvodnje. Idealne naprave za laboratorije ali majhne proizvodnje. Zasnovana tako za masažo kot za soljenje mesa, kot so: kuhanje pršutov, belo meso itd. Poleg tega jo je mogoče uporabiti zahvaljujoč priloženim pripomočkom za mešanje začimb in/ali drog. Električna naprava za upravljanje z elektronsko regulacijo hitrosti in nastavitvijo delovnih ciklov preko PLC. Serija ME-V z možnostjo vakuuma.
...Nastane iz stegen italijanskih svinj, soljenih, na delu, pokritem s kožo, z vlažno soljo in, na pusti strani, z suho soljo, poprom, česnom in naravnimi aromami. Pršuti so postavljeni v hladilno komoro za soljenje (temperatura med +1° in +4°, vlažnost 80%), nato v drugo komoro, imenovano "prostor za počitek". Tukaj, po odstranitvi preostale soli, ostanejo obešeni 90 dni. V tej fazi pršut počasi...
Ujemajoči se izdelki
Zreli prosciutto crudo
Lokalno zreli prosciutto
Drugi izdelki
Antipasto hiše
Antipasto hiše
Italija, Borgo San Lorenzo
... skutin, kalupe in blok-kalup za sire, mini sirarne, obračalnike za sire, naprave za soljenje sirov, popolno opremo za zorenje. Skupina Plastitalia deluje s sistemom upravljanja, ki ustreza zahtevam standardov UNI EN ISO 9001:2008.
Mlekarna Roverbasso je bila ustanovljena leta 1980 iz strasti lastnika Modola Dina do mlečne industrije. Z izkoriščanjem svojih že dvajsetletnih izkušenj je danes uspela vzpostaviti sodobno proizvodno obrat. Podjetje se ponaša z novim obratom za predelavo. Na 3.500 m² so prostori za sodobni proizvodni laboratorij, nov oddelek za soljenje z izjemno naprednimi tehnikami, skladišča za različne...
... razporejeni v omejeni gostoti. Podjetje trguje s svežim ali hladno dimljenim jesetrom vrste sibirski jeseter, predvsem pa s kaviarjem sibirske in ruske vrste (osetra). Posebnost kaviarja je svežina in odsotnost konzervansov. Kaviar se obdeluje ročno po tradicionalnih metodah, pri čemer se vsakič izberejo živali, ko so kakovostne lastnosti popolne glede na okus, velikost jajca in konsistenco. Za soljenje se uporablja posebna mešanica soli in ne dodajajo se nobeni konzervansi ali ohranjevalci. Rok trajanja kaviarja je 90 dni, če se ga hrani pri temperaturi 0-3°C.
Italija, San Demetrio Corone
Narejena posebej za proizvodnjo suhomesnatih izdelkov, kot sta capocollo in pancetta D.O.P., se podjetje Madeo Industria Alimentare ukvarja tudi s proizvodnjo pršuta in salama iz črnega svinjskega mesa iz Kalabrije. Uporabljene tehnike so pretežno ročne, kot je soljenje, ki se še vedno izvaja ročno v tipičnih solnicah, tako kot nekoč. Vendar pa, kjer je to potrebno, ne zavračamo uporabe najsodobnejših tehnologij, tako da je sušenje zaupano entalpijskim strojem, ki izkorišča zunanje klimatske razmere za reprodukcijo idealne ventilacije znotraj.
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play