Italija, MILANO
Punto Srl je podjetje, specializirano za distribucijo prehranskih izdelkov. Z novim prodajnim mestom, opremljenim z mesarijo, siri in svežim kruhom, Punto Srl ponuja široko izbiro svežih in zamrznjenih prehranskih izdelkov, poleg tega pa tudi široko paleto sadja in zelenjave. Kakovost izdelkov je vedno zagotovljena, podjetje pa se trudi ohranjati ugodne cene za potrošnike, preko promocijskih aktiv...
Italija, Imperia
Podjetje Giuseppe Calvi & C. srl je starodavna oljarna, ustanovljena leta 1921 s strani Giuseppe Calvija in danes jo vodita Gianni in Luca Calvi, skupaj z majhno, a kakovostno skupino sodelavcev. Sedež je že od nekdaj na številki 56 v ulici Garessio, v Imperia Oneglia, medtem ko je podjetniška mlinarija v Pontedassiu, sredi oljčnih nasadov doline Oneglia. Naša poslovna strategija je zelo prepros...
Italija, Orbassano
...Vsaka država ima lahko svojo tradicionalno recepturo za njoke, z različnimi velikostmi, oblikami in sestavinami. A v Italiji, kjer so "gnocchi" prvič nastali, je to preprosta in okusna testenina, narejena iz krompirja, popolna za rdeče omake in sirove fondue. Bogata in nasitna prva jed, tradicija za vse letne čase. Naši njoki imajo mehkobo in teksturo, ki ju naredi primerna za vse okuse, tudi za najnežnejše. Idealni za veganske priprave.
Italija, Andalo Valtellino
...Porcelanasta skodelica – kjer tradicija sreča cappuccino...
Italija, Urbania
...Italijanska obrtniška tradicija pranja in obdelave tkanin je znana po vsem svetu. Zato vlagamo v utrjevanje naših odnosov z najboljšimi italijanskimi pralnicami, da bi imeli najboljša pranja, najboljši končni izdelek in ponos, da lahko rečemo, da so naši izdelki "Made in Italy". Pranje, premaz z smolo, ledeno pranje in praskanje so tehnike, razvite s tradicionalnim pridihom in iskanjem ekskluzivnih rešitev.
Italija, Campo San Martino
Od leta 1980 je Afinox specialist na italijanskem in mednarodnem nivoju za načrtovanje in proizvodnjo tehnološko napredne opreme za gostinstvo. V skladu s trendi in razvojem trga je podjetje v svojo ponudbo vključilo vedno bogatejšo paleto naprav, kar ga je skozi leta postavilo za glavno referenco za strokovnjake in podjetja v panogi. Hladilni omarici, naprave za hitro hlajenje, sistemi cook and c...
...Lazanje z ricotto in špinačo, nujna jed v vsaki kuhinji, so priljubljene med ljubitelji klasičnih in lahkih okusov. Pripravljene so z najboljšo jajčno testenino, kot narekuje tradicija, in navdušujejo s pristnostjo ricotte in špinače ter presenetijo s svežino vsake sestavine.
Italija, Radicofani
...To je sir, izdelan iz čiste ovčje mleka. Njegova teža je približno 7,500 kg. Canestrato še bolj intenzivno ohranja starodavni okus sira. Tradicija je v naši proizvodnji vedno živa, zahvaljujoč naši predanosti iskanju in negovanju tistega, kar je najbolj dragoceno in nepozabno, kar je bilo preneseno iz stare kmetijske kulture na področju mlekarstva. V naših izdelkih lahko ponovno odkrijete tisti okus in aromo, ki sta morda danes nekoliko pozabljena, in canestrato je lahko dokaz za to. Njegova zrelost je najmanj 4 mesece in na voljo je tudi v vakuumski embalaži v velikostih 1/2, 1/4, 1/8.
Italija, Castellazzo Bormida (al)
... ekosistem, kar zagotavlja ohranjanje ozemlja in biotske raznovrstnosti. Poleg tega se zavezujemo k ozaveščanju lokalnih skupnosti o pomenu varovanja okolja. ## Kontaktirajte nas za prilagojeno ponudbo Če iščete najboljše bele tartufe d’Alba, je Valtrebbia Tartufi prava izbira. Kontaktirajte nas za prilagojeno ponudbo in odkrijte, kako vam lahko pomagamo prinašati ekskluziven in vrhunski izdelek v vaše podjetje. Valtrebbia Tartufi: vaša vir odličnosti za beli tartuf d’Alba, kjer se srečata tradicija, kakovost in inovacije.
Caffè Giordano ima svoje korenine pri svojih starih starših, ki so bili "industrianti". Med blagi, ki so jih trgovali, so bili kolonialni in predvsem surovi kave njihova strast. Podjetje se je rodilo kot majhna enota, ki je dosledno izvajala strogo izbiro izdelkov in je vedno posvečala posebno skrb v vseh fazah obdelave, prilagajala se je vedno bolj inovativnim tehnologijam in metodam obdelave, te...
Italija, Messina
...To ni preprosta testenina s pistacijo, temveč tradicija, ki izhaja iz sicilijanske trde pšenice in ugodnih okoljskih razmer. Naravno, počasno sušenje ji daje neprimerljivo okus in aromo. Ročna proizvodnja zagotavlja pristnost, bronasta ekstrudacija pa odlično zadrževanje pri kuhanju in 'prijem' na omakah. Le siciljanske žitarice in visokokakovostna pistacija za dosego edinstvenega in prepoznavnega okusa, vedno. Različni formati: Busiate, Penne, Caserecce, Rigatoni, Paccheri, Fusilli.
Italija, Milano
...Prava italijanska tradicija v procesu destilacije z ledom, ki omogoča pripravo hladnega kave čistega izvora. Naše mešanice natančno pražene so zmlete, vključene v proizvodni proces destilacije, ki z kapljanjem ledene vode na mlete kave kar 18 ur omogoča popolno sproščanje arom brez segrevanja. Naša "LUWAK COFFEE" ponuja močne, intenzivne, širše in bolj kompleksne okuse kot katera koli druga hladna kava. Idealna za koktajle in za pitje hladne, da pridobite energijo, moč, koncentracijo in osvežitev, priporočena tudi za tiste, ki pogosto prakticirajo šport.
Italija, Paterno'
...Samo najboljši lokalni paradižniki, sušeni na soncu, kot narekuje tradicija, spretno začinjeni s kaprami, česnom in lokalnimi začimbami. Ohranjeni izključno v ekstra deviškem oljčnem olju. Ponos naše lastne ročne proizvodnje, tipične za Sicilijo, podjetja Conserve Conti.
Italija, Villafranca
...Scialatielli 081 Strast in tradicija sta sestavini našega velikega uspeha, ki oživljata pristne specialitete Kampanije, regije, znane po svoji gastronomski kulturi in užitku v sveži domači testenini, narejeni z vso tradicijo preteklosti. Ime Scialatielli izhaja iz dveh besed neapeljskega jezika, "scialare" (uživati) in "tiella" (ponev). Ta vrsta testenin je značilna za Amalfija, kjer jo je leta...
Italija, Roma
...Simbol italijanske obrtniške tradicije, Margherita je prava ikona hrane. Fine, sladke in gladke paradižnikove mesnine se srečajo z vlečenim fior di latte iz Kampanije, da ustvarijo preproste, a okusne okuse, kot to narekuje prava italijanska tradicija.
Ujemajoči se izdelki
Pica Margherita - SLAVNA
Pica Margherita - SLAVNA
Drugi izdelki
Pica Capricciosa
Pica Capricciosa
Italija, Langhirano
Že več kot 40 let Monica & Grossi proizvaja prosciutto di Parma Dop, prosciutti crudo in prosciutti cotti. Poleg tega trguje s Prosciutto crudo di San Daniele, speck, prosciutto affumicato, culatta in culatello con cotenna. Izbrane so mesnine najvišje kakovosti, obdelane z veliko izkušnjami mojstrov prosciuttai in zrele v prezračenih prostorih z idealnim podnebjem Langhirano. Celoten postopek o...
Italija, Avellino
...Danes je kuhinja prostor za življenje, ki ga brez oklevanja preoblikujemo v odprt prostor. Zato ASKO oblikuje vrhunske gospodinjske aparate s časovno neomejenim skandinavskim dizajnom, ki se odlično prilega tej eleganci in preprostosti. Vgradni: Tradicija in tehnologija v popolni harmoniji ASKO ponuja celotno paleto vgradnih aparatov, ki združujejo skandinavski dizajn, pametno tehnologijo, udobje...
Italija, Acquaviva Picena
...NOV NAČIN, DA POSTANEŠ ŠEF VELIKE KUHINJE. KULINARNA TRADICIJA, UMETNOST IN STRAST SO SESTAVINE, S KATERIMI PRIPRAVLJAMO POLPROIZVODE ZA VAS. Razvili smo ekskluzivne formule, ki vam omogočajo, da prihranite dragocen čas v kuhinji, ne da bi žrtvovali okus in avtentičnost vaših jedi. Investirajte v kakovost in zanesljivost. Izberite odličnost z našimi polproizvodi in odkrijte, kako poenostaviti...
...Toskanska tradicija na mizi. Pici z aromo gob šampinjonov in črnim tartufom. Sestavine: semolina iz trde pšenice, gobe šampinjoni (Agaricus Bisporus), poletni tartuf (Tuber aestivum Vitt) 1%, aroma. Idealno v kombinaciji s svežim tartufom, z maslom na osnovi črnega tartufa King of Truffles in/ali s perlami črnega tartufa.
...Bolj priljubljen je mesni izdelek, bolj verjamemo, da si zasluži nego in pozornost. Za nas to pomeni predvsem meso samo svinjine in samo kakovosti. Uporabljamo 70 % mletega pustega mesa z drobnimi zrni in 30 % maščobe narezanih na kocke, z začimbami, soljo in poprom. Ne uporabljamo manj plemenitih delov, ne uporabljamo svinjske črevesne maščobe, brez polifosfatov. Za boljši rezultat, napolnimo, kot to zahteva tradicija, v velikih kosih po 25 kg, zavežemo ročno, dolgo kuhamo (vsaj 20 ur) v sušnih pečeh. Pri rezanju je naša mortadela dišeča, svilnata, s čistim okusom.
Italija, Belpasso
...Vaflji za pripravo sicilijanskih kanolijev Crispy in okusni vaflji v obliki cevi. Za priprave: napolniti z belim sirom, z belo kremo ali s čokoladno kremo, kot narekuje tradicija. Na voljo tako za pekarne kot za maloprodajo. Na voljo v različnih velikostih in z ali brez notranjega čokoladnega glazura.
Gospod Pilo Gourmet Food je podjetje s sedežem v Cagli, ki se nahaja v notranjosti Marche, in ponuja tipične listnate kreacije, prigrizke, osnovo za pizzo pinsata, osnovo za focaccio pinsata, pinsate sendviče in pekovske izdelke na splošno, katerih značilnosti so izvirnost receptov in končna kakovost različnih ponudb. Vsi naši izdelki so ATM in jih je treba hraniti zunaj hladilnika ter stran od v...
Italija, Pederobba
... narekuje tradicija, da našim strankam prinesemo kakovost, ki jo lahko ponudi le narava. EN_100% PURE Lavandula angustifolia oil (Lavender essential oil) Steam distilled. Completely produced and packaged in Italy. Naše eterično olje sivke je narejeno iz izbranih rastlin sivke, z odličnim ravnotežjem med kakovostjo in produktivnostjo. Sivke so razvajane s soncem italijanske polotoka in otokov. Naši kmetje skrbijo za polja z ljubeznijo in strastjo. Cvetovi so destilirani v parni tok, kot v najboljših tradicijah, da našim strankam prinesemo odlično kakovost naravnega izdelka.
Italija, Trento
...Dober kocka, brez arom in kemičnih dodatkov, brez hidrogeniranih maščob in z ekstra deviškim oljčnim oljem iz Italije, brez dodanega monosodija glutamata, le z jodirano soljo. Dober kocka, narejen iz korenja, paradižnika, zelene, čebule in peteršilja, združenih s dragocenimi rastlinskimi ekstrakti. To je tradicija Bauer, nežna obdelava in harmonično mešanje vsake sestavine. Rezultat je nežen in naraven okus, ki izhaja iz pristnosti izbranega zelenjavja. Bauer prinaša na mizo pravi okus narave.
...Izdelki za Veliko Distribucijo Gastronomija in Patisserie Patisserie tradicija Sicilije je priznana po vsem svetu, in mi smo ohranili pripravo najbolj tipičnih tradicionalnih receptov, z namenom, da izvozimo užitek degustacije po vsem svetu. Dragulji naše proizvodnje so kasate, v različnih formatih (mini in mikro kasate), Cannoli in različni okusi cannolicchi, bignè, babà v rumovi marinadi...
Italija, Codogno
... samo mleko in italijanska tradicija. Za izdelavo sira teže približno 32-34 kg potrebujemo 500 litrov mleka, ki prispe v sirarno v 1-2 urah po molži. Mleko se pusti počivati 12-18 ur, med katerimi se del maščobe sprosti, oblika pa se odstrani, da lahko polnomastno mleko da odličen sir z dolgo zorenjem, obdržijoč okus svežega mleka.
Italija, Lumezzane
...Narejeno v Lumezzane Smo podjetje z dolgo zgodovino napredka in naložb, predvsem pa zgodovino tradicij, ki se prenašajo iz roda v rod. Obrtniška tradicija našega območja, dizajn Made in Italy, kultura italijanskega pribora in proizvodna izkušnja družine Salvinelli so naše korenine. Zgodovina Že več kot 50 let izdelujemo visokokakovosten pribor za hotelsko industrijo po vsem svetu. Slog Stalna...
Italija, Salzano (ve)
... različnih sektorjih, med katerimi so gradbeništvo, okna, pohištvo, proizvodnja motornih vozil, hlajenje in elektronika osvetlitve. Interdisciplinarnost, prilagodljivost, napredni materiali, inovacije in tradicija ter optimizacija izdelkov so le nekatere od lastnosti, ki nas že dolgo časa ločujejo od drugih. Naši izdelki in storitve: • Tehnologije in procesi: raznolika ekstrudacija, kompozitiranje in...
Italija, Tricarico
Tradicija in inovacija sta dva stebra, na katerih podjetje Pascale Divani gradi svoje znanje. Kavči, ki so rezultat več kot štiridesetih let izkušenj, predstavljajo vse obrtniško znanje naše države in našega območja: Matera. Visoki kakovostni standardi so vedno vključeni v proces, ki sega od ideacije do proizvodnje, skozi nadzor in upravljanje vseh faz izdelave izdelkov. V njih se tradicija in...
Italija, Moio Della Civitella
... zdrave in okusne zajtrke. •Izdelki v olju: Pripravljamo jajčevce, suhe paradižnike in artičoke v olju po starih receptih iz Cilenta. Naši izdelki so konzervirani v ekstra deviškem oljčnem olju, kar zagotavlja intenziven in avtentičen okus. Zakaj izbrati Minnelea? •Sveži in naravni sestavine ter tradicionalne metode predelave •Trajnostne kmetijske prakse in ekološki paketi •Mediteranska tradicija Za več informacij o naših izdelkih ali za oddajo naročila vas vabimo, da obiščete našo spletno stran ali nam neposredno pošljete sporočilo.

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play