Italija, Imperia
Podjetje Giuseppe Calvi & C. srl je starodavna oljarna, ustanovljena leta 1921 s strani Giuseppe Calvija in danes jo vodita Gianni in Luca Calvi, skupaj z majhno, a kakovostno skupino sodelavcev. Sedež je že od nekdaj na številki 56 v ulici Garessio, v Imperia Oneglia, medtem ko je podjetniška mlinarija v Pontedassiu, sredi oljčnih nasadov doline Oneglia. Naša poslovna strategija je zelo prepros...
Italija, Campo San Martino
Od leta 1980 je Afinox specialist na italijanskem in mednarodnem nivoju za načrtovanje in proizvodnjo tehnološko napredne opreme za gostinstvo. V skladu s trendi in razvojem trga je podjetje v svojo ponudbo vključilo vedno bogatejšo paleto naprav, kar ga je skozi leta postavilo za glavno referenco za strokovnjake in podjetja v panogi. Hladilni omarici, naprave za hitro hlajenje, sistemi cook and c...
Italija, Andalo Valtellino
...Porcelanasta skodelica – kjer tradicija sreča cappuccino...
Italija, Urbania
...Italijanska obrtniška tradicija pranja in obdelave tkanin je znana po vsem svetu. Zato vlagamo v utrjevanje naših odnosov z najboljšimi italijanskimi pralnicami, da bi imeli najboljša pranja, najboljši končni izdelek in ponos, da lahko rečemo, da so naši izdelki "Made in Italy". Pranje, premaz z smolo, ledeno pranje in praskanje so tehnike, razvite s tradicionalnim pridihom in iskanjem ekskluzivnih rešitev.
...Lazanje z ricotto in špinačo, nujna jed v vsaki kuhinji, so priljubljene med ljubitelji klasičnih in lahkih okusov. Pripravljene so z najboljšo jajčno testenino, kot narekuje tradicija, in navdušujejo s pristnostjo ricotte in špinače ter presenetijo s svežino vsake sestavine.
Italija, Radicofani
...To je sir, izdelan iz čiste ovčje mleka. Njegova teža je približno 7,500 kg. Canestrato še bolj intenzivno ohranja starodavni okus sira. Tradicija je v naši proizvodnji vedno živa, zahvaljujoč naši predanosti iskanju in negovanju tistega, kar je najbolj dragoceno in nepozabno, kar je bilo preneseno iz stare kmetijske kulture na področju mlekarstva. V naših izdelkih lahko ponovno odkrijete tisti okus in aromo, ki sta morda danes nekoliko pozabljena, in canestrato je lahko dokaz za to. Njegova zrelost je najmanj 4 mesece in na voljo je tudi v vakuumski embalaži v velikostih 1/2, 1/4, 1/8.
Italija, Langhirano
Že več kot 40 let Monica & Grossi proizvaja prosciutto di Parma Dop, prosciutti crudo in prosciutti cotti. Poleg tega trguje s Prosciutto crudo di San Daniele, speck, prosciutto affumicato, culatta in culatello con cotenna. Izbrane so mesnine najvišje kakovosti, obdelane z veliko izkušnjami mojstrov prosciuttai in zrele v prezračenih prostorih z idealnim podnebjem Langhirano. Celoten postopek o...
Gospod Pilo Gourmet Food je podjetje s sedežem v Cagli, ki se nahaja v notranjosti Marche, in ponuja tipične listnate kreacije, prigrizke, osnovo za pizzo pinsata, osnovo za focaccio pinsata, pinsate sendviče in pekovske izdelke na splošno, katerih značilnosti so izvirnost receptov in končna kakovost različnih ponudb. Vsi naši izdelki so ATM in jih je treba hraniti zunaj hladilnika ter stran od v...
Italija, Avellino
...Danes je kuhinja prostor za življenje, ki ga brez oklevanja preoblikujemo v odprt prostor. Zato ASKO oblikuje vrhunske gospodinjske aparate s časovno neomejenim skandinavskim dizajnom, ki se odlično prilega tej eleganci in preprostosti. Vgradni: Tradicija in tehnologija v popolni harmoniji ASKO ponuja celotno paleto vgradnih aparatov, ki združujejo skandinavski dizajn, pametno tehnologijo, udobje...
Italija, Milano
...Prava italijanska tradicija v procesu destilacije z ledom, ki omogoča pripravo hladnega kave čistega izvora. Naše mešanice natančno pražene so zmlete, vključene v proizvodni proces destilacije, ki z kapljanjem ledene vode na mlete kave kar 18 ur omogoča popolno sproščanje arom brez segrevanja. Naša "LUWAK COFFEE" ponuja močne, intenzivne, širše in bolj kompleksne okuse kot katera koli druga hladna kava. Idealna za koktajle in za pitje hladne, da pridobite energijo, moč, koncentracijo in osvežitev, priporočena tudi za tiste, ki pogosto prakticirajo šport.
Italija, Acquaviva Picena
...NOV NAČIN, DA POSTANEŠ ŠEF VELIKE KUHINJE. KULINARNA TRADICIJA, UMETNOST IN STRAST SO SESTAVINE, S KATERIMI PRIPRAVLJAMO POLPROIZVODE ZA VAS. Razvili smo ekskluzivne formule, ki vam omogočajo, da prihranite dragocen čas v kuhinji, ne da bi žrtvovali okus in avtentičnost vaših jedi. Investirajte v kakovost in zanesljivost. Izberite odličnost z našimi polproizvodi in odkrijte, kako poenostaviti...
Italija, Paterno'
...Samo najboljši lokalni paradižniki, sušeni na soncu, kot narekuje tradicija, spretno začinjeni s kaprami, česnom in lokalnimi začimbami. Ohranjeni izključno v ekstra deviškem oljčnem olju. Ponos naše lastne ročne proizvodnje, tipične za Sicilijo, podjetja Conserve Conti.
Italija, Villafranca
...Scialatielli 081 Strast in tradicija sta sestavini našega velikega uspeha, ki oživljata pristne specialitete Kampanije, regije, znane po svoji gastronomski kulturi in užitku v sveži domači testenini, narejeni z vso tradicijo preteklosti. Ime Scialatielli izhaja iz dveh besed neapeljskega jezika, "scialare" (uživati) in "tiella" (ponev). Ta vrsta testenin je značilna za Amalfija, kjer jo je leta...
Italija, Roma
...Simbol italijanske obrtniške tradicije, Margherita je prava ikona hrane. Fine, sladke in gladke paradižnikove mesnine se srečajo z vlečenim fior di latte iz Kampanije, da ustvarijo preproste, a okusne okuse, kot to narekuje prava italijanska tradicija.
Ujemajoči se izdelki
Pica Margherita - SLAVNA
Pica Margherita - SLAVNA
Drugi izdelki
Pica Capricciosa
Pica Capricciosa
...Toskanska tradicija na mizi. Pici z aromo gob šampinjonov in črnim tartufom. Sestavine: semolina iz trde pšenice, gobe šampinjoni (Agaricus Bisporus), poletni tartuf (Tuber aestivum Vitt) 1%, aroma. Idealno v kombinaciji s svežim tartufom, z maslom na osnovi črnega tartufa King of Truffles in/ali s perlami črnega tartufa.
...Bolj priljubljen je mesni izdelek, bolj verjamemo, da si zasluži nego in pozornost. Za nas to pomeni predvsem meso samo svinjine in samo kakovosti. Uporabljamo 70 % mletega pustega mesa z drobnimi zrni in 30 % maščobe narezanih na kocke, z začimbami, soljo in poprom. Ne uporabljamo manj plemenitih delov, ne uporabljamo svinjske črevesne maščobe, brez polifosfatov. Za boljši rezultat, napolnimo, kot to zahteva tradicija, v velikih kosih po 25 kg, zavežemo ročno, dolgo kuhamo (vsaj 20 ur) v sušnih pečeh. Pri rezanju je naša mortadela dišeča, svilnata, s čistim okusom.
Italija, Belpasso
...Vaflji za pripravo sicilijanskih kanolijev Crispy in okusni vaflji v obliki cevi. Za priprave: napolniti z belim sirom, z belo kremo ali s čokoladno kremo, kot narekuje tradicija. Na voljo tako za pekarne kot za maloprodajo. Na voljo v različnih velikostih in z ali brez notranjega čokoladnega glazura.
Italija, Messina
...To ni preprosta testenina s pistacijo, temveč tradicija, ki izhaja iz sicilijanske trde pšenice in ugodnih okoljskih razmer. Naravno, počasno sušenje ji daje neprimerljivo okus in aromo. Ročna proizvodnja zagotavlja pristnost, bronasta ekstrudacija pa odlično zadrževanje pri kuhanju in 'prijem' na omakah. Le siciljanske žitarice in visokokakovostna pistacija za dosego edinstvenega in prepoznavnega okusa, vedno. Različni formati: Busiate, Penne, Caserecce, Rigatoni, Paccheri, Fusilli.
Italija, Pederobba
... narekuje tradicija, da našim strankam prinesemo kakovost, ki jo lahko ponudi le narava. EN_100% PURE Lavandula angustifolia oil (Lavender essential oil) Steam distilled. Completely produced and packaged in Italy. Naše eterično olje sivke je narejeno iz izbranih rastlin sivke, z odličnim ravnotežjem med kakovostjo in produktivnostjo. Sivke so razvajane s soncem italijanske polotoka in otokov. Naši kmetje skrbijo za polja z ljubeznijo in strastjo. Cvetovi so destilirani v parni tok, kot v najboljših tradicijah, da našim strankam prinesemo odlično kakovost naravnega izdelka.
Italija, Trento
...Dober kocka, brez arom in kemičnih dodatkov, brez hidrogeniranih maščob in z ekstra deviškim oljčnim oljem iz Italije, brez dodanega monosodija glutamata, le z jodirano soljo. Dober kocka, narejen iz korenja, paradižnika, zelene, čebule in peteršilja, združenih s dragocenimi rastlinskimi ekstrakti. To je tradicija Bauer, nežna obdelava in harmonično mešanje vsake sestavine. Rezultat je nežen in naraven okus, ki izhaja iz pristnosti izbranega zelenjavja. Bauer prinaša na mizo pravi okus narave.
...Izdelki za Veliko Distribucijo Gastronomija in Patisserie Patisserie tradicija Sicilije je priznana po vsem svetu, in mi smo ohranili pripravo najbolj tipičnih tradicionalnih receptov, z namenom, da izvozimo užitek degustacije po vsem svetu. Dragulji naše proizvodnje so kasate, v različnih formatih (mini in mikro kasate), Cannoli in različni okusi cannolicchi, bignè, babà v rumovi marinadi...
Italija, Codogno
... samo mleko in italijanska tradicija. Za izdelavo sira teže približno 32-34 kg potrebujemo 500 litrov mleka, ki prispe v sirarno v 1-2 urah po molži. Mleko se pusti počivati 12-18 ur, med katerimi se del maščobe sprosti, oblika pa se odstrani, da lahko polnomastno mleko da odličen sir z dolgo zorenjem, obdržijoč okus svežega mleka.
Italija, Lumezzane
...Narejeno v Lumezzane Smo podjetje z dolgo zgodovino napredka in naložb, predvsem pa zgodovino tradicij, ki se prenašajo iz roda v rod. Obrtniška tradicija našega območja, dizajn Made in Italy, kultura italijanskega pribora in proizvodna izkušnja družine Salvinelli so naše korenine. Zgodovina Že več kot 50 let izdelujemo visokokakovosten pribor za hotelsko industrijo po vsem svetu. Slog Stalna...
La Sea Prop ima sede v Pozzuoliju (Na). Dolga tradicija, povezana s strastjo do inovacij in lepote, nas ponosno spodbuja, da predstavljamo plovila in gumenjake z izjemnimi zmogljivostmi. Stil, materiali, zaključki in oprema visoke kakovosti, da ti ponudimo najboljše in ti vedno podarimo edinstvene občutke. Izberi pravo izbiro za elegantno plovbo. Navdihni se z morjem in izberi SeaProp. Strast do morja... Z detajli, ki naredijo razliko.
Italija, Lodrino
Podjetje B.F.I.M., ustanovljeno leta 1950 v Lodrinu, se odlikuje kot obrtna dejavnost, posvečena izdelavi cevi za puške z gladkim jedrom, katerih obdelava poteka ročno s pomočjo takratne opreme. Nenehni razvoj orožarskega sektorja, zlasti lovskih in športnih pušk, ter tradicija, ki se prenaša iz roda v rod, sta omogočila vzpostavitev proizvodnega cikla najvišje tehnološke in kakovostne ravni pri...
Italija, Chiavari
... sodelovanje z arhitekti in oblikovalci skoraj po vsem svetu ter utrditev naše blagovne znamke na mednarodnem trgu. Tradicija, tehnična spretnost in obrtniška znanja, uporaba materialov najvišje kakovosti v kombinaciji z iskanjem novih in ekoloških elementov, so ključne prednosti naše proizvodnje, od klasičnih Chiavarine do kosov po naročilu.
Italija, Marcheno
Tradicija, izkušnje in inovacije. V Italiji in po svetu so Brescia in njena provinca sinonim za kakovostne kovinsko-predelovalne obrate, zato je za uspeh v enem najbolj konkurenčnih industrijskih okrožij na svetu nujno združiti potenciale in kakovost. Tradicija, izkušnje in inovacije, na ta način je VALPRES, ki izkorišča več kot 100-letno zgodovino Bonomi Group, uspela izstopati; že od začetka...
Italija, Tricarico
Tradicija in inovacija sta dva stebra, na katerih podjetje Pascale Divani gradi svoje znanje. Kavči, ki so rezultat več kot štiridesetih let izkušenj, predstavljajo vse obrtniško znanje naše države in našega območja: Matera. Visoki kakovostni standardi so vedno vključeni v proces, ki sega od ideacije do proizvodnje, skozi nadzor in upravljanje vseh faz izdelave izdelkov. V njih se tradicija in...
S.A.R. Trasporti je bila ustanovljena leta 1955. Močna tradicija in pridobljene izkušnje jo uvrščajo med najboljša podjetja v panogi, zahvaljujoč floti vozil, ki obsega več kot 110 enot. Podjetje ima sistem kakovosti, certificiran po standardu ISO 9001:2008, ter dovoljenja za prevoz tekočih in trdnih odpadkov. Vozniki in vozila so usposobljeni za prevoz vnetljivih in nevarnih blaga ter zagotavljajo delovanje, ki temelji na kakovosti in varnosti.
Italija, Vietri Sul Mare
Brave Art Ceramica di Vietri govori o pogumni potrebi po usmerjanju na italijansko obrtništvo. Obrtniško delo, ki se prenaša iz generacije v generacijo. Tradicija vietriške keramike se združuje s strastjo, umetnostjo in mojstrstvom ročnega dela. Vietriška keramika se odlično povezuje z novimi obdelavami metod, motivov in stilskih vzorcev, ki oživljajo kolekcije keramike in edinstvene kose z...