...Kakavovomaslo je naravna maščoba, pridobljena iz kakavovih zrn, predvsem iz sort Theobroma cacao, ki se široko gojijo v Afriki. Afriško kakavovomaslo je še posebej cenjeno zaradi svoje kakovosti, čistosti in edinstvenih lastnosti, ki se uporabljajo v živilski, kozmetični in farmacevtski industriji.
...Kakavovomaslo (Theobroma cacao)
INCI: Theobroma cacao seed butter
Kakavovomaslo je svetlo rumena maščoba, ki se pridobiva iz kakavovih zrn in se uporablja za izdelavo čokolade ter nekaterih kozmetičnih in farmacevtskih izdelkov. Kakavovomaslo ima okus in vonj po kakavu.
Kakavovomaslo vsebuje naravne antioksidante in je bogato z vitaminom E. Kakavovomaslo pomirja in vlaži kožo, pomaga...
...Ta knjiga poudarja pomen zdravega ravnovesja med Omega-3 in Omega-6 maščobnimi kislinami. Ponuja podrobne informacije o virih teh maščobnih kislin in kako prispevajo k splošnemu zdravju. Ta knjiga je dragocen vodnik za vsakogar, ki želi optimizirati svojo prehrano in se več naučiti o vlogi maščobnih kislin v telesu. Je nujna oprema za posameznike, ki skrbijo za zdravje in želijo razširiti svoje znanje.
...Z Mycryo kakavovim maslom v prahu Barry 550gr bo temperiranje čokolade lažje kot kdaj koli prej! Vaši čokoladni odlitki bodo popolnoma sijoči, brez težav.
Kakavovomaslo Mycryo Barry je plemenita in edinstvena maščoba v prahu, ki vsebuje 100% kakavovega masla, njegova sestava je popolnoma naravna in rastlinska.
Temperiranje čokolade pomeni predkristalizacijo kakavovega masla v čokoladi. To je...
...AKCIJA: ANTICELULITNO ZDRAVILO, STIMULANS IN UTRJEVALNIK.
AKTIVNE SESTAVINE: Kakav, Kakavovomasloin Kakavova lupina.
PREDSTAVITEV: OREH SREDNJE ZRNATOSTI.
DOVRŠENOSTI: MASKA ZA OBRAZ, MASKA ZA TELE, PILING, TELESA OLJE IN NARAVNA KAKAVOVA PASTA.
... otokih prideluje na tradicionalen način.
Ta kapriciozna orhideja ponuja čudovit grozd cvetov. Oploditev poteka ročno, zjutraj, s strani žensk. Dobra delavka „poroči“ 1000 do 1500 cvetov vanilije na dan. Med časom obiranja se pobira strok za strok, do natančnega stopnje „tehnične zrelosti“, tik pred
ČOKOLADA Z SLADILI kakavova zrna, kakavovomaslo, sladila inozitol, eritritol, riboza, kolagen...
...Bruto kakavovomaslo, ročno izdelano v Burkini Faso.
Njegove lastnosti so:
- mehča in pomirja kožo
- ohranja kožo v dobrem stanju
- pomaga preprečevati slabe učinke zunanjih dejavnikov na kožo
Bogato z oleinsko, stearinsko in palmitinsko kislino. Trdna maščoba, močan vonj po kakavu, bež barva. Topno v alkoholu ali toplem olju, netopno v vodi.
Naravno kakavovomaslo se pridobiva iz kakavovih zrn in ima bogat in prijeten čokoladni vonj. Ta izdelek ima visoko stabilnost proti oksidaciji, saj je naravno bogat z antioksidanti.
Lahko se uporablja za izdelavo balzamov, masažnih krem, mil...
...Sestavine: Darilni paket temne čokolade 63% Izvor izven EU (kakav, sladkor, kakavovomaslo, emulgator: lecitin iz repice, vanilija bourbon v stroku), pomarančne lupinice, lešniki, borovnice, pistacije, mandlji.
DDM: 12 mesecev
Povprečne hranilne vrednosti na 100g:
Energija 2097 kj / 501 kcal, maščobe 36g, od tega nasičene maščobne kisline 16g, ogljikovi hidrati 36g, od tega sladkorji 34g, beljakovine 6.2g, sol 0.02g...
... Milka združujejo različne teksture in sestavine z nežno alpsko mlečno čokolado Milka.
Praline: Praline Milka ponujajo široko paleto sporočil in formatov, da ustvarijo čustvene in vsakdanje povezave s prijatelji in ljubljenimi ter "povejte to z Milko."
Sestavine: Sladkor, kakavovomaslo, mleko v prahu z zmanjšano vsebnostjo maščob, kakavova masa, sirotkine prašek (mleko), mlečna maščoba, emulgator (sojin lecitin), lešnikova pasta, naravne arome, kakavova trdna snov 30% najmanj, mlečne trdne snovi 18% najmanj...