Portugalska, Santarém
... Monte Safira's Sausage je popolna za žar, dodajanje enolončnicam ali uživanje samostojno. Njeni bogati okusi in visokokakovostne sestavine jo naredijo vsestranski dodatek k vsakemu obroku, ki ponuja okus Portugalske, ki je tako avtentičen kot zadovoljiv. Doživite tradicijo in kakovost portugalskih klobas z Monte Safira's Sausage.
Belgija, Lokeren
...Praktično vse notranjosti prašiča se industrijsko uporabljajo. Mesarji večinoma uporabljajo majhne črevesje, bolj znane kot ovitki. Ovitki iz majhnega črevesja so na voljo v različnih premerih. Izbira premera je odvisna od tega, kakšno vrsto klobase želi proizvajalec ali mesar narediti. Ovitek iz prašičjega črevesja je idealen za te vrste klobas: - Sveža klobasa - Bratwurst (ocvrta klobasa...
Ujemajoči se izdelki
Svinja
Svinja
Drugi izdelki
Ovce
Ovce
Družinski mesarji (TFB) so drugo največje podjetje za predelavo klobas v Nemčiji, ki ima osem proizvodnih lokacij, 2.400 zaposlenih in letni promet v višini 720 milijonov evrov. Družinsko podjetje združuje dolgoletne izkušnje in strokovnost kot proizvodni specialist za blagovne znamke ter kot proizvajalec znanih blagovnih znamk, kot so Reinert Bärchen, Reinert Sommerwurst, Reinert Chambelle...
Belgija, Oostende
... procesu kar najbolje upoštevamo vaše želje. Tako se lahko popolnoma strinjate tako s težo rezanja, rezom, embalažo, asortimanom kot tudi obdelavo. Panklare jedi: od aperobrochette do zigeurschnitzelov. Oddelek za mlete meso: od mesnih kroglic, mesnih kruhov do različnih hamburgerjev, klobas… Hladne jedi: obložene solate… Topla kuhinja: golaž, vol-au-vent,… Tudi Halal, vegetarijanske in ribje izdelke.

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play