Španija, Guijuelo-Salamanca
... na roke in pakiranje. Sestavine: Pršut Gourmet Oro in sol. Neto teža: 100 g. Pogoji distribucije in transporta: Pri sobni temperaturi ni omejitev. Če je vakuumsko pakirano, pri temperaturi pod 5ºC. Priporočena temperatura za uživanje je 15º-18ºC. Postopek priprave: vroče razkosavanje, hlajenje, v-kotno rezanje, soljenje, naravno sušenje, počitek v kleti. Sestavine: Pršut Gourmet Oro in sol. Neto teža: 100 g.
Španija, Montcada i Reixac-Barcelona
Od svojih začetkov se je Max Zander odlikoval po kakovosti svojih izdelkov, ki so ročno izdelani v izvirnem nemškem slogu. Od leta 1968 še naprej delamo na ohranjanju iste kakovosti, ki nam je prinesla zaupanje naših strank. V Max Zander naše izdelke podvržemo strogo upravljanju kakovosti in varnosti hrane, od izbire svežih surovin in vrhunskih sestavin do končnega izdelka, z namenom, da vse naš...
Španija, Granollers
...Servirajo se v: Presežkih ali ceveh (Trdih ali fleksibilnih). Kakovost: AAB, AB ali A. Dolžina: 80m in 90m. Idealno je za sveže in sušene klobase majhnih premerov: Frankfurt, klobasa, chistorra. Na voljo sta dva tipa dolžine v vseh premerih (45 in 80 metrov) PREMERI 18/20 – 20/22 – 22/24 – 24/26...
Španija, Toral De Los Vados-León-España
...Fabrika šunke in klobas Juan Fernández S.L. Ročna izdelava izdelkov, kot so: El Botillo del Bierzo, pikantne in sladke klobase, Chorizo Herradura, sušena svinjska ledja, sušena šunka, San Martiños (salchichón), cecina iz stegna, dimljeni lacon, slanina, dimljeni slanina, braseirani lacon (gourmet izdelek) in še mnogi drugi... Na voljo imamo tudi sveže svinjsko meso, kot so: zrezki, fileti, rebra, slanina, lacon, sveža šunka, svež kolen, in seveda slani in sveži izdelki, kot so: uho, rep, hrbtenica, svinjska glava, nos, svinjska noga.
Smo družinsko podjetje, ki je začelo svojo pot v 20. stoletju. Podedovali smo najbolj tradicionalne in obrtniške vrednote, tako gastronomske kot kulturne, ki so nam omogočile, da smo zrasli in postali podjetje, kar smo danes. Prav te vrednote in spoštovanje naših korenin nas spodbujajo k INOVACIJAM, EVOLUCIJI IN PRILAGODITVI novim časom. Evolucija, ne da bi izgubili našo bistvo, je ključ, ki ohran...
Naša podjetje, ustanovljeno leta 1974 v Silivri v Istanbulu, od leta 1987 načrtuje in proizvaja stroje, orodja, kalupe in rezervne dele za proizvodnjo pločevink. Skozi leta je podjetje začelo nuditi tudi storitve za proizvodnjo plastičnih steklenic in pokrovčkov. MARMARA MAKINA KALIP uporablja najsodobnejšo programsko opremo in najnatančnejše stroje v fazah načrtovanja, proizvodnje, avtomatizacije...
Španija, Geras de Gordon
Že več kot 60 let in tri generacije podjetje Entrepeñas S.L. proizvaja španske mesne in klobasaste izdelke na tradicionalen način. Naša dejavnost se odvija v Geras De Gordón, v severozahodnem delu province León, na višini 1200 metrov, kjer nam vlažno podnebje zagotavlja idealne pogoje za zorenje kakovostnih klobas. Kakovost naših izdelkov prekašajo le naše izjemno nizke cene.
Dobavljamo živilskemu veletrgovcu, maloprodaji, delikatesam, gastronomiji ter menzam in klinikam kupljene mesne in klobasaste izdelke. Visok standard kakovosti.
Nemčija, Koblenz
...Mesnica, ki deluje v 5. generaciji, se je v zadnjih 20 letih razvila v vodilnega ponudnika na področju catering, dogodkov in lokacij. Kakovostne mesne in klobasaste izdelke še danes izdelujejo po obrtni tradiciji. V regiji zaupajo na "Ahsenmacher-Qualität". To je zahteva, ki se ji družinsko podjetje vsak dan znova z vsem srcem in obrtno tradicijo posveča. Danes za specialista za catering dela do 150 zaposlenih, med njimi 48 redno zaposlenih, 9 vajencev ter sezonsko do 100 usposobljenih strežnih delavcev. Predano in visoko motivirano ekipo odlikujejo sveži, kreativni izdelki na najvišji ravni.
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play