Italija, Formigine
Z več kot 40 leti izkušenj na področju je Bioaltech vodilni v industriji okoljske biotehnologije, zavezan razvoju inovativnih in trajnostnih rešitev. Rojena iz strasti do naravnih tehnologij, se podjetje osredotoča na izjemne potenciale rastlin in bioaktivnih spojin, pridobljenih iz alg, za izboljšanje človeškega blagostanja z naravnimi in naprednimi rešitvami. Naša predanost inovacijam nam omogo...
...Naš mlečni prašek je vsestranska in hranljiva sestavina, ki se lahko uporablja v številnih receptih. Bogat je s kalcijem in drugimi esencialnimi hranili, ki so nujna za zdravo prehrano. Naš mlečni prašek je izdelan iz visokokakovostnega mleka in obdelan pod strogimi kontrolami kakovosti. Mlečni prašek je na voljo v različnih velikostih pakiranja, da ustreza vašim individualnim potrebam. Idealno je za pripravo pijač, pekovskih izdelkov in drugih kulinaričnih kreacij. Zaupajte v kakovost našega mlečnega praška, da obogatite svoje jedi.
Poljska, Warszawa
...Whey Protein Concentrate (WPC) je priljubljen v prehranskih dopolnilih in športni hrani, cenjen zaradi vsebnosti HIGHT PROTEINS in prebavljivosti.
Nizozemska, Maarssen
...Organski kvasni protein je odličen vir beljakovin, pridobljen iz pekovskega kvasa (S.Cerevisiae), z visoko vsebnostjo beljakovin med 55 % in 70 %. Organski kvasni protein je edinstvena alternativa živalskim beljakovinam in sojinim beljakovinam ter predstavlja pravo revolucijo na trenutnem trgu beljakovin, ki ga poganjajo mlečni in rastlinski viri. EC številka: 614-750-7 CAS številka: 68876-77-7...
Poljska, Warszawa, Poland
...Mlečni protein koncentrat (MPC) je močno koncentriran mlečni prašek, ki običajno vsebuje 80 % mlečnega proteina. Pridobiva se iz svežega, pasteriziranega posnetega mleka s postopkom filtracije, evaporacije in pršenja. MPC je znan po svojih izjemnih lastnostih penjenja, teksturiranja, vezanja vode in koagulacije. Svojo odlično hranilno vrednost dolguje visoki koncentraciji proteina. Ima rok trajanja 24 mesecev in je na voljo v 25 kg vrečah in Big Bags. MPC je izvedljiva alternativa celotnemu mlečnemu prašku ali posnetemu mlečnemu prašku, saj ponuja primerljive ravni proteina.
Španija, Montcada i Reixac-Barcelona
...SESTAVINE: Svinjska lička, smrček, meso in koža, mlečni protein, sol, začimbe, sladkor, stabilizator E451, antioksidant (askorbinska kislina). Naravna svinjska čreva. Lahko vsebuje sledi soje in jajc.
Nemčija, Hohentengen
...Prometna oznaka: Sladkorna dekoracija Seznam sestavin: Sladkor, zgoščevalec E 414, hidroliziran mlečni protein, kislo sredstvo E 330, koncentrat šafranovca, barvila: E 132, E 160a.
Belgija, Plombières
...Naši mlečni praški se lahko uporabljajo v procesih izdelave sira za standardizacijo sestave mleka in proizvodnjo sirov z dosledno kakovostjo in okusom. Rennet kazein je mlečni protein, znan po svoji bogati vsebnosti esencialnih aminokislin in kalcija. Je zelo hranljiv in funkcionalen protein z odličnimi teksturizacijskimi lastnostmi. Castle 1/32 CAS je bil razvit posebej za zamenjavo uporabe...
Nemčija, Hamburg
... glavnih prednosti mlečnega proteina je njegova visoka biološka uporabnost, kar pomeni, da ga telo zlahka absorbira in izkoristi. To ga dela odlična izbira za okrevanje po treningu, saj pomaga pri obnavljanju in popravilu mišičnega tkiva. Poleg tega mlečni protein dokazano povečuje sintezo mišičnih proteinov, kar vodi do večjega povečanja mišične mase in moči.
Ujemajoči se izdelki
Whey beljakovine
Whey beljakovine
Drugi izdelki
Gobe
Gobe
Francija, Paris
... kril, bogat z omega 3 in astaksantinom. Kril je certificiran s strani Marine Stewardship Council kot trajnosten vir in sledljiv izdelek od morja do končnega izdelka. Kril je kolektivni izraz za majhne morske rakce, ki živijo predvsem v polarni regiji. Predstavljajo visokokakovostni protein z mnogimi koristmi za zdravje živali in ljudi. ean13:5060476490724 Gabarit psa: 5 kg max Na izbiro: Sir Analitične sestavine: Surove beljakovine (min) 55%, Vlažnost (max) 16% Sestava: mlečni proteini (brez laktoze) Okusi po izbiri: Sir, jabolko & kril Stopnja žvečenja: Stopnja 1 - Mali žvečilec...
Nemčija, Wasserburg Am Inn
Poslovna enota MEGGLE za živilske sestavine razvija in prodaja funkcionalne, visokokakovostne spojine in sestavine za živilsko industrijo. Inovativne proizvodne tehnologije, najsodobnejši proizvodni obrati in stabilni procesi nam omogočajo proizvodnjo izdelkov vrhunske kakovosti in funkcionalnosti. Naše posamezne sestavine: Laktoza (Meggletose®) Laktoza za dojenčke suha in mokra mešanica (Megglet...
...Beljakovine Vsebina: npr. 750g Mlečni protein, sirotkin protein, jajčni protein, naravne arome, sladilo sukraloza Po odprtju porabite v 3 mesecih. Izdelek shranjujte zaprto, na suhem, zaščitenem pred svetlobo in pri sobni temperaturi (15 – 25° C).
Nemčija, Versmold
...Laktoza, posneto mleko v prahu, polnomastno mleko v prahu, sladki sirotkin prašek, mlečni protein, kazein itd. Minimalna količina polne palete Dostava na H1 paletah možna...
Ujemajoči se izdelki
Mleko v prahu
Mleko v prahu
Drugi izdelki
Dextroza
Dextroza
Ukrajina, Boryspil
...Čisti lase in lasišče, normalizira pH, preprečuje prhljaj. Ščiti pred suhostjo in krhkostjo. Aktivne sestavine šampona ščitijo lasni steblo pred mehanskimi in termičnimi poškodbami. SESTAVINE: Aqua (voda), natrijev laureth sulfat, kokamidopropil betaín, glicerin, kokamid DEA, disodijev laureth sulfosukcinat, PEG-7 gliceril kokosat, polikvaternium-7, hidroliziran pšenični protein, hidrolizirana keratina, mlečni protein, propilenglikol, metilhloroizotiazolinon, metilizotiazolinon, benzil alkohol, citronska kislina, natrijev klorid, parfum (dišava). volumen: 400...
Španija, Villajoiosa
...ŠPORTNA IN VEGANSKA PREHRANA; BARICE IN PIŠKOTI; ALTERNATIVE SIROM; PEKARSKI IZDELKI; MLEČNI IN MLEČNI ALTERNATIVI; ZDRAVA HRANA; PJAČE; MAJONEZA IN SAUCE; ARAŠIDOVA PASTA; PREHRANSKI DODATKI; KULINARIČNI DODATEK ZA OBOGATITEV PREHRANE Z BELJAKOVINAMI (ŽITA, SOLATE, SMOOTHIEJI, ITD.); DRUGE ŽIVILSKE APLIKACIJE (SLADKORNE IZDELKE, IZDELKE ZA OTROKE IN IZDELKE ZA HIŠNE LJUBLJENČKE); ZA EKSTRUZIJO.
Kazein je naravni protein in glavni sestavni del mleka. Na splošno razlikujemo med tehničnim kislim kazeinom in užitnim kazeinom. Za pridobitev kazeina se surovo mleko odstrani maščobo, da dobimo posneto mleko. Z dodajanjem kisline ali sirila se kazein (mlečni protein) loči od sirotke, nato pa se opere, posuši in zmleti. Na ta način pridobimo mlečni protein z visoko stopnjo čistosti. Kakovost...
Nemčija, Grimmen
Proizvodnja aditivov za živila na osnovi lupine. Lupinov protein, lupinova vlakna in lupinovo olje.
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play