Italija, MILANO
Punto Srl je podjetje, specializirano za distribucijo prehranskih izdelkov. Z novim prodajnim mestom, opremljenim z mesarijo, siri in svežim kruhom, Punto Srl ponuja široko izbiro svežih in zamrznjenih prehranskih izdelkov, poleg tega pa tudi široko paleto sadja in zelenjave. Kakovost izdelkov je vedno zagotovljena, podjetje pa se trudi ohranjati ugodne cene za potrošnike, preko promocijskih aktiv...
Italija, Marmirolo
...Mešanica moke iz pšenične moke tipa '1' z nizko rafinacijo, riževega zdroba, pražene sojine moke z visoko sposobnostjo absorpcije (mešanica absorbira več kot 80% vode). Naravna fermentacija s kislim testom v mešanici. Idealna je za proizvodnjo rimske pice, zračne, hrustljave in lahke z nežnim okusom, ki odlično poudari oblogo in okus. 10 KG...
Francija, Chateau-Landon
Café Don Manuel trguje s kavami iz Finca Don Manuel, ponudba pa obsega različne vrste kavovcev, gojenih iz semenskih razmnoževanj na kmetiji (Colombia, Tabi, Supremo, Castillo,...) ter vrste fermentacije, ki so na voljo: Honey Jaune, Honey Rouge in Natural, pri nekaterih od teh sort. Zahtevnost pri izbiri češenj in obdelavi zrn za izvoz je naš znak kakovosti. Odsotnost posrednikov in upravljanje p...
Tunizija, Tunis
...Pripravljeno z fermentacijo BIO sokov granatnega jabolka, je ta kis izjemna sestavina za nego las zaradi svoje naravne kislosti Fermentacija alkohola Fermentacija ocetne kisline Predpis Prostor za shranjevanje Stekleničenje Kategorije: Kmetijstvo in živilska industrija Naravni kis Barva: granatna do rdečkasto rjava Kislost (ocetna kislina): 5% (+ 0,5%) Vonj: Granatno jabolko A: pH nizka: 2,8 Videza: prozoren Preostali alkohol: < 0,5%...
... keratinociti, izboljša suho kožo in zmanjša luščenje kože. • Fitofingosin ohranja vlažnost kože. • Fitofingosin ima funkcijo proti staranju. • Fitofingosin lahko uravnava variacije rasti celic. • Fitofingosin je citotoksični regulator v celici. Uporabe: Fitofingosin se lahko uporablja v kozmetičnih, medicinskih in prehranskih izdelkih. Ime izdelka: Fitofingosin Postopek izdelave: Fermentacija Funkcije: Proti staranju, uravnavanje variacij rasti celic, vlaženje...
Turcia, Ordu
...Čalıkoğlu Posebne Olivke 1 Kg / 231-260 (L) %100 Gemlik olivke in %100 naravna fermentacija. Ne vsebuje dodatkov in konzervansov. Naši izdelki so po obiranju le z vodo in soljo namočeni v salamurnih bazenih od 7 do 15 mesecev, da dosežejo jedilno zrelost. Gemlik olivke imajo naziv najbolj kakovostnih oliv na svetu. So tanke lupine, majhnih koščic in bogatega mesa.
...Delno pečen zamrznjen pekovski izdelek. Popolnoma ročno izdelano. Narejeno z ekstra deviškim oljčnim oljem, paradižnikovo kašo in origano. Naravna fermentacija 24 ur. Ne vsebuje laktoze. Neregularna oblika.
Francija, Saint-Omer
...Ta različica brez sladkorja je izdelana na osnovi bio eritritola, ki je vrhunski zdrav sladilo (pridobljen iz fermentacije naravnega in organskega ogljikovih hidratov). Naravna fermentacija Brez dodanih sladkorjev Brez alkohola Organsko Nizkokalorično (10Kcal/100ml) Izdelano v Franciji Neto teža: 580 g Volumen: 330 ml...
Finska, Turku
...{"Italy – Veneto":"Italija – Veneto","Designation":"Oznaka","11.5%":"11,5%","Volume:75cl":"Volumen: 75cl","Region":"Regija","Alcohol Content":"Vsebnost alkohola","100% Glera":"100% Glera","Soft Pressing And Pure Fermentation At A Controlled Temperature. Second Fermentation And Natural Fermentation In Autoclave For About 50 Days At 12 – 13¡C":"Nežno stiskanje in čista fermentacija pri nadzorovani temperaturi. Druga fermentacija in naravna fermentacija v avtoklavu približno 50 dni pri 12 – 13 °C","Variety":"Sorta","Wine Making":"Pridelava vina","DOCG":"DOCG"}...
Francija, Saint Cannat
...{"VINIFICATION":"Druga naravna fermentacija v steklenici, pridobljena s tehniko \"Tradicionalna metoda\". Ta rosé je rezultat stroge izbire cuvéejev, ki bodo doživeli \"šampanizacijo\". Zorel je najmanj 12 mesecev, kar vinu daje sadnost in kompleksnost.","CÉPAGES":"SORTA GROZDJA\nGamay 35%\nCinsault 30%\nCabernet 25%\nSciacarellu 10%","DÉGUSTATION":"Njegove mehurčke so zelo fine, zato so popolne za velike priložnosti. Uživajte ga ohlajenega med 6° in 9°C ob sladicah s svežim sadjem. Maksimalno obdobje zorenja je eno leto, da ohranimo vso kompleksnost in privlačnost vina."}...
Španija, San Vicente De La Sonsierra-La Rioja
...Tradicionalna metoda pridelave v naši regiji. Celi grozdi se vstavijo v rezervoar, da poteka naravna fermentacija v atmosferi ogljikovega dioksida. Rezultat so vina z močnimi sadnimi aromami in vijoličnimi odtenki.
...V mesecu decembru in januarju skrbno obiramo Gemlik oljke, ki se v shranjenih bazen z uporabo samo vode in soli z metodo "Naravna fermentacija" zrejo ter se pakirajo za mizo in vam ponujajo. Še posebej so naši 34Gurme izdelki bolj posebni.
Francija, Agen Cedex 9
... prednostmi: povečana prebavljivost soje, tofua in njegovih specialitet, bogastvo aktivnih probiotikov, ročna proizvodnja, ki spoštuje izdelek, bogastvo beljakovin in Omega 3, sirne okuse, naravna odsotnost holesterola, laktoze in glutena.
Italija, altamura
...Unibrands s svojimi blagovnimi znamkami pa je danes ena najpomembnejših realnosti v sektorju tipičnih in pekovskih izdelkov. Ponaša se z izjemnim znanjem na področju proizvodnje tipičnega kruha, focaccie, panfocaccie, pic, tarallov, piškotov, testenin, pripravljenih jedi iz hladilnika, konzerv in omak, ki so izključno proizvedeni v južni Italiji, še danes, po pravilih preteklosti: surovine edinstvene, vrhunske kakovosti, počasna naravna fermentacija in ročna obdelava. Veliko skrbnosti pri proizvodnji in trženju naših izdelkov nas uvršča med najboljše dobavitelje.
Belgija, Le Roeulx
Od leta 1873 družina Friart nadaljuje s proizvodnjo različnih piv, med katerimi je tudi St-Feuillien. Piva pivovarne St-Feuillien: piva iz opatije ST-FEUILLIEN Blonde, Brune Réserve, Triple, Cuvée de Noël, Saison iz St-Feuilliena, St-Feuillien Grand Cru, Grisette Blonde, Blanche, Fruits des Bois, Cerise. Specifikacije: naravna piva z visoko fermentacijo brez dodatkov, aromatični hmelj vrhunske kakovosti, izbrani ječmeni, tradicionalna fermentacija,…...
Belgija, Irchonwelz
Brasserie des Géants združuje tradicijo in tehnologijo za proizvodnjo piva z visoko fermentacijo, bogatega z okusi in v skladu z najstrožjimi standardi kakovosti in higienskimi normami. Piva: Gouyasse Tradition, Gouyasse Triple, Saison Voisin, Urchon, Ducassis. Naša piva so kuhana izključno iz kakovostnih surovin (ječmenov slad, hmelj, čista voda in kvas). So povsem naravna in ne vsebujejo nobenih aditivov. Ponovna fermentacija v steklenicah ali sodih jim daje 100 % naravno mehurčkastost.
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play