...kalcij in vlaknine, vse pomembne hranilne snovi za naše telo.
V KUHINJI
Pomaranče Washington Navel lahko v kuhinji uporabimo na različne načine. Lahko jih uživamo sveže kot prigrizek, jih uporabimo za pripravo sokov ali marmelad, ali pa jih dodamo solatam in jedem iz mesa ali rib. So tudi odličen sestavina za pripravo sladic in desertov.
...Ta sanguinelli pomaranča ima okroglo do ovalno obliko in oranžno-rdečo lupino, njen sok je sladek in rahlo kisel.
Pakiranje
================
15 kg vezana plošča
Kaliber
================
Št.| Premer / mm
1 | 100
2 | 88
3 | 80
4 | 72
5 | 64
6 | 56...
...1. RAZLIČNE VRSTE: Lane late, Chislett, Navel Powel, Valencia in Valencia late
2. IZVOR: Španija, Severna Afrika (Egipt)
3. PROIZVODNI KOLEDAR:
a) Lane late: Januar – April
b) Chislett: Marec – Maj
c) Navel Powel: Marec – Maj
d) Valencia Late: Maj – Julij
4. KALIBRI: 42 / 48 / 65 / 64 / 72 / 80 / 88 / 100 / 113 (Kosov na karton)
5. BLAGOVNA ZNAMKA: Proizvajalec ali zasebna...
...To je najzgodnejša sorta pomaranč. Njegovi plodovi so manjši in ovalne oblike kot Washington Navel. Doseže notranjo zrelost pred spremembo barve lupine. Pozitivna lastnost je, da je zelo odporna na mraz. Plodovi so zelo gladki, zaobljeni in temno rdeče barve, kar povečuje njihovo privlačnost. Ima pomembno mesto med zgodnjimi pomarančami s svojo barvo in zgodnostjo. Primerna je za shranjevanje in...
...600 TON / TEDEN med sezono
*Valencia pomaranča - Sezona: januar-februar-marec-april-maj-junij-julij-avgust / Proizvodna kapaciteta: 960 TON / TEDEN med sezono
*Washington Navelpomaranča - Sezona: oktober-november-december-januar / Proizvodna kapaciteta: 960 TON / TEDEN med sezono...
... januarja, pride najboljši trenutek zrelosti Salustiane, z zelo bogatim in aromatičnim okusom, idealnim za srednjo sezono. Ko vstopimo v pomlad, sredi aprila, pride Valencia-Late, zelo dišeča, sočna pomaranča z malo peškami. Kislost in volumen sladkorja v soku sta dobro uravnotežena, čeprav je pred popolno zrelostjo sadja precej kisla.
...Proizvajamo ekstra marmelade iz sadja, ki ga sami gojimo (melokoton) ali iz lokalnega območja, kot so (limona Femminello iz Sirakuze - pomarančaNavel iz Sirakuze - jagoda iz Cassibile (SR), gojena na prostem - slive iz Monterosso Almo (RG) - kivi in jabolka z Etne - najmanj 65 % čiste sadne kaše do 85 %. Zlasti brez dodajanja vode in kuhanja na neposrednem ognju.
Farid Fruits smo podjetje za izvoz, specializirano za citruse, delamo z naslednjimi sortami: - Mandarina: Marisol, Oronules, Clemenules, Ortanique in Nadorcott. - Pomaranča: Navelina, Navelate, Lanelate, Navel Powell, Valencia Midnight, Valencia late in Barfield. Prav tako izvažamo ekološke mandarine in pomaranče. Imamo mrežo stikov s kmeti, s katerimi spremljamo kmetije skozi vse leto, kakovost GLOBALGAP. Prav tako izvažamo jabolka, breskve. Zelenjava: čebula, solata in artičoke.