... moka vsebuje veliko vitamina E. To je antioksidant, ki ščiti telo pred prostimi radikali. Uporabe: Mandljeva moka je odlična zamenjava za pšenično moko in na mnoge načine tudi bolj zdrava. Pomislite na vse jedi, za katere uporabljate pšenično moko (npr. palačinke, torte, kolače itd.). Okus je precej nevtralen, vendar lahko, če jedi pripravljate samo z mandljevo moko, vaši jedi doda rahlo oreščkast okus.
... demaščeno chia semensko moko. Po pridobivanju olja iz chia semen se nastali stiskani kolač fino zmleti in vsebuje le še približno 10 % dragocenega olja.
Skupaj z našimi proizvodnimi partnerji smo že v razvoju veganskih mešanic zatorte ter mešanic za peko kruha. Prvi testi so pokazali, da moka izpolnjuje pričakovanja in lahko nadomesti jajce v najrazličnejših izdelkih. Poleg tega smo ugotovili, da moka prinaša meden okus v različne mešanice za peko in tako...
...
Certifikat Bio Bayern
Certifikat WHU / Certificate WHU
Regionalnost & kakovost
Dolgoletni lokalni dobavitelji nas oskrbujejo z najboljšimi sestavinami za naše kakovostne pekovske izdelke. Bavarska izvirska voda iz Alp in kakovostna moka lokalnih kmetov naš ročno izdelan kruh naredijo nekaj edinstvenega. Več kot 100 let izkušenj in pogum za inovacije nam omogočata, da se popolnoma odpovemo umetnim...
Več kot 50 let smo specializirani za predelavo oreščkov za pekarstvo, čokolado, sladoled in muesli. Narezan, sesekljan, pražen in blanširan oreščkovni izdelki vseh vrst so prilagodljivi.
Ekološki pionir od leta 1979! Barnhouse je mati ekoloških Krunchy, hrustljavih pečenih kosmičev za zajtrk iz ovsa in spelte, nežno pečenih v več kot 30 različicah. Tudi žitne ploščice.