...Grana Padano DOP se proizvaja v zgodovinskem zaščitenem območju, zahvaljujoč prispevku članov dobaviteljev iz provinc Mantova in Brescia, ki sta dve najpomembnejši za proizvodnjo te DOP. Na voljo je v različnih velikostih in starostih, ki segajo od najmanj 10 mesecev do 20 mesecev zorenja.
Italija, Misano Adriatico
...Il Grana Padano DOP da 1kg è un formaggio italiano a pasta dura, prodotto nei territori di Lombardia, Piemonte, Trentino-Alto Adige e Veneto. Garantito ucciso con latte fresco e stagionato per almeno 9 mesi, è un formaggio con un gusto ricco e morbido. Ideale per accompagnare antipasti o come ingrediente in piatti di pasta e riso.
Španija, Alcora
...Salsa s belo tartufi, tartufi bianchetto in siru Grana Padano. Salsa z Belo tartufi (Tuber magnatum) in sirom je razkošna mešanica, ki združuje bogate in zemeljske note belih tartufov z globino kremaste in okusne premium sira. Ta žametna salsa ponuja razkošen okus, ki uravnava intenziven umami tartufov s nežno in stopljeno teksturo sira. Idealna za izboljšanje testenin, rižot, mesa ali...
Italija, Imperia
...Calvi genovska bazilika pesto DOP je pripravljen po pravi ligurski recepturi. Vsebuje ekstra deviško oljčno olje, baziliko, pridelano v Liguriji (Basilico Genovese DOP), pinjole, česen in Grana Padano. V primerjavi z domačim pestom sta dodana le citronska kislina (kisline) in askorbinska kislina (antioksidant). Brez indijskih oreščkov, pšeničnih kalčkov ali drugih sestavin, ki niso del ligurske...
Italija, Giuliano
...Moka "00", voda, matična kvas (naravna kvas iz moke mehke pšenice tip 0 v prahu, kvas, mleta žita), sol, sončnično olje, oljčno olje, češnjevi paradižniki, mozzarella, špinača, Grana Padano.
Italija, MILANO
...Grana Padano D.O.P. je že od nekdaj glavna proizvodnja mlekarne Zucchelli, ki je med 12 ustanovitelji, ki so leta 1954 ustanovili "CONSORZIO DI TUTELA DEL GRANA PADANO", ki danes predstavlja največjo D.O.P. na svetu. KG 33,620 TEŽA CELE OBLIKE CENA NA KG EVRO 7,00 ROK UPORABE 09/08/255 MINIMALNO NAROČILO 50 CELE OBLIKE...
... obliki z rahlo konkavnim stranskim robom – ali skalom. Njegova oblika je cilindrična, s premerom od 35 do 45 cm, in ima minimalno težo 24 kg. Med proizvodnjo se mleko najprej odmaščuje, nato pa se doda telečji sirilo; tako pridobljena skuta se segreje na temperaturo 53°-56°, zato se Grana Padano imenuje sir s kuhanim testom. Zrna skute se nato pustijo počivati, da se strdijo, nato pa se prenesejo v modele, kjer ostanejo vsaj dva dni.
Francija, Marseille
... hranjenje, morajo biti iz območja proizvodnje Grana Padano. Posnetje mleka poteka naravno, tako da se smetana dvigne zaradi gravitacije, medtem ko surovo mleko počiva. Samo tisti kosi sira, ki ustrezajo predpisom Konzorcija, kot je določeno v specifikacijah, in so zreli vsaj 9 mesecev, bodo označeni z žigom Grana Padano. Proizvodnja Grana Padano predstavlja približno 22 % italijanske mlečne proizvodnje in približno 40 % proizvodnje v svojih območjih.
Litva, Bajorai, Vilniaus R.
...Grana Padano, star 10/12 mesecev, ima zlato in gladko skorjo ter rumeno, kompaktno pasto, skoraj brez lukenj. Aroma je dišeča in ob okusu kompaktna pasta sprosti nežno in sladko aromo, tipično za mleko. Ta izdelek ima certifikat PDO (DOP).
Italija, Codogno
...Grana Padano DOP je trdi, kuhani in počasi zreli sir. Proizvaja se v Padanski nižini, iz svežega polnomastnega surovega mleka, ki prihaja iz rejnih obratov, kjer so krave proste endemičnih bolezni. To je italijanski sir z zaščiteno označbo porekla (DOP). To pomeni, da morajo vse tri ključne faze proizvodne verige: reje, predelava mleka v sir in zorenje obvezno potekati na območju izvora; torej...
Nemčija, Hamburg
... sončno sladkost paradižnikov, spretno kombiniranih z zemeljskimi notami česna in blagim udarcem sira Grana Padano. Svilnata tekstura brez težav ovije testenine, brusketi in različne druge kulinarične kreacije ter vsakemu ugrizu doda očarljivo simfonijo okusov.
Francija, Marseille
...Česen s pestom 2,9 kg antipasti iz pečenega zelenjavja regija PACA Marseille Francija Česen s pestom bo idealen za spremljanje vaših jedi. Sestavine: Česen (55 %), sončnično olje, bazilika, indijski oreščki, orehi, grana padano DOP (mleko, sol, sirilo, lizocim jajce), krompirjev škrob, kis, sol, sladkor, ekstra deviško oljčno olje. Antioksidant: askorbinska kislina E300. Regulator kislosti...
Italija, Brusaporto
...„Scarpinòcc“ so tradicionalna specialiteta in simbol kulinarične zgodovine kraja in prebivalcev Parre, občine v visoki dolini Seriana v provinci Bergamo. Ime se nanaša na obliko, ki nekoliko spominja na ročno izdelane obutve iz blaga, ki so bile v uporabi še pred nekaj desetletji, in so jih ženske v kraju šivale za svojo družino. Sveža testenina z revnim nadevom iz grana padano, drobtin, jajc...
Italija, Cadorago
...Sacco System, podjetje specializirano za proizvodnjo mlečnokislinskih kultur za mlečno-predelovalno industrijo, proizvaja vrsto liofiliziranih in zamrznjenih mlečnokislinskih kultur, ki so posebej zasnovane za proizvodnjo trdih sirov, zlasti za proizvodnjo sirov z vsebnostjo vlage na suhi snovi brez maščob v višini 56%: Grana Padano Emmental Gruyere Comtè Pecorino trdi sir Obiščite spletno stran https://www.saccosystem.com/ za prenos brošur!
Italija, Sant'ilario D'enza
... Reggiano Biologico, tistega, ki je certificiran kot “Prodotto di Montagna”, in končno “Solo di Pezzata Rossa Italiana”. Naša paleta sirov je široka in raznolika: med najbolj priljubljenimi DOP ponujamo Grana Padano in Pecorino Romano, prav tako ponujamo sveže sire, kot sta mozzarella di bufala in burrata, ter zrele sire, primerni tudi za vegetarijance, kot je Spinoro (izdelek 100% italijanskega izvora, narejen z mikrobno rennet). Vse reference so skrbno izbrane od zaupanja vrednih partnerjev, ki delijo naše vrednote in standarde kakovosti ter jih ponujamo v različnih rezinah in pakiranjih.
Italija, Soragna
Sarca, s sedežem v Soragni, pakira trdi in poltrdi sir, Parmigiano Reggiano in Grana Padano v folije in vrečke pod Cryovac vakuumom. Organizacija transporta v Italiji in v tujini z nalaganjem kontejnerjev, zbirnim prevozom, montažo, skladiščnimi storitvami in pošiljkami.
Italija, Ospitaletto
Retificio Padano iz Ospitaletta – Brescia je po letih izkušenj in izpopolnjevanja razvila celotno serijo mrež iz monofilamentnega polietilena visoke gostote, da bi zadovoljila vse potrebe in sektorje. Od mrež za kmetijski in vrtnarski sektor (za obiranje oljk, orehov, mandljev in padajočega sadja), mrež za zbiranje ekoloških proizvodov, mrež za zaščito, zamudo ali pospešitev obiranja sadja, mrež...
Nizozemska, Enkhuizen
...Uvoz-izvoz / Hrana-nehrana - oljke - feta sir - grana padano sir - pijače - cola - fanta - 7-up - hrana - nehrana - leča - riž - telefoni - televizor - računalniki - prenosniki - sadje - jabolko - jagoda - krompir - banana - hruška - oreščki - pistacije - mandlji - sir - gouda sir - nescafe - nutella - čokolada - twix - mars - bounty - kinder - oljčno olje - sončnično olje - smetana - maslo...
Italija, Busto Arsizio
La Castellanza spa se ukvarja s proizvodnjo in distribucijo mlečnih izdelkov in sirov, med katerimi so mozzarella, burrata, taleggio, quartirolo, primosale, ricotta, burro, mascarpone, provolone, parmigiano reggiano, grana padano, gorgonzola, di pura capra in mnoge druge dobrote, pri čemer vedno uporabljamo le sveže mleko. Ena naših specialitet so kozji siri, ki imajo boljšo prebavljivost od drugih sirov. Prav tako proizvajamo burro in mascarpone najvišje kakovosti.
Portugalska, Sintra-Abrunheira
Dhc, ki deluje od leta 1997, je podjetje, specializirano za trgovino s prehranskimi izdelki: dimljen losos, tuna, bakalar, dimljen mečar, lososove ikre, ikre lampuga, sardele, paštete in foie gras iz race, gosi, prepelice in fazana, račji file, datlji z slanino, rilleti, listnato testo, krhko testo, areado, filo, brick, italijanski, grški in španski siri, mocarela, mascarpone, padano, parmezan...
Italija, Gambasca
... territorio Italiano. Ne fanno parte il Parmigiano Reggiano, il Grana Padano, il Pecorino Romano, la Mozzarella di Bufala Campana, la Burrata, la Gorgonzola e molto altro ancora. La conoscenza dei mercati, la capacità di individuare e interpretare le esigenze della clientela ci consente di consigliare il cliente aiutandolo a crescere e ad acquisire know-how sui prodotti, sulla presentazione, sul...
Španija, Sant Cugat Del Valles
Trgovinska in logistična pisarna proizvajalcev mocarele in uvoženih sirov za Španijo in Portugalsko. Specialisti na področju gostinstva, organizirane restavracije in industrijskega sektorja. Neposredna storitev iz tovarn v Evropi, Švici in Združenem kraljestvu. Strokovnjaki za mocarele za pico, evropske naribane sire, italijanske sire (Grana Padano DOP, Provolone, Parmiggiano Reggiano), rezine...
Italija, Reggio Emilia
...La Montanari & Gruzza spa, ki se nahaja ob cesti Emilia med Reggio Emilijo in Parmo, proizvaja maslo iz smetane z neponovljivim okusom, saj je zbrano v več kot 150 mlekarnih, ki proizvajajo Parmigiano Reggiano. Poleg tega, da ponuja vse različne velikosti masla, je podjetje tudi zrelo za Parmigiano Reggiano (ki ga tudi proizvaja) in Grana Padano, ki se prodajata tako v celih oblikah kot tudi...
Italija, Terlizzi
Že leta smo veletrgovci s suhomesnatimi izdelki, siri in bakalajem. Oskrbujemo restavracije, hotele in mesnice po vsej Italiji in v tujini. Če iščete nakup suhomesnatih izdelkov in sirov na debelo za prodajo v svojem podjetju, boste pri nas našli resnično konkurenčne cene. Izdelki, ki jih prodajamo, so predvsem tipični izdelki iz Apulije, vendar boste našli tudi nacionalne izdelke iz vseh regij in znane blagovne znamke, kot je na primer grana padano.
Italija, Cosio Valtellino
Bongetta Formaggi je specializirana za zorenje in deljenje italijanskih sirov in ne samo tega. Smo sposobni ponuditi celoten paket sirov: Grana Padano Dop in Parmigiano Reggiano Dop v različnih zorenjih, delitvah in naribanih oblikah. Veliko italijanskih DOP: Il Taleggio Dop, Gorgonzola Dop, Asiago DOP, Montasio DOP, Casera DOP, Bitto DOP, Bufala DOP, Pecorino Romano DOP, Fontina DOP, Quartirolo DOP, švicarske sire, trde sire, mehke sire, sire iz kozjega in ovčjega mleka, Provoloni, mladi mlečni siri ter pol in super zreli siri.
Italija, Vigonza
... široko izbiro sirov in mesnin, kot so: GRANA PADANO, staran več kot 30 mesecev, SPECK, SOPRESSA VENETA, ASIAGO, BRESAOLA. Poleg tega smo pripravljeni in na voljo, da za stranko poiščemo izdelek, ki ga je jedla v Italiji in v tujini, a ga ne more najti. Vsi sodelavci TIP & IT so vedno na voljo za podrobne informacije o izdelkih, ki jih stranka uporablja, ter o novih alternativah, ki so bolj primerne za...
...Že 40 let Latteria Sociale Sant'Angelo specializira v proizvodnji sira Grana. Skrivnost dobrote sirov je v natančnem izboru mleka, ki je odlične kakovosti in zagotovo izvira iz preverjenih virov, v spoštovanju higienskih standardov ter v nenehnem tehnološkem razvoju proizvodnega oddelka. Poleg proizvodnje Latteria Sociale Sant'Angelo trguje v Italiji z odličnim GRANA PADANO tipičnim za Mantovo...
Italija, Cesenatico
Terre di Romagna, bogate s tradicijami, strastmi in okusi, je dom Pastificio La Fenice, kjer je uporaba kakovostnih surovin ključnega pomena za ohranjanje visoke kakovosti. Med najpomembnejšimi in najbolj uporabljenimi surovinami sta certificirana romanska moka in semolina iz Altamure, Parmigiano Reggiano in Grana Padano, oba z oznako DOP, ter jajca izključno italijanske proizvodnje. Imamo možnost proizvodnje tako svežih testenin v ATM kot tudi zamrznjenih testenin IQF. Italijanski okus, strast do kakovosti in najboljša kakovost na mizi. To je Pastificio LA FENICE.
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play