Italija, Cavriago
... tudi ekskluzivno storitev personalizacije izdelkov, pri čemer ohranja njihovo značilno okusnost in starodavno tradicijo obdelave. "Forno di Campagna" pozorno in premišljeno sledi iskanju najboljših mletih pšenic, Kamut® in vseh žit, ki se uporabljajo, različnim fazam obdelave do peke kruha, in danes se lahko pohvali z obsežnim asortimanom izdelkov, katerih vrednost izhaja predvsem iz visokih zahtev...
Italija, Altamura
Spoštovani, smo stari tradicionalni italijanski proizvajalci lokalne hrane. Naša podjetje je specializirano za proizvodnjo in distribucijo pekovskih izdelkov, kot so sladki ali slani taralli, frize, krušne kocke, piškoti in pecivo ter domača ali ekstrudirana suha testenina iz bronastega materiala. Prav tako smo začeli s proizvodnjo bioloških piškotov, narejenih iz posebne moke, kot so kamut, riž, soba, pira in koruza, ter pakiranjem in distribucijo suhih mednarodnih in italijanskih stročnic.
Francija, Royaumeix
V Royaumeixu pridelujemo žita – pšenico, rž in kamut – ki jih predelujemo v moko v našem tradicionalnem mlinu z kamenjem. Ta proizvodnja nam omogoča izdelavo različnih izdelkov, kruhov brez dodatkov ali s semeni, ki so oblikovani ročno in pečeni v peči na drva, ter rogljičkov in moke. Specialitete: Kruh iz pšenične moke brez dodatkov ali s semeni, kruh iz kamuta, kruh iz rži, podeželski rogljički, toast kruh, fougasse s semeni, moke, tortilje in lupine kamuta;...
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play