... mandljev drugih proizvajalcev v naši industrijski enoti za drobljenje, kalibracijo, ločevanje in izbiro mandljev. Način ekološke proizvodnje Naš mandljev nasad je certificiran s strani MPB s strani organizacije Certis. Naše agrookoljske prakse spodbujajo ohranjanje naravnih virov in promocijo biotske raznovrstnosti. 100% Portugalsko Okus Doura na dosegu roke. Nahajamo se v vasi Trevões, v São João da Pesqueira, obdani z vinogradi, mandljevci in kostanjevci: ena najlepših pokrajin na Portugalskem.
Kmetija Palano Carmine je nastala iz globoke ljubezni do narave, okolja in nežnega načina življenja. Kmetija se razprostira na več desetih hektarjih, kjer gojimo različne sorte oljk, predvsem Leccino, Frantoio in Favolosa 17. Ekstra deviško oljčno olje 100% italijansko Scialèno je pridobljeno iz mešanice sort, gojenih v Salentu, Leccino, Frantoio in Favolosa 17; odlikuje ga sadni, zeleni okus, z...
Španija, Majadahonda
... kakovostne organoleptične lastnosti in je poleg tega metoda, ki najbolje ohranja hranilne vrednosti olja, zato je tudi bolj koristna. Ta bolj delaven postopek uporabljamo v Valdelaseras in pridobimo esenco oljke. V našem primeru gre za zavezo našim strankam. Vse naše sorte so ekstra deviško oljčno olje, pri čemer imamo premium možnost, ki je gurmansko olje, kjer sta okus in kremnost edinstvena, ekološka...
Turcia, Izmir
... okrepi okus in aroma oljk. Vrednosti soli in pH se varno merijo vsak teden, da zagotovimo okus in strukturo oljk. Po pasterizaciji in sterilizaciji se naše oljke napolnijo v pločevinke po 0,9 kg in 2 kg v svojem olju, ki ima 0,5% kislosti, v pakirnem obratu za organske oljke brez uporabe dodatkov in zaščitnih kemikalij. Naše oljke so shranjene v pločevinkah, obloženih z naravno smolo znotraj, v hladilnicah, kar omogoča dolgo shranjevanje.
Grčija, Chania/crete
... strank. Za to vam lahko ponudimo garancije in certifikate, ki vrednotijo naše izdelke. Prav tako ne pakiramo naših stekleničenih izdelkov na zalogi. Vedno stekleničimo in pakiramo šele po naročilu stranke; tako naš izdelek vedno ohranja svežino in daljšo življenjsko dobo. Smo tretja generacija ljudi, ki poskuša ohraniti grško tradicijo in kretsko kulturo ter vedno spomniti ljudi na okuse, ki jih okusijo, ko nas obiščejo, vendar je izziv to doseči skozi preprost okus oljčnih grozdov! Zaupamo, da bomo ob neki točki imeli priložnost pritegniti vašo pozornost in imeti privilegij podpreti vaše podjetje.
... so opremljene s klimatsko napravo, ki združuje estetski okus, praktičnost, inovacije in odlično udobje. V restavraciji postrežemo jedi lastne pridelave. Oljčno olje, mesnine, siri, meso in marmelade, ki so plod dela Kmetijske družbe in lokalnih kmetij, zagotavljajo "Km. 0". Jedi, ki ohranjajo vse okuse podeželja in tipične kuhinje. Notranjost restavracije in vsa oprema sta iz lokalnega kamna, zvestega tipičnemu podeželskemu slogu naše regije. Med kuhanjem pa združujemo preproste in naravne elemente zemlje.
Aydın Grup, ki ima skoraj pol stoletja dolgo zgodovino, je ustanovil svojo najmlajšo hčerinsko podjetje Anatolia Konservecilik Tarım Ürünleri Gıda Sanayi Ticaret A.Ş., ki deluje na približno 30.000 m2 površine, od tega 8000 m2 zaprtih prostorov za proizvodnjo. Tradicionalni okus oljk, ki je že stoletja del naših miz, ponovno oživlja v skrbnih rokah Anatolije, ki daje velik pomen raziskavam in...
...", zdrobljenih z granitnimi mlinčki iz Monte Rosa v urah takoj po predaji. Iz spretne mešanice teh dveh sort nastane olje Pappalardo, nežno, sadno in privlačno. Primerno je za cvrtje in začinjanje; ni filtrirano: to povzroča omejeno usedlino in minimalno motnost, vendar to ne vpliva na njegov okus, temveč je znak njegove deviškosti (kislost 0,4%). Ekstra deviško oljčno olje je osnovna sestavina za...
Italija, Arquà Petrarca
... in inovativnem mlinu v Venetu se uporabljajo sodobne metode obdelave oljk, pri čemer se obiranje strogo izvaja ročno, da ne poškodujemo plodov pred mletjem. Poleg natančnega in skrbnega dela pri proizvodnji ekstra deviškega oljčnega olja Frantoio Colli del Poeta, na kakovost in značilen okus olja močno vpliva avtohtona sorta iz območja Colli Euganei, kjer rastejo oljke. Izvor Colli Euganei sega...
Francija, Evry-Courcouronnes
Oljčno olje Sophonis je hladno stiskano olje, pridobljeno izključno z mehaničnimi sredstvi. Naše olje je zelo edinstveno in se odlikuje po svojem zelo nežnem okusu ter zelo nizki kislosti. Ima tudi poseben sadni okus z rahlim aromatičnim vonjem mladih oljk. Oljčno olje se zelo dobro obnese pri kuhanju in razvije široko paleto okusov. Uporabljeno v solatah ali kot preliv na koncu obroka, obogati...
... z mehaničnimi postopki (hladno stiskanje); ta način omogoča pridobitev oljčnega olja ekstra deviškega kakovostnega razreda. Na pogled naše olje, ki je proizvedeno izključno na območju FARNESE, ima smaragdno zeleno barvo z zlatimi odtenki in oddaja sadni vonj, ki spominja na zrelo oljko, pravkar obrano. Ima izrazit okus z notami artičoke. Ob okušanju pusti v ustih prijetno pekoč in grenkast priokus z mandljevimi odtenki. Bogato je z vitaminom E, polifenoli in drugimi antioksidanti.
Nemčija, Solingen
Jordan Olive Oil je družinsko podjetje, ki se prenaša iz generacije v generacijo. Danes Bastian Jordan vodi Jordan Olive Oil v tretji generaciji. Kolovi in Adramitiani sta dve vrsti oljk, ki se uporabljata za proizvodnjo našega Jordan Olive Oil in rastejo izključno na grškem otoku Lezbos. Oljke so hladno stisnjene in naravno obdelane, kar ohranja njihov edinstven okus in subtilno aromo. Naša filozofija je preprosta: proizvesti eno najboljših oljčnih olj na svetu po razumni ceni.
Španija, Granada
... okus jih spreminjajo v odlično jed same po sebi, pa tudi v odličen dodatek. Naše surovine so visoke kakovosti, namočene v slanici toliko časa, kolikor potrebuje vsak izdelek, in začinjene v optimalnem razmerju kisa in soli. Želimo, da je naš širok spekter oljk, paprik, kislih kumaric, čebulic, čilijev, korenja, kaparjev, kaparjev in drugih mešanic po vašem okusu.
Španija, Juncosa
... razvrščanja najboljših oljk. Namen je ustvariti izdelke, ki predstavljajo prijetne gastronomske izkušnje, eksplozijo okusov in ustrezajo potrebam potrošnikov, ki iščejo visokokakovostne izdelke z bogatimi čutnimi lastnostmi in zgodovino. Imamo portfelj visokokakovostnih in svežih izdelkov z neprimerljivimi okusnimi notami. Vsaka steklenica nosi najboljši okus oljk Arbequina. Leta 2017 smo prejeli pet...
Italija, Rocchetta Nervina
... oljčno olje je edinstveno in prihaja iz najboljših sort na svetu: kakovosti taggiasca, ki ima blag okus, ki spominja na mandlje, in mehak sadni okus na koncu. Naši stari sadovnjaki se nahajajo v Rocchetti Nervini, majhni vasici na italijanski rivieri na višini 435 metrov. Pošiljamo po vsej Veliki Britaniji brezplačno pri nakupu nad 53 £.
Grčija, Athens
...pekoče: 3,3). Ponaša se tudi z izjemno nizko kislostjo (0,3%). Izjemno oljčno olje z visokimi organoleptičnimi atributi. Je hladno stisnjeno izključno z mehaničnimi sredstvi iz najboljših svežih oljk sorte Koroneiki. Oljčne sorte in proizvodnja se nahajajo v deželi Lakonija (Sparta) v Peloponezu. Izdelek je na voljo v steklenicah po 500 ml, pakiranih v kartonske škatle po 6 steklenic.
Italija, Chiaramonte Gulfi (rg)
Nahajamo se na jugovzhodnem višavju Sicilije, v provinci Ragusa, na območju Chiaramonte Gulfi. Specializirani smo za pridelavo namiznih grozdja, oljk za olje, v zadnjih letih pa smo dodali tudi nekaj sadnih dreves in aromatičnih rastlin. Vedno sveži sestavine, sestavine imajo neponovljiv okus, uporabljamo le lokalne proizvode in iz naše kmetije. Za nego naših rastlin uporabljamo naravne metode...
... stare mlinarske kamne za proizvodnjo moke iz pšenice in kostanja. Dejavnost mlinov, ki poteka od oktobra do marca, vključuje predelavo oljk za tretje osebe in proizvodnjo olja za prodajo. V tem obdobju je mogoče prosto obiskati prostore in spremljati predelavo oljk. Antični mlin Tavian je vedno bolj prepričan, da sta spoštovanje tradicij in 'znanje' osnova za ustvarjanje visokokakovostnega izdelka. Olje, ki ni le preprosta začimba, temveč se obravnava kot pravi prehrambeni izdelek, ki lahko obogati in poudari okus jedi in izdelkov, na katerega se nalije.
Turcia, Akhisar
... bamije, prinaša svežino in okus na vaše mize, ko je pripravljena z Ideal bamijo in Ideal konzervo bamije. Letna proizvodna kapaciteta bamije znaša 500 ton. Velik del izdelkov IDEAL Kmetijstva se izvaža v Dansko, Francijo, Nemčijo, Ameriko, Kanado, Avstralijo, Italijo, Irak in Iran. Ideal Kmetijstvo je procese certificiralo po sistemu kakovosti ISO 9001: 2000. Kakovost in zanesljivost v varnosti hrane...
... elegantnih steklenicah po 250 ml, 500 ml in 750 ml, posebna struktura pokrovčka pa ohranja svežino do trenutka odprtja. Anolive ne meša oljk, naše olje je proizvedeno monovarietalno za vrhunski okus. Oljke, ki jih ročno nabirajo naši domačini, se najhitreje stisnejo, da dosežejo vrhunsko svežino. Ker se stisnejo in stekleničijo neposredno v naši regiji, imajo nizko ogljično sled in so okolju prijazne...
... območju severne Barese, in proizvaja ekstra deviško olje, ki se čudovito ujema z nežnimi jedmi, obogati njihov okus, ne da bi ga prevladovalo. Pred približno 7 leti je podjetje ponovno odkrilo in posadilo starodavno sorto oljk Peranzana, ki v tej zemlji najbolje izraža svoje nežne arome.
Grčija, Thessaloniki
SKUPINA KAPITAN STAMATIS je proizvajalec in veletrgovec s premium naravnimi izdelki, ki se osredotočajo na kakovost, vrhunski okus in trajnost. Oddelek Premium Natural Edibles je pionir pri ponujanju zlatega standarda mediteranskih oljk, naravnih morskih solnih kosmičev in povezanih izdelkov. Zlasti oddelek vodi z dvema močnima blagovnima znamkama: Grški solni kosmiči in Zemeljske olive, s...
Španija, Villa Del Prado
... okusom oljk in drugih sadežev, kot je jabolko. Ima rahlo grenak okus. Naše ekstra deviško oljčno olje Oro Madrid pakiramo v različne formate PET (1 liter, 2 litra in 5 litrov) ter tudi v steklenicah v formatu 500ml.
... let. Le 10 % proizvedenega olja je ekstra deviško oljčno olje najvišje kakovosti. BSNS Tarım se zaveda, da je organska pridelava oljk posojilo naravi, in se ravna po tem, ko proizvaja oljčno olje po najvišjih standardih. Z obdelavo pobranih oljk glede na njihovo sorto z metodo hladnega stiskanja ščiti tako značilne lastnosti kot tudi hranilne vrednosti oljčnega olja. BSNS Tarım, ki nikoli ne popušča pri kakovosti svojih izdelkov in si vedno prizadeva premakniti industrijo naprej, prinaša oljko, naravnost, sonce in okus na vaš mizo s proizvodnjo oljčnega olja.
Italija, Caianello
Edinstven okus, omamen vonj in svetla, živa barva tega ekstra deviškega oljčnega olja izhajajo iz kombinacije treh najkakovostnejših sort oljk: Leccino, Frantoiana, Carolea. Pridobljeno s hladnim stiskanjem in z skoraj ničelno kislostjo, je to olje idealno za dodajanje kančka prefinjenosti vsakemu jedi. Ta mešanica, ki ovija čute in navdušuje, je bila razvita skozi leta raziskav in...
Grčija, Athens
... edinstveno in ga ločijo po zlato rumeni barvi, intenzivnem vonju, nežnem okusu in tekočem toku. Ekstra deviško oljčno olje LESVJSKO je idealno za uživanje surovo, saj združuje svoj značilen vonj, sadni okus in zlato rumeno barvo.
Španija, Gata-Cáceres
...jabolka, kar daje olju mehak okus, a intenziven v okusu, svež in prijeten na nebu, združuje sladkost manzanille cacereña in grenkobo picual extremeño, olje, ki ima vse za vse okuse, zato je edinstveno v svojem razredu. ČISTI SOK OLJKE BREZ KAKRŠNEKOLI REFINIRANJA.
...enolončnic, solat, juh. Njegov značilen okus in intenziven vonj najbolje okusimo, če vanj pomočimo kruh. Ekstra deviško oljčno olje "OLIOTOLA", hladno stisnjeno iz oljk, pridelanih na Siciliji (Italija) in nefiltrirano, je 100% italijanski izdelek. Obdobje trgatve je od oktobra do novembra, oljke so ročno obrane in takoj pripeljane v oljarno ter vsak večer stisnjene, da se zagotovi zelo nizka kislost in ohranijo vse dragocene sestavine ter značilen okus, tipičen za sicilijansko olje.
...% Arbequina, z zgodnjim obiranjem in iz istega posestva. Uporabljamo najsodobnejše sisteme obiranja, da zagotovimo minimalno poškodbo oljk pred mletjem. Naše olje se proizvaja v manj kot 8 urah od obiranja. Združuje značilne okuse sorte Arbequina, kot sta jabolko in banana, vendar v svojem največjem sijaju. Prve zelene olive vsake letine ustvarjajo naše najdragocenejše ekstra deviško olje. Vidik: intenzivna zelena barva. Nos: aroma svežega sadja. Okus: intenziven, uravnotežen in poln.
Španija, Zaragoza
Izbiramo najboljše olive iz Španije (Aragonija in južna Španija), da zagotovimo oljke najvišje kakovosti. Široka paleta vložnin dopolnjuje družino izdelkov José Lou, da naša blagovna znamka postane referenca kot dobavitelj in distributer oljk in vložnin. Različni kot vedno. Sinovi José Lou hranijo v shrambi časa okus tradicije in odpirajo vrata novim gurmanskim kreacijam na osnovi oljk: olivni namaz in olivna marmelada.
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play