Italija, Gambassi Terme
... odcednih in sončnih tleh, kjer naši trte, S. Giovese, Canaiolo in Trebbiano, dosegajo maksimalni donos približno 50 q grozdja na hektar. Skrbno obrezovanje, vinifikacija v betonskih posodah najprej in v hrastovih sodih kasneje, so le nekateri izmed skrivnosti, ki našemu vinu dajejo status velikega vina. Že ob prvih požirkih vas bodo očarali vonji, mehkoba in zaokroženost tega nektarja, ki je plod ljubezni do naše zemlje in zahtevne umetnosti vinifikacije.
... daje mlajši, a prav tako cenjeni Rosso di Montalcino. Vinske trte so vzgojene po tradicionalni metodi Montalcina, imenovani cordone speronato. Območje, kjer se nahaja podjetje, je tisto, kjer zgodovinsko nastaja Brunello, in je danes še posebej cenjeno zaradi arom vin, ki jih tukaj pridobivamo.
Območje Romangia, kjer se nahaja Cantina di Sorso, je bilo vedno namenjeno gojenju trte, iz katere se pridobivajo surovine za proizvodnjo vin vrhunske kakovosti. De po...
Italija, Oliva Gessi
... Fratelli Ferrari ohranja nespremenjeno zavezo in strast preteklosti pri pridelavi trte in proizvodnji različnih sort visokokakovostnega vina. Prisotnost lastnikov v podjetju omogoča neposreden in prijateljski odnos s strankami, tako na osebni kot profesionalni ravni. Naša vina so danes pridobljena s sodobnimi tehnikami, rezultat velikih naložb, in tradicijo, saj celotna dejavnost, od vinogradov do kleti, prispeva k izdelku, ki bo prišel na mize po vsej Italiji.
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo