Španija, Peñalba, Segorbe
...V Segortrufi imamo več kot 15 let izkušenj kot dobavitelj tartufov, specializirani za prodajo svežih tartufov na debelo. Ponujamo široko izbiro gurmanskih tartufov najvišje kakovosti, namenjenih restavracijam, distributerjem in strokovnjakom za gurmansko kuhinjo. Ponosni smo, da distribuiramo najboljše sorte, kot so Tuber Melanosporum (znana kot zimski črni tartuf), Tuber Aestivum (poletni tartuf...
Italija, Castellazzo Bormida (al)
...Il Tuber Aestivum VITT Extra, ali poletni tartuf, predstavlja najkakovostnejšo izbiro poletnih tartufov. Zbran je tako na zemljiščih podjetja Valtrebbia Tartufi kot tudi v sodelovanju z izkušenimi italijanskimi nabiralci tartufov, odlikuje pa se po črni in bradavičasti skorji ter svetli mesnati strukturi, ki variira od bele do lešnikove barve, prežeta s tankimi žilami. Njegova nežna aroma, s pridihom orehov in gob, ga naredi idealnega za rafinirane poletne jedi. Kategorija Extra zagotavlja višjo kakovost, z večjimi in rednejšimi tartufi.
Italija, Spoleto
...Izdelek izbran. Zagotavljamo kakovost in svežino. Mešana velikost. Tuber Aestivum, znan kot poletni tartuf. Kraj izvora: Apenini v Umbriji. Čas obiranja: 1. maj - 15. september. Aroma je lahka, elegantna in nevsiljiva, poletni črni tartuf prikliče vonjave podtalja, vlage in zmrznjenega listja.
King of Truffles je mlado in dinamično podjetje, ki se opira na najbolj izkušene zaposlene in lovce. Ima dve glavni področji odličnosti: izbiro najboljših čistih in neonesnaženih tartufov ter varovanje ozemlja, v katerem se proizvodi iščejo in izbirajo, pri čemer v celoti spoštuje okolje, v katerem deluje. Govorimo o provinci Isernia, v Narodnem parku Abruzzo, Lazio in Molise, deželi, ki predstavl...
Avstrija, Vienna
...sveži črni tartuf (Tuber Aestivum), cel in 20 g + Latinsko ime je Tuber aestivum vitt. Okus poletnega tartufa je rahlo oreščkast v dobri zrelosti. Meso je na začetku sezone obiranja belo in med sezono prevzame rjavkast ton. Aroma bo med sezono močnejša. Njena koža je temno rjava do črna in je prekrita s piramidnimi bradavicami. Septembra / oktobra se poletni tartuf zamenja. Ekspresna dostava iz Avstrije v 48 urah.
Francija, Mietesheim
...To olje, bogato z okusi, ponuja zelo uravnotežen okus z nežnimi notami tartufa. Odlično se poda k solatam, testeninam ali rižotam. Sestavine: Ekstra deviško oljčno olje 98,75 %, poletni tartufi in suhi črni tartufi 0,75 % (kar ustreza 2 % svežih izdelkov): poletni tartuf (Tuber Aestivum Vitt) 0,6 %, tartuf...
Italija, Firenze
...Srečanje gojenih gob in oljk s črnim tartufom je dalo življenje odlični kremi z močnim in odločnim okusom. Občutek gozda takoj, ko odprete kozarček, prevzame okolico. Sestavine: gojene gobe (agaricus bisporus), olive, poletni črni tartuf (tuber aestivum Vitt.). Nasveti: priporočamo našo tartufato k mesu, tako belemu kot rdečemu, k jajcem, odlična je na toastih, kanapejih in krekerjih. Uporabite jo lahko tudi kot nadev za torteline in ravioli.
Španija, Olba (teruel)
V Gusto Mediterráneo se ukvarjamo z distribucijo sveže črne tartufe (Tuber Melanosporum), znane v Franciji kot tartuf iz Perigorda. Poleg tega dobavljamo tartufe v brisuri (tartufi v kozarcih z vodo in soljo za aromatizacijo izdelkov, kot so siri, meso ali omake) in dehidrirane tartufe za aromatizacijo prigrizkov, olja ali omak. Tako tartufi v brisuri kot dehidrirani so usmerjeni v industrijski sektor in imamo dve sorti, črni tartuf pozimi (Tuber Melanosporum) in poletni tartuf (Tuber Aestivum).
... konkurenčnih cenah. Med letom, v obdobjih nabiranja, Valtrebbia Tartufi zagotavlja široko paleto sort: beli tartuf (Tuber Magnatum Pico), poletni črni tartuf (Tuber Aestivum), črni tartuf uncinato (Tuber Uncinatum Vit), dragoceni črni tartuf (Tuber Melanosporum Vit) in marzuolo tartuf (Tuber Albidum). Trenutno podjetje upravlja 30 hektarjev mikoriziranih tartufov in si prizadeva razširiti na 100...
Bolgarija, Montana
Smo podjetje, ki se ukvarja s predelavo in izvozom gob: Ostrigar, Šitake, Vilinska goba, Morča sv. Jurija, Lisička, Poletni jurček, Poletni tartuf, Cesarjeva goba, Drsna goba, Bujonovka, Črna lisička, Pomladni jurček, Rumena noga, Črni tartuf. Pleurotus ostreatus, Lentinula edodes, Marasmius oreades, Morchella, Colocybe gambosa, Cantharellus cibarius, Boletus aestivalis, Tuber aestivum, Amanita...
Francija, Cahors
...vključno s tartufi, foie gras, in jurčki po vsej Franciji. Tartufi, ki se pobirajo med novembrom in marcem, se kupujejo „v zemlji“ na trgih. Vsi tartufi so podvrženi trem zaporednim sortiranjem, preden so prodani kot sveži tartufi ali tartufi v konzervah. Hiša ponuja Zimski črni tartuf, druge vrste tartufov, kot so Italijanski beli tartuf – Tuber Magmatum, Tuber Brumale, poletni beli tartuf, kitajski tartuf, tartuf, imenovan burgundski tartuf, tartuf iz Lorene, sveži tartuf, zimski črni tartuf, tartufi v konzervah.
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play