...Prahek cvetače, prahek brokolija, prahek korenja, prahek ohrovta, prahek jalapeña, prahek korenja, prahek pora, prahek hrena, prahek paprike, prahek pastinaka, prahek rdeče pese, prahek korenine zelene, prahek špargljev, prahek špinače, prahek belega zelja, prahek bučke, prahek čebule ostali praški iz zelenjave na zahtevo...
Nemčija, Heidelberg
Diafood GmbH je vodilno podjetje na področju predelave rastlinskih surovin, specializirano za visokokakovostno suho zelenjavo, aromatične rastline in bio-proizvode. Z več kot 35 leti izkušenj si je Diafood s kakovostjo in trajnostjo pridobil odličen ugled. Podjetje sodeluje izključno s certificiranimi dobavitelji, ki izpolnjujejo stroge bio-kakovostne standarde. Posebna pozornost je namenjena pro...
Francija, Trebedan
...Opis Organska potasa, pridobljena iz predelave rdeče pese, se uporablja za vse vrste rastlin: sadno drevje, zelenjavne in cvetlične nasade; So vaši zelenjavne in sadne pridelki slabo produktivni, jim primanjkuje sladkorja in okusa? Potasa je nujna za proizvodnjo sadja in zelenjave: vpliva na količino in kakovost sadja ter koncentracijo sladkorjev (paradižniki, paprike, jajčevci, fižol, grah, buče...
Poljska, Brzozów
...Acerola vsebuje največje količine L-askorbinske kisline, tj. naravnega vitamina C, med vsemi sadeži na Zemlji. Povprečno acerola vsebuje približno 1500 mg vitamina C (do 4000 mg) na 100 g sveže mase, kar je približno 30-krat več kot limona. Naravni vitamin C, pridobljen iz acerole, se lažje absorbira in se bolje vsrka kot, na primer, tisti, ki je na voljo v lekarnah v obliki tablet. V Braziliji je sok acerole zelo priljubljen in se uporablja kot dodatek pri pomanjkanju vitamina C.
...Z 20 organskimi superživili, pridobljenimi iz jagodičevja, citrusa, grozdja, listnate zelenjave in zdravilnih gob, naša formula zagotavlja popolno prehransko vrednost v njeni najbolj naravni obliki. Sestavine v vsaki kapsuli (vse organsko) Aloe Vera gel v prahu, prašek iz ohrovta, prašek iz jabolk, cimetov prašek, prašek iz Acai soka, prašek iz Acerole, prašek iz soka rdeče pese, prašek iz robid...
Nemčija, Bad Bentheim
...) in kot prašek za pripravo gorčice (za grobo gorčico se tudi kombinira s koščki gorčičnih semen). Gorčična semena vsebujejo sinalbin, snov, ki gorčici daje oster okus. Vendar pa rumena gorčična semena vsebujejo manj sinalbina kot črna gorčica, kar pomeni, da so gorčice, narejene iz rumenih gorčičnih semen, pogosto blagega okusa. Odmaščevanje, hladna obdelava Ta gorčična moka je hladno odmaščena, zato vsebuje le do 15% preostale maščobe (v primerjavi z 20%-35% maščobe v neodmaščeni gorčični moki). Vezavne lastnosti odmaščenih mu…...
...Seznam izdelkov: Praški iz kumar, buče, korenja, špinače, rdeče pese, brokolija in paradižnika % 100 NARAVNO Možnosti surovin: Konvencionalne ali Ekološke Možnosti pakiranja: Pakirano ali v razsutem stanju...
Turcia, Bursa
...Naravna suha oblika vsake zelenjave. Čebulni prašek Česnov prašek Prašek rdeče pese Prašek špinače Prašek peteršilja Prašek iz korena in lista zelene Prašek paradižnika Prašek sladke paprike Prašek korenja Prašek kopra Prašek brokolija Prašek kurkume...
Nemčija, Beselich
... materialov, kot so vrečke za hrano, vrečke za kavo, vrečke z zadrgo, ziplock vrečke, stoječe vrečke, vrečke z črnim dnom, aluminijaste folijske vrečke, vrečke za hrano za hišne ljubljenčke, tobačne vrečke, vrečke za pakiranje sadja, vrečke za pakiranje zelenjave, papirnate vrečke, pločevinke, luknjač za plastične vrečke.\nB: Tiskamo po vašem oblikovalskem delu, samo pošljite nam plastično zasnovo v...
...{"Test Method":"TLC","Plant Part":"Plod","Type of Extraction":"Žitni alkohol","Product Name":"PRAH IZ GRANATNE JABOLKE","Solubility":"Boljša topnost v vodi","Certified":"Košer, Halal, Haccp, ISO","Specification":"10: 1 4: 1","Appearance":"Rdeč prah","MOQ":"1KG"}...
Nizozemska, Amsterdam
...Pšenična trava je odličen vir mineralov, ki se ponaša z bogato vsebnostjo magnezija v svojem klorofilu, kalcija, bakra in fosforja. Pšenična trava vsebuje pomemben delež esencialnih vitaminov, vključno z vitamini B1, B2, B6 in B9. Ena porcija soka iz pšenične trave je približno enakovredna eni in pol funtom listnate zelenjave. IZVOR: EU VELIKO PAKIRANJE: 20 kg vreča v škatli...
Italija, Turin
... zelenjava se segrevata in nato mletita) - Sušeni s pršenjem (sok se prši skozi šobo pri visoki temperaturi, da se ustvari suhi izdelek). - Sušeni v vakuumu (segreti v vakuumu, kar pomeni, da je potrebna nižja temperatura za izhlapevanje vode) - Dehidrirani v zamrzovalniku (zamrznjeni v vakuumski komori, kar pomeni, da voda sublimira) Prašek iz banan Prašek iz rdeče pese Prašek iz lubenice Prašek iz breskev Prašek iz kivija Prašek iz limone Prašek iz melone Prašek iz manga Prašek iz jagod Prašek iz paradižnika Prašek iz rdeče paprike...
Bolgarija, Sofia
...Česen se že stoletja najpogosteje uporablja za izboljšanje imunskega sistema. V tradicionalni medicini so ljudje česen uporabljali za težave s srcem in krvjo. Česnova prašek je začimba, pridobljena iz dehidriranega česna, ki se uporablja v kuhinji za izboljšanje okusa. Postopek izdelave česnovega praška vključuje sušenje in dehidracijo zelenjave. Česnov prašek ima širok spekter možnih uporabe...
Ukrajina, Kyiv
... sladek okus, nekoliko astringenten. Kako se proizvaja? Sublimacija iz Panfruit je inovativna metoda sušenja svežih jagod, sadja in zelenjave, pri čemer se ohranjajo koristne, okusne in aromatične lastnosti izdelkov. Da bi izdelali prašek iz rdečega ribez, so naši kmetje nadzorovali kakovost pridelanih jagod, marljivi tehnologi pa so izbrali in zamrznili naravno sadje. Nato so jih skrbno posušili in zmleli. Tako se je pojavila organska in hranljiva delikatesa.
Hrvaška, Novi Marof
... vrečka vsebuje 7 gramov praška. Embalaža je zasnovana za 90 dni uporabe. BioKedr paket 28g — komplet 4 vrečk, vsaka vrečka vsebuje 7 gramov praška. Embalaža je zasnovana za 40 dni uporabe. Kako uporabljati izdelek: Zmešajte prašek z vodo Kuhajte 1 liter vode in ga ohladite na 45ºC – 50°С. Dodajte 7 gramov praška (1 vrečka). Pustite stati 7-8 ur. Pijte vsak dan zjutraj in zvečer po 50-60 ml. Shranjujte pri sobni temperaturi ali v hladilniku.
Smo proizvajalno podjetje. Proizvajamo huminsko kislino iz leonardita. Je popolnoma naravna. Uporablja se za vse vrste sadja, zelenjave in žit. Proizvajamo v Malatyi, Turčija. Pri prekomerni uporabi ne škoduje rastlinam. Huminski kislini dodajamo različne snovi in jo uporabljamo za proizvodnjo organomineralnih gnojil. Naši izdelki so pakirani v 1 l, 5 l in 20 l sodih. Obdelan prašek leonardita je...
Francija, Bordeaux
Tomasol je specializiran za trženje predelanih kmetijskih proizvodov, namenjenih živilski industriji. Kot specialist za predelano paradižnikovo industrijo (koncentrat, prašek, kosmiči, semolina) delujemo že več kot 30 let, TOMASOL distribuira iz svoje logistične platforme v Bordeauxu. Prav tako distribuiramo široko paleto sadja (jabolko, hruška, pomaranča, limona, jagoda, marelica, banana...), zelenjave (korenje, buča...) v prahu, ter naravnih barvil (paprika, rdeča pesa...).
... Sušeni prašek iz leče Sušena pesa Sušena jajčevca Sušena por Sušena pomaranča Sušeni česen v flakih Sušena čebula v flakih Sušena drobna čebula Sušena redkev. V naših izdelkih ni konzervansov in dodatkov. 100% naravni izdelki. Naravne sestavine obdelujemo na najbolj naravne načine in jih prinašamo na vaš mizo.
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play