Španija, Dicastillo-Deikastelu (Navarra-Nafarroa)
...tortilje, truflani toast, "boilur" pica, "boilur" mesna omaka, "boilur" testenine, "boilur" rižota, "boilur" lazanja, "boilur" sir, "boilur" pire, "boilur" ribe, solate z truflanim kisom in katera koli druga jed, ki si jo lahko zamislimo. Treba je upoštevati, da "Olio-baldintzak" niso namenjeni kuhanju, saj bi toplota pokvarila okus, temveč jih je treba uporabiti za obogatitev že pripravljenih jedi...
Švica, Wollerau
...Uživajte v neskončnih možnostih menija, kot so enolončnice, kari, rižota in morski sadeži, z drugo največjo 5-litrsko, 28 cm široko posodo za enolončnice iz Zepter serije. Edinstvena kombinacija vrhunskega kovinskega materiala 316L, posebej zasnovanega pokrova in roba posode ter Accuthermal Compact Bottom zagotavlja bistveno bolj zdravo in okusno hrano. Tehnologija Closed Circle omogoča, da...
Italija, Imperia
... so odlična predjed, postrežena na primer s rezinami domačega kruha ali na brusketah, lahko pa jih uporabite tudi za aromatiziranje prve jedi, na primer, okusnega rižota. So okusni v zelenjavnih, riževih ali testeninskih solatah. Na primer, da dodate poseben pridih Caprese solati, dodajte sušene paradižnike in kapre. Način shranjevanja Shranjujte na suhem in hladnem mestu, stran od virov toplote. Po odprtju shranite v hladilniku (+4°C), pri čemer izdelek pokrijte z oljem in porabite v 5 dneh. Koda: POMOL 180...
Poljska, Brzozów
... so bile uporabljene med njegovo pridelavo. Najbolj znana italijanska jed z arborio rižem je rižota, značilna jed severne Italije. Arborio riž je lahko tudi sestavina sladkih riževih sladic na osnovi mleka ali riža. Prav tako lahko pričakujete, da bodo dodani zelenjava. Arborio riž po kuhanju je rahlo lepljiv (zaradi amilopektina), vlažen, kar ga naredi popolnega za pripravo polnjenih jedi, sladic, in kar je najpomembnejše, je najboljši.
...Najintenzivnejši okusi in arome juga se združujejo v okusni recepturi, kot je rižota s klobaso in gobami. Pripravljena z visokokakovostnimi sestavinami in postrežena s posebnimi omakami, bo na vaše mize prinesla tradicionalno jed, okusno in s svežim okusom, kot da bi bila pravkar pripravljena.
Francija, Malataverne
...Brez konzervansov in z manj kot 1,5 % maščob. Ta rižota bo navdušila vaše brbončice. Uporabljene surovine so najboljše, ki so na voljo na trgu (riž Carnaroli, ekstra jurčki, dehidrirana sesekljana zelenjava). Uporabljamo koščke zelenjave namesto zelenjavnih praškov. Embalaža je bila izbrana, da bi vsebino naredila vidno in privlačno. Paleta rižot vam omogoča, da postanete pravi kuhar v samo 16 minutah kuhanja.
Italija, MILANO
Punto Srl je podjetje, specializirano za distribucijo prehranskih izdelkov. Z novim prodajnim mestom, opremljenim z mesarijo, siri in svežim kruhom, Punto Srl ponuja široko izbiro svežih in zamrznjenih prehranskih izdelkov, poleg tega pa tudi široko paleto sadja in zelenjave. Kakovost izdelkov je vedno zagotovljena, podjetje pa se trudi ohranjati ugodne cene za potrošnike, preko promocijskih aktiv...
Italija, Mortara
...Izbira zrn poteka skozi natančno selekcijo, ki sledi 24-mesečnemu zorenju, kar zagotavlja boljšo obstojnost med kuhanjem in manj lepljivosti, s čimer se povečuje kakovost vašega rižota z lepo ločenimi zrnci na krožniku in intenzivnim okusom riža na nebu. Zrno, ki je zorelo, ni le bolj odporno na kuhanje, temveč tudi bolje absorbira začimbe vaše recepture. Nič čudnega, da je to kakovost, ki jo...
Nemčija, München
... samo 20 minutah. Slasten, kremast rižoto je ena najbolj znanih kulinaričnih specialitet Italije. Za mešanice rižota Dr. Ana uporabljamo le najkakovostnejše naravne sestavine, ki so skrbno kombinirane, da vam ponudimo neokrnjen užitek rižota. Kot osnovo našega rižota uporabljamo italijanski Arborio riž, katerega zrna med kuhanjem postanejo kremasto nežna, a kljub temu čvrsta. Številka artikla...
Francija, Valréas
...Nežno sesekljana črna tartufa iz Provanse, ki poudarja vse njene arome. Nasveti za degustacijo: Popolna za pripravo rižota, svežih testenin, pire krompirja ali omlete.
Italija, Acquaviva Picena
izkušnje v industriji polizdelkov, arom in živilskih sestavin Podjetje GOODAS ima več kot 20-letne trdne izkušnje na področju polizdelkov, naravnih arom in živilskih sestavin "clean label". Številne pridobljene certifikate dokazujejo vedno večjo pozornost ter potrebo po odgovarjanju na vse bolj nujne zahteve družbe glede varnosti hrane, kakovosti, zdravja in okolja. Znanje podjetja zagotavlja str...
Portugalska, Leiria
Naše DNK! Aromas in Boletos je bila ustanovljena leta 2012, je mlado in dinamično podjetje, ki je nastalo iz strasti njenih ustanoviteljev do mikologije, okolja in trajnosti. Naša misija je valorizacija gob in gozdov, razvoj izdelkov z uporabo biotehnologije, s posebnim poudarkom na mikologiji, z uporabo tehnik, ki omogočajo ekološko, trajnostno in družbeno odgovorno pridelavo eksotičnih i...
Nemčija, Freudenstadt
...Intenzivna barva, aroma in vonj Močan in začinjen Württemberger Lemberger s poprovo in jagodičasto noto, kombiniran s tradicionalno ročno obranim portugalskim morsko soljo! To ne izgleda le odlično, temveč prinaša intenzivno aromo, na primer, k pečenemu mesu, preko rižota ali tudi na pečenem cvetači... Sestavine: Naravno ročno obran morska sol iz Portugalske brez dodatkov, Württemberger rdeče vino sorte Lemberger (vsebuje sulfite)...
Francija, Auxerre
... v lastni režiji v naših kleteh. Zorenje v steklenicah od 2 do 3 mesece pred prodajo.","Skladnost hrane in vina":"Stari sir, domače testenine ali rižota, domače jedi.","Pakiranje":"Enotna cena, lahko kombinirate z drugimi cuvéeji iz posestva, prodaja po kartonu s 6 steklenicami s prostimi stroški dostave.","Oznaka":"Kontrolirana oznaka porekla","Posestvo":"Domaine Brunely"}...
ufs.country_names.RU, Moscow
...Salvia officinalis se široko uporablja v kuhanju kot začimba. Suha trava se dodaja juham in glavnima jedem, pa tudi kot preliv za pite in druge kulinarične izdelke, med katerimi so jajčna rižota, zelje, meso. Uporaba za Prigrizke, glavne jedi, pijače, sladke jedi. Okus Začinjen, grenak Prehranska vrednost na 100 g. Beljakovine (g / 100g)… 11 Maščobe (g / 100g)… 13 Ogljikovi hidrati (g / 100g)… 61 Energijska vrednost (kcal / 100g)… 410...
Turcia, Izmir
Kot Izmirim Lokma je naš temeljni princip, da proizvajamo in nudimo storitve brez kompromisov glede kakovosti in okusa. Naše storitve vključujejo Izmir Lokma, Saray Lokma, Irmik Helvasi in asured. Že vrsto let se trudimo, da bi to tradicijo izvajali na način, ki ji pritiče.
Španija, Valencia
... slediti, da pripravijo recept za pravo valencijsko paello ali različne vrste. Pripravili bomo vse sestavine, opremo, kuhalnike, butan, enkratno posodo za kuhanje, enkratno posodo za degustacijo, podporne mize itd. ter vse montaže in demontaže, ki jih to vključuje, tako za pripravo valencijske paelle kot za katero koli drugo (zelenjavna, črna rižota, ribja itd.). Tako bodo med seboj sodelovali in okušali vse pripravljene paelle.
Italija, Città Di Castello
... tartufi, pire s tartufi, pašteto iz črnih oljk, pikantno omako, paradižnik s tartufi ali gobami. Na voljo so tudi suhi tartufi v kozarcih. Za gostinstvo odlični jurčki in zamrznjeni tartufi. Vina iz Umbrije in Toskane. Od leta 1990 Tartufi Bianconi proizvaja tartufske specialitete in tartufne začimbe, kot so tartufovo olje in rižota. Imamo tudi sušene/zamrznjene gobe in tartufe. Prav tako nudimo vina in ekstra deviško oljčno olje. Z veseljem vam bomo poslali naš katalog! Z veseljem vam bomo poslali naš novi katalog izdelkov in smo vam na voljo za dodatne informacije.
Francija, Blagnac
... tartufe, kozarce z celimi tartufi ali lupinami ali kosmiči tartufov. Prav tako boste odkrili majhne užitke za obogatitev vaših vsakodnevnih jedi, zahvaljujoč olju ali kisu iz tartufov, namazom, začimbam ali celo jedem, kot so rižota, testenine ali polenta. Da bi vašim jedem dodali malo tartufovega okusa, lahko izberete kreme ali omake. Poleg tartufov izbiramo tudi različne vrhunske gobe, kot so šitake, jurčki ali trompeti smrti, ki jih boste našli v suhi obliki, da jih lahko uživate skozi vse leto. Maison Baumont vam bo pomagal tudi pri iskanju darilnih idej s svojimi darilnimi paketi.
Nizozemska, Nuenen
...DekeukenvanElise je specializiran za svežo italijansko catering. Osredotočamo se na 4 kategorije. Hrustljavci, kosilo, topla testenina in pijače. Hrustljavci so okusni sveže pripravljeni "Happas" za vsako priložnost, kot so; poroka, rojstni dan, obletnica, poslovno srečanje, sestanek, srečanje po letih, baby shower ali kava. Te hrustljavce bomo pripravili po vaših željah. Kot kosilo ponujamo italijanske; sendviče, zavitke in solate. Tople italijanske testenine, ki jih ponujamo, so; rižota, penne in gnocchi. Da bo vse popolno, vam lahko tudi poskrbimo za pijačo in morebitne druge dodatke.
Italija, Vietri Sul Mare
... Amalfijske obale, ki modro mešajo tipične vonje morskih pridelkov z začimbami in neponovljivim vonjem limon z Amalfijske in Sorrentinske obale. Restavracija ponuja strankam priložnost, da okusijo tipične jedi vietrese in Amalfijske obale, ki zaradi kakovosti pristnih sestavin in mojstrstva kuharja postanejo posebne: njoki ali kanelloni po sorrentsko, scialatielli s sadeži morja, paccheri ali rižota s ribami ali s porcini gobami, špageti z školjkami, ribe.
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play