...Glukozni sirup je sladek sirup, pridobljen iz hidrolize škroba. Sestavljen je predvsem iz glukoze, maltoze in maltodekstrinov. Ta sirup se pogosto uporablja v živilski industriji kot sladilo, zgoščevalec in sredstvo za zadrževanje vlage. Nahaja se v različnih živilih, kot so sladkarije, brezalkoholne pijače, pekovski izdelki in omake. Poleg uporabe v hrani se glukozni sirup uporablja tudi v farmacevtski in kozmetični industriji zaradi svojih lastnosti zgoščevalca in humektanta.
Barva: Bela
Konsistenca: Tekočina
Pakiranje: US Paleta
Količina: 5.000kg - 48.000kg...
Smo trgovsko podjetje za uvoz in izvoz s sedežem v Mersinu/Turčija.\nTrgujemo s stročnicami, fižolom, oreščki, začimbami, olji, gheejem, glukozo, škrobi, moko, kvasom, zeleno kavo, testeninami, glicerinom in drugimi prehranskimi kemikalijami ter sestavinami.\n\nProsimo, da si ogledate našo kratko predstavitev podjetja;\n\nKratka predstavitev podjetja: \nSmo trgovsko podjetje za uvoz in izvoz s se...
... koruznega škroba*, limonina lupina* (30%), morska sol), kokosov sladkor*, oljčno olje sončnice*.
*Sestavine iz ekološke pridelave. Lahko vsebuje sledi oreščkov, mleka, soje.
Nutricionistične informacije na 100 g: Energija 1739 kJ/414 kcal, Maščobe: 14 g (od tega nasičene maščobne kisline: 1,8 g), Ogljikovi hidrati: 57 g (od tega sladkorji: 19 g, Vlaknine: 8,8 g, Beljakovine: 11 g, Sol: 0,09 g.
Certificirano po FR-BIO-01 Izdelek iz Francije Kmetijstvo EU/Ne EU
Format: 800g, 5kg
BIO: Da
100% Rastlinsko: Da...
...Maltodekstrin je oligosaharid, ki se uporablja kot sestavina hrane. Pridobiva se izškroba zrn z delno hidrolizo in se običajno pojavlja kot bel higroskopni prah, sušen s pršenjem. Maltodekstrin je lahko enostavno prebavljiv, saj se absorbira tako hitro kot glukoza in je lahko zmerno sladek ali skoraj brez okusa (odvisno od stopnje polimerizacije).
SRS Nutrition Express BV ima skladišča v Evropi...
... je DE vrednost, krajši so glukozni verigi in tako je maltodekstrin slajši. Maltodekstrini z DE vrednostjo do vključno 10 se štejejo za nesladkane. Nad DE vrednostjo 20 je tako sladek, da ga ni več mogoče imenovati maltodekstrin. Takrat ga imenujemo glukozni sirup.
Maltodekstrin DE-10 iz tapiokinega škroba
Ta maltodekstrin je narejen iz tapiokinega škroba. Škrob se hidrolizira z naravnimi encimi (brez GSO) in nato posuši s procesom pršenja. Prah je bel, ima nevtralen okus in lahko v razredčeni obliki izboljša viskoznost izdelkov.
...Izdelano iz koruznih semen pod procesom hidrolize škroba z uporabo amilolitičnih fermentativnih snovi, nato filtriranje hidrolizata, demineralizacija in kuhanje do določene teže suhe snovi.
Suhe snovi v 100 g, ne manj: 77,6/g
Ogljikovi hidrati, %, ne manj: 100
Energijska vrednost, kcal/100 g: 310,4
Sestava: Sirup 100%
Suhe snovi, %, min: 78
рН: 3,5 – 6,0
SO2, ppm, max: 40 mg/kg
Masa frakcija redukcijskih snovi v smislu suhe snovi (ekvivalent glukoze), %: 36,0-44,0
Glukoza %: 5-27
Maltaza %: 10-25
Maltotrioza %: 11-18
Največji sladkorji %: 40-60...
...TAPIOKA PERLE ali BOBA KROGLICE so prigrizek, ki je postal zelo priljubljen zahvaljujoč družbenim omrežjem, kot je Instagram.
Kljub svoji priljubljenosti, malo ljudi pozna njihove korenine.
Izvirajo iz korenine rastline manioke. Iz te rastline se pridobiva vrsta škroba. Ta škrob omogoča proizvodnjo teh kroglic, imenovanih boba kroglice ali tapioka perle.
Običajno jih dodajajo čaju, da dobimo...
Burçak Baharat je priznano turško podjetje z dolgo zgodovino. Specializirani smo za proizvodnjo in izvoz različnih začimb (od 100 gramov do 25 kg), vključno s rdečo papriko, kavo in pekovskimi izdelki (stepena smetana, kakav, sladkorna vanilija, pecilni prašek, čokoladna omaka, vrste škroba), granatno jabolko sirup, jabolčni kis in vinsko kis, ter aromatizirane pijače. Smo proizvajalci in...