Italija, Goito
Od leta 1987 je Azichem vodilni v proizvodnji in trženju inovativnih tehnologij za gradbeništvo in bio-gradbeništvo. Z več kot 300 artikli, certificiranimi v skladu z normami UNI EN ISO 9001:2015 in ISO 45001:2018, se posvečamo razvoju rešitev, ki ustrezajo potrebam gradbenega sektorja, od sanacije stavb do zgodovinskega in spomeniškega obnavljanja. Naša misija, kot nakazuje slogan "IF YOU WANT T...
Bolgarija, Veliko Tarnovo
... paradižnikova omaka, mozzarella sir, gobe, artičoke, zelena paprika in črne olive, na tankem sloju testa, bo pustila nepozaben okus na vašem nebu. Odkrijte očarljive delikatese tradicionalne italijanske kuhinje s Fine Capricciosa Pico in uvedite zdrav način življenja z dobrim okusom. %100 Originalni Italijanski Recept: Ročno Narejen Italijanski Recept Prava Delikatesa Za Neprimerljive Okuse Italije...
Švica, Rheinfelden
... kombinacija vrhunskih paradižnikov, bazilike, čebule in česna ter prave količine origana in peteršilja – ameriška interpretacija italijanskega klasika. Bongiovi omaka za testenine Dad’s Original je srčna mešanica sveže vrtnine. Bazilika, česen, čebula, gobe ter rdeča in zelena paprika dajejo vaši najljubši testenini razburljiv okusni udarec. Bongiovi omaka za testenine Arrabbiata je za tiste, ki v svojem življenju prenašajo malo začimb.
Nemčija, Bonn
... - Keitt: Ta velika, ovalna mango ostaja zelena, tudi ko je zrela. Njeno meso je malo vlaknato in zelo sočno, z intenzivnim, sladko-kislim okusom. Idealna za smoothie in sladice. - Osteen: Manjša, ovalna mango z rdeče-vijolično lupino in zlato rumenim mesom, ki je rahlo vlaknato in osvežujoče sladko. Ima blag okus in je rahlo kisla. 3. Izvor in zgodovina Obe sorti izvirata iz Floride, ZDA. Keitt...
Francija, Wissous
...Zelena Mangova Omaka (tuba z ustnikom) Ref: SAL015 Volumen: 250 ml...
Nemčija, Lüdenscheid
...Uporaba: pečeno meso, kruh, zelenjava, omaka, omake, marinade, enolončnice Sestavine: Pica/paradižnikovi kosmiči (koncentrat paradižnikovega pireja, koruzni škrob), curry (koriander, kurkuma, fenočik, čiliji, kumina, ingver, česen, riževa moka, sol), čiliji, mešanica začimb (korenje, pastinak, peteršilj, drobnjak, zelena), korenje, česen, paradižnik, čebula, morska sol, paprikini kosmiči (lahko...
Italija, Palagonia
Sicilian Goodness, mlado in dinamično sicilijansko podjetje, se ukvarja s proizvodnjo pod blagovno znamko Sicilian Goodness in trgovino s tipičnimi sicilijanskimi izdelki za trgovce in posameznike. Izdelki so izvoženi in prisotni na različnih evropskih trgih. Za več informacij lahko zahtevate ponudbo tako, da nam pošljete e-pošto na info@siciliangoodness.com ali pa obiščete spletno stran: sicilian...
Španija, Reus ( Tarragona )
...Izvrstna omaka ali pašteta iz oljk, pripravljena iz dveh sort oljk: arbequina in zelena, ki se ponašata z neverjetno aromo. Zaradi svoje nežne teksture je Olivada Arbequina idealna za namazovanje na toastih ali kanapéh in za pripravo neverjetnih vinaigrettov za solate. Prav tako se odlično poda k ploščam s siri.
Ukrajina, Dnipro
...zelišča. DUŠEN KROMPIR Z RIBAMI IN ZELENJAVO Sestavine: krompir, file trske, koruza, korenje, paprika, grah, šparglji, mlade fižolčke, čebula, zelena, Satsebeli omaka, zelišča. Rok trajanja vseh obrokov: 2 meseca pri temperaturi do 20 °C (68 °F)...
Nemčija, Koblenz
... grenkasto-osvežujoč okus koprive doda tudi vašim okusnim domačim omakam posebno rafiniranost. In najpozneje zdaj ste opazili, da je prah koprive tudi pravi privlačnež. Če je bila vaša omaka nekoč dolgočasno bela, je zdaj po dodajanju našega superživila mintno zelena. In oko naj bi, kot vemo, tudi jedlo.
...Ime izhaja iz Capone, ki je bil takrat pogosto prisoten v sicilijanskih kuhinjah zaradi svoje obilice. Capone so postregli skupaj s paradižnikom in jajčevcem. Na začetku prejšnjega stoletja je jed postala del ljudske kulinarične tradicije, capone pa je bil nadomeščen z drugimi zelenjavami. Zelenjava, skrbno izbrana, se ocvrti ločeno, nato pa se skuha s posebno paradižnikovo omako. Sestavine: Ocvrti jajčevec na kocke 37%, paradižnikova omaka, sončnično olje, ekstra deviško oljčno olje, čebula, zelena, olive, kapre, sladkor, naravne arome, kis.
Francija, Aiguilhe
... pasma iz Velaya), telečje meso iz Velaya in Foreza, fine maščobe iz Mézenca, svinjina iz Haute-Loire. Telečja glava, svinjski nogi, maouche lozérienne, auvergnatska potica, kokoš v loncu, telečja blanquette. Linija tradicionalnih francoskih omak, omaka gribiche, omaka meurette, omaka ravigote, zelena omaka, omaka madère, omaka à la diable, aioli. Linija pestov z zelišči, pesto z divjim česnom, pesto z koprivo. Sos, omaka, izdelek iz Francije, tradicionalna francoska kuhinja, pripravljena s strani kuharja. Delo po naročilu.
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play