Francija, Clichy
...Sladkor je sladek in kristaliničen material, pridobljen predvsem iz sladkorne trte in sladkorne pese. Kemijsko je sladkor sestavljen iz saharoze, molekule, ki nastane s kombinacijo ene molekule glukoze in ene molekule fruktoze. Sladkor se široko uporablja kot sladilo v hrani in pijačah, pa tudi v različnih kulinaričnih in industrijskih aplikacijah.
Francija, Arengosse
... ohranimo svežino in avtentičnost limete, kar ponuja izjemno okusno izkušnjo. Naravne Barvila : Naš sladkor je obogaten z naravnimi zelenimi in rumenimi barvili za živahno in privlačno barvo. Večnamenske Uporabe : Peka : Dodajte kislo in eksotično noto vašim tortam, muffinom, cupcakes, stepeni smetani, meringam in piškotom za eksplozijo okusov. Referenca:SUCRE00043B...
... predstavlja odličnost med rwandškimi kavami, kar zagotavlja vrhunsko kakovost in skodelico redke fineže. Zrna, izbrana za to stopnjo, so med najboljšimi v svoji letini, kar zagotavlja nepozabno kavno izkušnjo. Vrsta: Arabica Višina: 1520 m do 1670 m Arome: Rdeče sadje, rjav sladkor Regija: Huye...
Francija, Volgelsheim
... reproduktoksicne snovi); posredni vnos je tehnično neizogiben pri dobrih praksah proizvodnje. Referenca: PB-2213544-30 Prisotnost vanilina: Ne Opombe: Rdeče sadje, sadni, zeliščni aromatični, zeleni Glava: jagoda/kardamom/meta Srce: gozdna jagoda/granat/apnenčasta malina Osnova: vanilija/sadni sladkor/fresh jagode...
Poljska, Brzozów
...salicilne kisline ter številnih vitaminov in mineralov. Njegova sestava vključuje folno kislino, vitamine B1, B2, B12 ter kalcij, kalij, natrij, magnezij, železo, fosfor in cink. <strong> Energijska vrednost 1588KJ/381 kcal - 19% RWS* Maščobe 13G - 19% od tega nasičene maščobne kisline 0,8 g - 0 4% Ogljikovi hidrati 40G - 15% od tega sladkor 0g - 0% Beljakovine 11g - 22% Vlaknine 30g Sol 0g - 0% *RWS - Referenčna hranila &nbsp; <strong> Uporaba </strong> Zeleni kava, pomislite na pravo vodo ob pravi vodi.
Nemčija, Bad Bentheim
... kombinacija. Zato jo dodajte v paradižnikovo juho. Poleg tega je to zeleni sveti zelišče primerno za juhe in omake, pestos, sire, ribje in mesne jedi ter solate. Nasvet je, da jo dodate čim kasneje, da ohranite okus čim bolj.
... zelenega čaja z lepim sladkim karamelnim odtenkom kokosovega sladkorja. Art.Nr.: A12-10017 - Kartonska embalaža 200g MatchaMagic oznaka-MOQ: 6 embalaž Private- & White-Label MOQ: 500 embalaž Art.Nr.: A12-10172 - Vrečka 200g MatchaMagic oznaka-MOQ: 10 vrečk Private- & White-Label MOQ: 100 vrečk Art.Nr.: A12-10173 - Surovina vrečka 1kg MatchaMagic oznaka-MOQ: 5 vrečk Privat- & White-Label MOQ: 50 vrečk Sestavine: 80% bio kokosov sladkor, 20% bio matcha (senčena zeleni čaj v prahu, Camellia Sinensis)...
Španija, Orkoien-Navarra
...Sestavine MOKA iz PŠENICE*, sladkor iz trsa*, nehidrogenirana rastlinska olja in maščobe* (sončnično*, kakav*), SOJINA moka*, ekstrakt ječmenovega slada*, zeleni ČAJ, ovsen otrob* in sredstvo za vzhajanje (ammonijev bikarbonat). PŠENIČNA MOKA Sestavine MOKA iz PŠENICE*, sladkor iz trsa*, nehidrogenirana rastlinska olja in maščobe* (sončnično*, kakav*), SOJINA moka*, ekstrakt ječmenovega slada...
Nemčija, Uetersen
...Ksiloza je naravno prisoten lesni sladkor, ki se pridobiva iz trdega lesa, kot je breza. Je posebna oblika ogljikovih hidratov, ki se uporablja za oblikovanje arome in dosego želenih okusnih učinkov za meso, pripravljeno hrano, farmacevtske izdelke, živalsko hrano in krmo. Ksiloza zahteva zelo kratek čas reakcije, da doseže želeni okus. Ključne prednosti: • Pomaga pri oblikovanju okusa...
Malta, Triq L-Oratorju In-Naxxar
... teksturo. Preprosto je potrebno vnesti smetano in napolniti z N2O. Glede na pripravo lahko dosežete različne rezultate. Za pripravo stepene smetane potrebujete tri sestavine: sladkor v prahu, smetano in vanilijev ekstrakt, da dosežete želeni rezultat. Sestavine, ki jih potrebujete za pripravo stepene smetane Kot smo vam že povedali, potrebujete teh zadnjih treh sestavin, da pripravite popolno stepene smetane.
Tunizija, Tunis
...Jabolčni sok z vlakninami, z minimalno vsebnostjo sadja 10 % 12 mesecev od datuma izdelave pri optimalnih pogojih shranjevanja (25°C). Shranjujte na hladnem in suhem mestu. Po odprtju hranite v hladilniku. Dobro pretresite pred odprtjem. Uživajte ga hladnega, med 4°C in 6°C. Sestavine: Voda, koncentrat jabolčnega soka, sladkor, topne vlaknine iz žit, citronska kislina E330. EloPak: Pure-Pak sence...
Francija, Talant
DECO RELIEF je specialist za opremo in sestavine za slaščičarstvo in čokolado. DECO RELIEF je blagovna znamka profesionalne kakovosti. Naši silikonski modeli imajo številne prednosti (prožnost, enostavno odstranjevanje…). S povezovanjem modelov z barvili in aromami naše blagovne znamke boste lahko ustvarili privlačne sladkorne kreacije z široko paleto barv in okusov. DECO RELIEF je tudi speciali...
Francija, Malataverne
Francija, Biguglia
...Hranilne vrednosti na 100 g energija (kcal) = 103.2 energija (Kj) = 437.9 maščobe (g) = 0.1 / od tega nasičene maščobne kisline (g) = 0 glikidi (g) = 24.3 / od tega sladkorji (g) = 20.4 beljakovine (g) = 0.7 / sol (g) = 1.1 Stanje: Novo SESTAVINE: Zelenjavne paradižnike iz Korzike 52% sladkor, beli kis, gorčica po starem načinu 12 %, voda, sol, česen Neto teža: 30 cl Izvor: Korzika zgoščevalec: ksantan gum...
Ukrajina, Radyvyliv
...Teža: 420 g Izdelek je naraven. Brez barvil ali konzervansov. SHRANJEVANJE Sveži zelenjavni grah sort možganov (65 %), pitna voda, beli sladkor, sol. Pogoji shranjevanja: od 0 °C do 25 °C in relativna vlažnost ne več kot 75 %. Rok trajanja: 2 leti Prehranska vrednost na 100 g izdelka: Energijska vrednost 206,3 kJ / 48,6 kcal Maščobe 0,2 g od tega nasičene <0,1 g Ogljikovi hidrati 8,6 g sladkorji 3,7 g Beljakovine 3,1 g Sol 0,99 g...
...Invertzuckersirup V vsaki želeni koncentraciji in invertiranju Glukosesirup Različne viskoznosti, sestave ogljikovih hidratov in sladkost Mischungen Mixtosi (sladkor in druge vrste sladkorja), cvetni med, arome Sirup Hell & Dunkel Kuhinjski sirup, fruktozni sirup, sirup za kruh-pumpernickel, sirup iz sladkorne pese, temni sirup za torto, maltski sirup, melasa iz trsnega sladkorja...
Ujemajoči se izdelki
Sirup
Sirup
Drugi izdelki
Sladkor
Sladkor
Francija, Bohas-Meyriat-Rignat
...Zeleni čaj Sencha*, beli čaj Pai Mu Tan*, kocke ananasa (ananasa, sladkor), mango*, naravna aroma manga, eterično olje bergamotke, naravna aroma grenivke, naravna aroma marakuje, cvetovi ognjiča*, cvetni listi vrtnice*, cvetni listi modre sleza*, cvetni listi modrega koruza*. *Izdelki iz ekološke pridelave Referenca: VRACMAVIE...
Nizozemska, Boxtel
... cake pops. Fondant lahko uporabite tudi za pisanje in fine dekoracije. Sestavine: Črni sladkor (EU poreklo), glukozni sirup, voda, stabilizator E471, citronska kislina E330, konzervans E202, barvilo E104, E124, E133. Svetlo modri sladkor (EU poreklo), glukozni sirup, voda, stabilizator E471, citronska kislina E330, konzervans E202, barvilo E133. Svetlo zeleni sladkor (EU poreklo), glukozni sirup...
Francija, Objat
...antioksidant: alfa-tokoferol, koncentrirano maslo, ekstrakt ječmena, barvilo: ekstrakt paprike), smetana, maslo, trimolin, glukoza, maline, meta, zeleni čaj, limonina lupinica, grand-Marnier, limoncello, sezam, morska sol, vijolica, kandirana limona, kandirana pomaranča, jabolko, praliné, lešnik, mandelj, pistacija, puffed riž Hranilne vrednosti na 100g: Energija kj / kcal, maščobe g, od tega nasičene maščobne kisline g, ogljikovi hidrati g, od tega sladkorji g, beljakovine g, sol g...
Francija, Arles
...Maison Lesage Marmelada, sestavljena iz sadja iz Provance. Marmelada iz breskev in zelenega čaja Earl Grey, pridobljena s kuhanjem, z vsebnostjo sladkorja > 30 % in vsebuje 48,6 % sadja. Sestavine: bele breskve (38,8 %), dehidriran glukoza, sladkor, bergamotka (9,8 %), zeleni čaj Earl Grey, pektin, citronska kislina.
Poljska, Wrocław
...Sočni poljski sadeži, zeleni ali rumeni barvi, imajo rahlo kislo noto. Ko jih obložimo s sladko čokolado, dobimo popolnoma harmonično kombinacijo okusov. Na embalaži je ilustracija Florianskega vrata v Krakovu. Ribez v čokoladi. Poleg kakavovega masla čokolada vsebuje rastlinske maščobe. Sestavine: kandirani ribez 69% (ribez, sladkor), čokolada (kakavova masa, sladkor, kakavovo maslo, emulgator: sojin lecitin, aroma). Izdelek lahko vsebuje mleko. Mesto: Krakov...
Francija, Furiani
... beljakovine, sol, ječmenova moka, pecilni prašek: E500II), suho sadje (mandlji, lešniki, pekan orehi), liofilizirana kava, ajdova moka, 4 začimbe (ingver, cimet, zeleni janež, muškatni orešček), mlečno maslo, citrusi, čaj (rooibos, nepeta, komarček, meta), rum, glukozni sirup, sorbitol, malinova pulpa, rumena limona, marakuja, mandljeva pasta, UHT smetana, gluten, naravni barvili Referenca:EC240ASS...
...Vsi izdelki serije KMC Gelamyl so aplikacijsko specifične moči za industrijo sladkarij, ki obdeluje sladkor ali glukozo. Glede na zahteve po želeni teksturi končnega izdelka (od mehke do trde ali gumijaste), odmerjanju, razpoložljivi proizvodni tehniki in želeni deklaraciji obstaja ustrezen tip Gelamyl, s katerim lahko skoraj v celoti izpolnimo želje strank. Novorazvita serija 800 in izdelki po...
Poljska, Olsztyn
...sladkor, glukoza, citronska kislina, naravne arome, taurin, natrijev citrat, barvila, ekstrakt Panax ginsenga, L-karnitin-L-tartrat, kofein, sorbinska kislina (konzervans), benzojska kislina (konzervans), niacinamid (vit. B3), sukraloza, sol, D-glukuronolakton, inozitol, ekstrakt guarane, piridoksin hidroklorid (vit. B6), riboflavin (vit. B2), maltodekstrin, cianokobalamin (vit. B12) Nudimo storitev...
Švica, Schneisingen
... bolj zdrave lastnosti kot sadna banana, saj sladkor še ni razvit. Zato je mogoče iz te kuhane banane v zeleni fazi izdelati fantastične slane bananine čipse, ki se ponašajo z različnimi slanimi okusi. S približno 20 % manj maščobami in 50 % več vlakninami so ti čipsi z okusom zagotovo vredni pozornosti. CO2 bilanca: Z emisijskim vrednostjo pod 130 gramov na 100 gramov je CO2 bilanca kuhanih banan...
Sotocal – Sociedade Torrefactora de Cafés Angola, Lda., je portugalsko podjetje, ustanovljeno leta 1960, ki se ukvarja s proizvodnjo in prodajo širokega spektra prehranskih izdelkov, med katerimi izstopa kava. Prav tako ponujamo ustrezne dopolnilne izdelke: brezkofeinsko kavo v zrnu in enotah, sladkor in sladilo Sotocal, črni in zeleni čaj ter infuzije.
Turcia, Ankara
... voljo so različni modeli, odvisno od proizvodnih potreb, z možnostmi velikosti in oblike. Naše podjetje je vodilni proizvajalec strojev za kocke sladkorja in dobavitelj rezervnih delov, ki svojim strankam nudi celovito storitev oblikovanja, proizvodnje, namestitve, vzdrževanja in popravila opreme. Za podjetja za sladkor in rafinerije, poleg naših projektov strojev za kocke sladkorja, ponujamo...
Belgija, Namur
... strokovnjake v sektorju Horeca, Cafés Delahaut ponuja celotno paleto svojih kav in dodatkov (mleko, sladkor, piškoti) ter najboljšo profesionalno opremo na trgu (profesionalne kavne naprave Cimbali in Expobar). Iščete kolumbijsko arabico, kenijsko kavo, zeleni čaj, črni čaj, zeliščni čaj, poslovno darilo… pri Delahautu boste našli odličnost in rafiniranost, ki bosta zadovoljila vaše brbončice.
Francija, Beausoleil
Po dvoletni terenski študiji, ki so jo izvedli naši strokovnjaki v sodelovanju z našim partnerjem Bio Casamance, je naše podjetje Prestige Export veselo, da vam lahko predstavi naše nove izdelke (mango, zeleni fižol, limeta in okra), ki bodo lansirani, kot je mango, v začetku maja. Po tej študiji ti izdelki ustrezajo potrebam evropskih strokovnjakov glede okusa, embalaže in kakovosti. Barva sadja je izjemna, okus je sladek in zelo aromatičen, meso je sočno in brez vlaken. Prav tako vam lahko ponudimo sladkor v prahu iz Brazilije, riž iz Tajske, Vietnama in Indije ter ribe iz celega sveta.
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play