Direct Meat Service je družinsko podjetje, specializirano za vrhunske mesne izdelke za maloprodajne in veleprodajne stranke. Z več kot tremi desetletji izkušenj v industriji so si pridobili ugled za dobavo mesa najvišje kakovosti, vključno z govedino, svinjino, jagnjetino in perutnino, vse pa iz zaupanja vrednih kmetij. Njihov sodoben obrat zagotavlja optimalno predelavo in pakiranje, pri čemer oh...
Romunija, Botosani
...Čeprav se morda zdi znanstveno, gre bolj za tradicijo. Zorenje je proces, ki z naravnimi procesi zmehča govedino. Carpatsko govedino hranimo več dni v prostorih, kjer skrbno nadzorujemo temperaturo, vlažnost in zračne tokove. Potem čakamo, da meso dokonča svoj okus in izboljša arome. Rezultat je mehko in sočno meso. Bili smo prvi, ki smo razumeli, da je to pomembno, in smo uvedli zrele goveje izdelke v Romuniji.
Nemčija, Balingen
... izdelke, kot so fine ribe ali zrelo goveje meso, z natančno težo in optično privlačnostjo. Napetost: 230 V enofazni izmenični tok Material ohišja: Nerjaveče jeklo Prostor za namestitev (D x Š): 350 x 360 mm / 13.8" x 14.2" Maksimalne dimenzije (D x Š x V): 580 x 520 x 857 mm / 22.8" x 20.5" x 33.7" Velikost izdelka: Višina: 250 mm / 9.8" Širina: 10 - 190 mm / 0.4" - 7.5" Tip zaščite: IP55...
Francija, Le Plessis Robinson
...Z več tisočletnimi izkušnjami na področju reje, zelenimi in obsežnimi travniki ter blagim in zmernim podnebjem je Grand Caractère izbral Irsko, kjer je raven obdelave zrelega mesa izjemno sofisticirana. Aromatična harmonija lesnih in karameliziranih not, ki se sprošča iz tega izjemnega mesa, spominja na sladek vonj, ki se širi po kuhinjah zvezdnih kuharjev. To je elegantno meso, katerega počasno...
Italija, Fidenza
...Salume DOP na osnovi svinjine, ekskluzivno iz območja Piacenza. Meso, pridobljeno iz svinjske vratu, je ročno natlačeno v naravno črevo in zrelo vsaj 90 dni, ima sladek in prijeten okus ter je glavna sestavina predjedi in aperitivov.
...Izjemna kombinacija perujske Pacha Mama espressa, fermentiranih kakavovih zrn, gozdnega popra in Inka sončne soli nežno obda meso s svojimi dišečimi aromami, ne da bi bila preveč vsiljiva, in odpira povsem nove okusne izkušnje. Kot posebno poudarjanje za suho zrelo meso. Za obogatitev steakov, tofuja. Nudi prijeten kakavov in kavni vonj s pridihom dimljene soli. Tudi pri močnejših zelenjavah, kot...
Francija, Mandelieu-La Napoule
...MESO MENO je serum, namenjen zagotavljanju močnega delovanja proti staranju, globoki hidrataciji in bogati prehrani za zrelo kožo žensk, ki so podvržene simptomom menopavze. Brez parabenov, alkohola, barvil, dišav in alergenov. Ni testirano na živalih. Aktivne sestavine*: Zimske tartufe (vir mineralov in lipidov) + Kompleks fitoestrogenov (ekstrakti stročnic: Glycine Soya + Grašica + Širok fižol...
Srbija, Ruma
... govedini, s tem pa pomagajo rasti in izboljšati okus mesa. Thamnidium (vrsta gliv) je še posebej znan in proizvaja kolagenolitične encime, ki pomembno prispevajo k mehkobi in okusu suhega starega mesa. Zaradi dragega sušilnega procesa je bilo pripravljeno meso do sedaj na voljo le v elitnih restavracijah in hotelih...
Francija, Paris
Naša misija Pri Cernunosu ponujamo 100 % naravne žvečilne priboljške, brez kemikalij, za užitek in usposabljanje psov. Ker je vsak pes edinstven, skrbimo za njihovo dobrobit z zdravimi in hranljivimi izdelki. Žvečenje je za pse bistvenega pomena: krepi čeljusti, odstranjuje zobno oblogo, olajša dlesni in se bori proti dolgčasu. Verjamemo v zdravo prehrano, brez dodatkov in kemikalij. Naša obljub...
Italija, Mugnano Del Cardinale
...Teža 0,6 kg Sestavine: Svinjska meso, Sol, Dextroza, Naravne arome, Začimbe, Antioksidanti, E301, Konzervansi, E252 Prehranske in energijske vrednosti na 100 g izdelka Energijska vrednost 278kcal 1158kj Maščobe 20,1g od tega nasičene maščobe 6,9g Ogljikovi hidrati 1,2g od tega sladkorji 1,1g Beljakovine 24g prehranske vlaknine 0,02g sol 4,7...
... mikroorganizmov. Območja uporabe: Ker je sveže meso podvrženo določenim nihajem surovin, so sredstva za ohranjanje svežine prilagojena ustreznim okvirnim pogojem, kar prinaša naslednje: - sveže meso - zrelo meso - meso za juhe - F.I.A.-FRISCHE POWER Spezial (0588) - F.I.A.-FRISCHE POWER PLUS (0594) - F.I.A.-FRISCHE POWER WS (0567)...
Francija, Auxerre
...Nez eleganten, uravnotežen in bogat z aromami (mora, kava, zrelo rdeče sadje, sladki koren, moka, začimbe in kardamom) Bouche krožna in z lepo gostoto. Usta so polna in združujejo note sveže mora, ribez, malin ter rdečega jagodičevja (ribeza) z opečenimi aromami, pa tudi čokolade in moke. Accord metvin suhe mesnine, rdeče meso, belo meso, divjačina, perutnina, začinjena jed, trdi ali modri...
Francija, Bezons
...Mango je eksotično sadje, ki izvira iz mangovca, tropskega drevesa. To je okroglo, mesnato, sladko sadje z zelenkastim, rdečim, rumenim ali oranžnim olupkom. Olupak manga je zelen, ko sadje še ni zrelo, in lahko postane rdeč ali rumen. Mango Kent ima meso brez vlaknin, sočno in zelo sladko. Koščica tega manga je majhna, kar omogoča lepo količino mesa za uživanje. To sadje se pobira, ko je zrelo...
Ujemajoči se izdelki
Mango Kent - Senegal
Mango Kent - Senegal
Drugi izdelki
Okra
Okra
Italija, Langhirano
...To je mojstrovina narave in človeka. Rojena je iz dobrote te zemlje, iz spoštovanja do čiste tradicije, iz obrtniške modrosti, ki iz vsakega pršuta naredi mojstrovino italijanskega okusa. Samo stegna italijanskega prašiča, sveže meso, nikoli zamrznjeno, obdelano, negovano in zrelo s skrbnostjo, ki je izključno dediščina te zemlje, njene tradicije, njenega zraka in njenega podnebja. Povprečna teža: kg. 9.5-11 Kosi za vrat: 2...
...Stroj najprej ustvari vakuum, nato zmeša pline in napolni mešanico plinov, nato pa zatesni. Tako zagotavlja visok vakuumski nivo. Razmerje mešanice plinov se lahko nastavi glede na različne vrste hrane. Po pakiranju z modificiranim plinom se podaljša rok trajanja, hkrati pa se ohrani izviren okus, sveža barva in dobra hranilna vrednost. Uporaba: Vse vrste mesa, sveže meso, zrelo meso, klobase...
Nemčija, München
...Sadje – Naročite zrele avokade preko spleta Za mnoge je avokada morda bolj zelenjava, vendar uradno spada med sadje. In ta plod iz Srednje Amerike resnično ponuja veliko. Ne le, da je polna dragocenih rastlinskih maščob, temveč je tudi bogata z vitamini in minerali. V njenem središču se skriva presenetljivo velik košček, ki spominja na gigantsko lešnik. Tudi meso ni za podcenjevati. Okusna je tako sama, posoljena in popoprena, lahko pa jo tudi predelamo v enega najbolj znanih dipov: guacamole! Naročite zrele avokade preko spleta – Kupite več eksotičnega sadja...
Španija, Peligros
...Je nepopolnoma zrelo in posušeno sadje Piper nigrum; jagoda velikosti od 3 do 6 mm, črne barve in gubasto površino. Ko jo raztrgamo, oddaja intenziven in pikanten vonj. Čeprav obstajajo različni izvori, trenutno tržimo tisto iz Vietnama. Format: vreča 1kg, škatla 6kg, vreča 25kg...
Francija, Chemy
... vodstvom četrte generacije in s strateško usmeritvijo proti vrhunskim izdelkom, skupina uživa pomembno rast že 10 let. To je omogočilo naložbe v nov ultra-moderen proizvodni obrat ter nove pisarne na zgodovinski lokaciji Chemy. Lesage Prestige, lokomotiva skupine, je osredotočena na prodajo vrhunskih mesnin in izbiro izdelkov v B2B segmentu. Naši vodilni izdelki so: zrelo meso, goveje meso iz Galicije, Angus, goveje meso Kobe in drugi. Naši glavni kupci so steakhouse restavracije, restavracije, ki želijo ponuditi "prestige" meso, in tradicionalne mesnice.
Danska, Jerslev Sj.
... žrelo: Aloe vera zobna pasta je zasnovana ne le za preprečevanje kariesa, temveč tudi za nego ust in žrela. Učinkovine aloe vere so se izkazale za zelo učinkovite proti parodontalni bolezni in jih zato priporočajo tudi številni zobozdravniki. Zobna pasta ima dober učinek proti naslednjim težavam z zobmi, usti in žrelom: Krepi dlesni in zobno meso. Ustavi krvavitve iz dlesni. Pomaga proti parodontalni...
Španija, Huelva
Naravno zrelo ibersko meso iz regije Sierra de Aracena v Andaluziji.
Smo ekipa mladih navdušencev iz Srbije, ki smo začeli podjetje za gojenje piščancev na povsem naraven način. Naši piščanci niso gojeni v kletkah. Rastejo v povsem naravnem okolju. Prav tako jih gojimo od 70 do 90 dni namesto od 38 do 42. To pomeni, da je meso naših piščancev zrelo, bolj kakovostno in okusnejše od tistih, gojenih na sodoben način. Naši piščanci NISO ZDRAVLJENI z antibiotiki...
Portugalska, Vila Verde
Podjetje za proizvodnjo visoko kakovostnega zrelega mesa z strogim nadzorom higiene hrane. Ima 15 let izkušenj na trgu hrane v zrelem mesu in gostinstvu. Govedo je vzrejeno v sistemu prehranjevanja in meso je zrelo po tradicionalnem postopku, kar zagotavlja sočnost in lastnosti, ki jih kvalificirajo.
Svinjsko meso (sveže, zrelo, kuhano) jagnjeta, piščanci, zajci, susianella, porchetta...
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play