Francija, Liverdun
Poljska, Warszawa, Poland
...Krompirjev škrob se pridobiva z mehansko ločitvijo drugih delov krompirja s pranjem, čiščenjem, sušenjem in presejanjem. Končni izdelek je netopen v hladni vodi. V živilski industriji je koruzni škrob sestavina enolončnic, juh, nadevov za pite, pripravljenih jedi, sladic, pekovskih krem, konzervirane mesa in rib ter predpakiranih naribanih sirov. Uporablja se tudi v pudingih in želejih. Koruzni škrob se uporablja za izboljšanje hrustljave teksture kot sestavina paniranj, oblog, mešanic za prekrivanje in tempura praškov.
Portugalska, Lisbon
...Škrob, znan tudi kot amylum, je pomemben prehranski izdelek in biomaterial, ki se uporablja po vsem svetu za različne namene. Škrob je brez okusa, puhast bel prah, ki je netopen v hladni vodi in alkoholu. Škrob je polisaharid, sestavljen iz 1,4 povezav med glukoznimi monomeri. Kemijska formula molekule škroba je (C6H10O5)n. Uporabe: - Živilska industrija - Lepila (toplotno taljena lepila, žigi...
Martinik, Gros Morne
Pri Agreable smo veliko več kot le podjetje, smo povabilo k očarljivi senzorični izkušnji. Specialisti za kulinarične dobrote, smo ustvarili univerzum, kjer se nežni okusi srečajo z okusno eleganco. Agreable je varuh okusnih užitkov, ki ponuja izvrstno zbirko skrbno izbranih začimb, da prebudimo čute in vsak obrok spremenimo v praznovanje. Naša zavezanost kakovosti, avtentičnosti in harmoniji oku...
Ujemajoči se izdelki
Toloman
Toloman
Drugi izdelki
Indijski Lesni Prah
Indijski Lesni Prah
Nemčija, Bad Bentheim
... je DE vrednost, krajši so glukozni verigi in tako je maltodekstrin slajši. Maltodekstrini z DE vrednostjo do vključno 10 se štejejo za nesladkane. Nad DE vrednostjo 20 je tako sladek, da ga ni več mogoče imenovati maltodekstrin. Takrat ga imenujemo glukozni sirup. Maltodekstrin DE-10 iz tapiokinega škroba Ta maltodekstrin je narejen iz tapiokinega škroba. Škrob se hidrolizira z naravnimi encimi (brez GSO) in nato posuši s procesom pršenja. Prah je bel, ima nevtralen okus in lahko v razredčeni obliki izboljša viskoznost izdelkov.
Francija, Marseille
...Ste prehranski strokovnjak? Vas zanimajo praženi indijski oreščki s poprom? Praženi indijski oreščki s poprom CROC'ELLA so praženi s soljo in dodajamo poper. Všeč vam bodo indijski oreščki s poprom CROC'ELLA. Sestavine Indijski oreščki W240 Sol Krompirjev škrob Poper Energijske in hranilne vrednosti...
Belgija, Isnes
... zagotovljeni brez alergenov (gluten, laktoza, saharoza, sol, kvas in škrob). Kakovost izdelkov se preverja na vseh stopnjah proizvodnje, njihova sledljivost pa je zagotovljena. Poleg tega laboratorij ne izvaja nobenih testov na živalih in si prizadeva spoštovati naravo, tako na ravni ekološkega odtisa svojega delovanja kot pri zasnovi in materialih embalaže ter posod. Vsa proizvodnja poteka v Belgiji.
Francija, Levallois Perret
FIRMALIS je specializirana za distribucijo arom in sestavin, namenjenih živilski industriji. Ponuja distribucijo različnih izdelkov, kot so: arome, teksturanti, emulgatorji, funkcionalni sistemi, specialni sladkorji, funkcionalne mlečne beljakovine, barvila in izvlečki, naravni izvlečki, izvlečki kvasa, prehranski mešanici, vanilini, izvlečki stevije, bel pigment, modificirani krompirjev škrob, barvilo E171, halal sladila, košer sladila, sladila brez kalorij, ne-GMO sladila.