Španija, Guijuelo-Salamanca
MAGUISA (MATADERO GUIJUELO, S.A.) ima sede v Guijuelu (Salamanca) in se skoraj izključno ukvarja z industrijalizacijo iberskega prašiča. Njihov cilj je bil zgraditi klavnico z odsekom za razkosavanje in taljenje maščob, ki bi jim omogočila zakol in razkosavanje prašičev, ki jih potrebujejo njihove industrije, ter predelavo slanine v maščobo skozi proces taljenja, pri čemer je industrija začela svo...
Španija, Guijuelo-Salamanca
...Podolgovata in elegantna rezina finega mesa. Ima živahno barvo, blag okus, izjemno aromo in marmorirano maščobo. Kosi so ročno izdelani, z nizko vsebnostjo soli in z zorenjem med 20-24 meseci. Sestavine: Ibérska pleča, sol Pogoji distribucije in prevoza: Pri sobni temperaturi ni omejitev. Če je vakuumsko pakirano pri temperaturi pod 5ºC. Priporočena temperatura za uživanje je 15º-18ºC. Sestavine: Ibérska pleča, sol...
Španija, Guijuelo
...Šunka iz ramena, krmljena z žirom Alta Gastronomía, je polna intenzivnega okusa in svežine travnikov. Njena intenzivna barva in aroma nas prav tako popeljeta nazaj v naravno klet, kjer so šunke počivale več kot tri in pol leta, pripravljene, da razveselijo najizkušenejše brbončice s svojim popolnim dotikom soli. Le najbolj izjemni kosi so razvrščeni kot Alta Gastronomía.
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play