Španija, Guijuelo-Salamanca
MAGUISA (MATADERO GUIJUELO, S.A.) ima sede v Guijuelu (Salamanca) in se skoraj izključno ukvarja z industrijalizacijo iberskega prašiča. Njihov cilj je bil zgraditi klavnico z odsekom za razkosavanje in taljenje maščob, ki bi jim omogočila zakol in razkosavanje prašičev, ki jih potrebujejo njihove industrije, ter predelavo slanine v maščobo skozi proces taljenja, pri čemer je industrija začela svo...
Turcia, Torbali/izmir
... proces - Stekleničeno / Pripravljeno za kuhanje - Vakumsko - Omogoča transport brez prekinitev hladne verige. Naša vakuumska bobnasta naprava je zasnovana za masiranje in mehčanje izdelkov, kot so šunka, ramena, ribeye, sirloin itd., pod vakuumom. S svojim cilindričnim telesom in notranjo strukturo v ribji kost, zagotavlja enakomerno homogenizacijo izdelka. S širokim razponom nastavitvenega avtomatizacijskega sistema glede na povpraševanje zagotavlja povečano končno proizvodnjo in najboljše vezanje beljakovin na meso.
Nemčija, Breidenbach
...Dobro zasnovan: ASP 460 derinder je bil zasnovan posebej za obdelavo okroglih kosov, kot so šunka, ramena in stegno. Prednosti - Čisto odstranjevanje kože brez ostankov - Popolna regulacija hitrosti v kombinaciji z Weber napenjalnim valjem - Spremenljiva nastavitev debeline kože ali rezanja - Premičen z vrtljivimi in fiksnimi kolesi - Prostorsko varčen - Z integrirano podporo za vedro in...
Ujemajoči se izdelki
ASP 460
ASP 460
Drugi izdelki
SmartLoader
SmartLoader
Španija, Guijuelo-Salamanca
...Podolgovata in elegantna rezina finega mesa. Ima živahno barvo, blag okus, izjemno aromo in marmorirano maščobo. Kosi so ročno izdelani, z nizko vsebnostjo soli in z zorenjem med 20-24 meseci. Sestavine: Ibérska pleča, sol Pogoji distribucije in prevoza: Pri sobni temperaturi ni omejitev. Če je vakuumsko pakirano pri temperaturi pod 5ºC. Priporočena temperatura za uživanje je 15º-18ºC. Sestavine: Ibérska pleča, sol...
Španija, Guijuelo
...Šunka iz ramena, krmljena z žirom Alta Gastronomía, je polna intenzivnega okusa in svežine travnikov. Njena intenzivna barva in aroma nas prav tako popeljeta nazaj v naravno klet, kjer so šunke počivale več kot tri in pol leta, pripravljene, da razveselijo najizkušenejše brbončice s svojim popolnim dotikom soli. Le najbolj izjemni kosi so razvrščeni kot Alta Gastronomía.
Nemčija, Taunusstein
...VRAT/HRBTENICA Svinjska ramena oz. svinjska zadnjica Picnic šunka Sprednja kolena Svinjski led Svinjski zrezki Baby back rebra Svinjska trebuh Spareribs Svinjski file Zadnja noga Koleno Zamrznjena svinjska polovica trupla Zamrznjena svinjska noga s kostjo, koža na Zamrznjena svinjska noga s kostjo, brez kože Zamrznjena svinjska noga brez kosti, brez kože Zamrznjen svinjski led s kostjo, brez kože...
Francija, Saint-Brice-En-Cogles
... Svinjski led (brez kosti) Svinjska vratovina (brez kosti) Šunka 4D (brez kosti in kože) Šunka 3D (brez kosti in kože) Svinjska ramena 4D (brez kosti in kože) Svinjska ramena 3D (brez kosti in kože) Bacon (brez kosti) Bacon (brez kosti in kože) Svinjski odrezki 80/20 Svinjska kolena (brez kosti) Svinjska kolena s kostjo Svinjska rebra Svinjska rebra z mesom...
Francija, Carquefou
... foie gras z lisičkami, pašteta iz svinjske ličnice s koščki račjega foie gras z lisičkami, pašteta iz telečjih žlez z morilami. * Beli krvavček po starem načinu z gobami, foie gras, losos, Jakobove školjke Zimska linija: * Klobase po starem načinu: toulouse klobasa * Polsol: koleno, prsa, ramena * Dimljenje po starem načinu: klobasa, koleno, prsa, ramena * Mesne specialitete: pečenke (Orloff, slanina, dimljena, s slivami...) Poletna linija: * Klobase po starem načinu: čipolata, čipolata z zelišči, merguez, klobasa brasse, meso, nadev, chorizo za žar, file mignon...
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play