Nemčija, Gnarrenburg
...BIO Agavin sladkor / BIO Agavin sirup BIO Agavni nektar ali BIO Agavin sirup je običajno zlato-rjav, tekoč, čist sirup iz agav, pridelanega v kontrolirani ekološki pridelavi (DE-ÖKO-006). Poleg zlato-rjave standardne različice obstajajo za posebne namene agavini sirupi od zelo svetlih do zelo temnih. BIO Agavin sirup je alternativno sladilo, ki ga pogosto uživajo vegani. Tudi v gostinstvu se...
Poljska, Brzozów
...Javorni sirup je 30 % slajši od sladkorja. Po drugi strani pa visoka vsebnost fruktoze in prisotnost glukoze povzročata, da ima nižji glikemični indeks (15-30 GI) kot beli sladkor (saharoza). Kljub temu pa je njegova kalorična moč podobna. V 100 gramih najdemo približno 310 kalorij (1 žlica vsebuje približno 50 kalorij). Po zaužitju sirupa se raven glukoze v krvi ne poveča toliko kot pri uporabi...
Nizozemska, Amsterdam
...Agavin sladkor v prahu se pridobiva z drobnim mletjem granuliranega agavinega sladkorja v fino moko. Tako kot granulirani agavin sladkor je tudi približno 40 % slajši od navadnega sladkorja in se zlahka raztopi. V industrijskih receptih se agavin sladkor v prahu uporablja za izdelavo sladkarij s trdo teksturo, pekovskih izdelkov s trdo teksturo in vseh drugih izdelkov, kjer je potrebna sladila v prahu.
Francija, Brignais
...*, kakavovo maslo*, kokosov sladkor*), borovnice* 4,5% (divje borovnice*, koncentrat jabolčnega soka*), agavin sirup*, riževe kroglice*, kakav*. *Sestavine iz ekološke pridelave. Lahko vsebuje sledi drugih oreščkov, mleka, soje. Hranilne vrednosti na ploščico Energija: 591 kJ / 141 kcal Maščobe: 7,1 g (od tega nasičene maščobne kisline: 3,6 g) Ogljikovi hidrati: 15 g (od tega sladkorji: 5,9 g) Prehranske vlaknine: 2,5 g Beljakovine: 2,9 g Sol: 0,03 g Teža: 30 g BIO: Da 100% rastlinsko: Da...
Nemčija, Bad Bentheim
...Sladki mehiški Agavin sirup prihaja iz modro-sive rastline Agave Tequilana iz Mehike. Proizvodnja svetlega agave sirupa Agavin sirup se izdeluje iz soka v jedru (piña) rastline agave. Ta sok se segreje in koncentrira v sirup. Glede na stopnjo segrevanja in koncentracije nastane svetel do temno jantarni sirup. Uporaba svetlega agave sirupa Agavine sirupe uporabljamo kot nadomestek za sladkor...
Mehika, Guadalajara
Francija, Mietesheim
...Ekološki kisli kumarici srednje/finih dimenzij, pripravljeni po tradicionalnem receptu iz Alsace, ki ohranja prefinjeno ravnotežje med kisom in sladkorjem, da doseže subtilen sladko-kisli okus, hkrati pa ohranja hrustljavost kumaric. Sestavine: kisli kumarici*, kis*, voda, trsni sladkor*, koncentrirani agavin sok*, koper*, paprike*, čebula*, gorčična semena*, morska sol. *Sestavine iz ekološke pridelave. Na voljo tudi v embalaži 37cl in 1700ml.
Nemčija, Hamburg
... Izdelčni program obsega predvsem naravne sladila, ki so ponujena čim bolj naravna. Sem spadajo čebelji med, različni sirupi, kot so javorjev sirup, agavin sirup, rižev sirup, dateljev sirup ali kokosov cvetni sirup, ter drugi proizvodi čebele (vosk, propolis, cvetni prah), agave (inulin), javorja (sladkor, kosmiči) in še več. Zahvaljujoč svetovni prisotnosti in medgeneracijskim odnosom s dobavitelji lahko Tuchel & Sohn ponudi trajnostne izdelke najvišje kakovosti neposredno iz njihovih izvorov. Z veseljem smo vaš zanesljiv in osebni partner za vse sladko!

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play