...Njegova bela barva in rahlo lepljiva tekstura med kuhanjem ga naredita zelo priljubljenega v azijski kuhinji, zlasti pri pripravi sušijev, jedi na osnovi lepljivega riža ali pa pri praženih jedeh. Predstavlja nevtralno osnovo, ki omogoča, da se izrazi celoten okus jedi, ki ga spremljajo. Poleg prijetnega okusa je riž Calrose tudi vir mineralov in vitaminov, ki so ključni za zdravje.
... beljakovin, arganovega olja in vitamina E.
Maska je obogatena z rastlinskimi olji in masli, kot je arganovo olje, znano po visoki vsebnosti maščobnih kislin in vitamina E, ter maslom iz kariteja, ki je znano po koristnih maščobnih kislinah, ki hranijo in hidrirajo lase.
Kombinacija aktivnih snovi, ki vključuje sojine beljakovine, riž in erilit, ponuja globoko hidracijo, ki prodira v luske las, kar jih naredi bolj prožne, bolj odporne in mehkejše na dotik.
Vsebina: 250mL...
...Čeprav obstaja več kot 120 vrst te zelenjave, pri nakupu tega izdelka običajno naletimo na tri vrste, ki se razlikujejo po barvi semen:
quinoa bela: to je tista, ki se običajno prodaja v največjih količinah. Njena barva, okus in tekstura močno spominjajo na belo riž, zato se pogosto uporablja kot nadomestek v številnih receptih. To je tista, ki vsebuje največ vlaknin in ima nizke kalorične vrednosti.
quinoa rdeča: ima intenzivnejši okus kot bela sorta, poleg tega pa vsebuje manj maščob ter več ogljikovih hidratov in beljakovin.
...Prehranske vrednosti na 100g:
Energijska vrednost: 1478 kJ - 348Kcal
Vlaknine: 0,7g
Beljakovine: 6,9g
Maščobe: 0,7g, od tega 0,2g nasičenih maščobnih kislin
Ogljikovi hidrati: 78,2g, od tega sladkorji <0,5g
Sol: 0,0045g
Gluten < 20mg/kgCamargue je francoska regija, ki proizvaja riž že od srednjega veka.
Riž iz Camargue je danes zaščiten z IGP.
Ta oznaka zagotavlja naravni riž visoke kakovosti...
...Belariž: To pomeni, da so bili riževi zrna pobeljeni, da odstranijo zunanje lupine in niti.
Tajski: To pomeni, da riž prihaja iz Tajske.
5% poškodovan: To se nanaša na odstotek poškodovanih ali razpokani riževih zrn v vrečki. V tem primeru je odstotek 5%, kar pomeni, da vrečka vsebuje približno 95% celih riževih zrn in 5% poškodovanih ali razpokani riževih zrn.