Francija, Saint-Bris-Le-Vineux
...Bleda, kristalna barva z srebrnimi odsevi. Kompleksno, sveže sadje in sadje z belo meso (hruška, breskev), note kresnice. Okus je izklesan, zelo aromatičen, intenziven, kisel in mineralen.
... CÉPAGES 60% Merlot 30% Cabernet Sauvignon 10% Cabernet Franc DÉGUSTATION Z lepo rubinasto barvo, Château La Gasquerie razkriva prijeten vonj z notami svežih rdečih jagod, rahlo začinjen. Okus je mehak, z lepo zaobljenostjo, ki se razvija v elegantnem zaključku. ACCORDS METS & VINS Château La Gasquerie bo z lahkoto spremljal pečeno ali žarjeno rdeče meso, divjačino in sire, kot so Brie de Meaux, Gorgonzola ali Livarot. Postrežemo med 16° in 18°C. RÉCOMPENSES 2017: Zlata medalja – Concours Gilbert & Gaillard 2018...
Francija, Arengosse
... visoke kakovosti ponuja popolno osnovo za našo kreacijo. Kakovostno rdeče vino: Infuzija rdečega vina dodaja aromatično globino, kar ustvarja simfonijo okusov v vsakem zrncu soli. Sveže šalotke: Šalotke, skrbno izbrane, prinašajo okusno subtilno čebulno noto v to mešanico. Priporočena uporaba: Pečena meso: Generozno posujte po vaših zrezkih, žarih in perutnini za eksplozijo okusov. Gurmanske solate: Dodajte ščepec, da izboljšate okus vaših solat. Referenca:SEL0016...
Francija, Bordeaux
... tanine in optimizira njegovo ohranjanje ter ga izboljša. Degustacija Vino ima lepo temno rdečo barvo z rubinastimi odtenki. Aroma razvija vonje črnega sadja z diskretno in združeno vanilijevo noto. Ima dobro strukturo in se predstavlja kot okroglo vino z nežno lesno noto. Priporočila: rdeče meso in majhne perutnine. Sort: Merlot (65%), Cabernet Sauvignon (20%), Cabernet Franc (15%) Proizvajalec: Castel Formati in pakiranja: Pol-boca (37,5cl) - Karton s 12...
Francija, Caromb
...Cépage: 100% Caladoc Starost vinogradov: 15 let Terroir: Argilo-kalcit Trgatev: Strojna Degustacija: • Barva: Globoko rdeča, vijolični odtenki • 1. nos: Rdeče sadje • 2. nos: Začinske note • V ustih: Rdeče sadje, ravnotežje in svežina • Dolga caudalie Ujemanje jedi/vina: Regionalne jedi, meso, mesnine Zorenje: 4 do 5 let Vinifikacija: Odstranjevanje pecljev/stiskanje. Načrt maceracije 10 dni pri 24° za ohranjanje svežine in sadnosti. Stisnjeni drož in dodan kapljici soka. FML na finih drožeh pozimi do stekleničenja.
Francija, Malataverne
Francija, La Chapelle Heulin
...Cépage : Melon de Bourgogne 100% Terroir : Graves et silices Accord mets-vin : Vina zelo mehka za leto 2019. Aperitiv, ribe, belo meso in sir. Vino bogato in mehko. Cépage: Melon de Bourgogne 100% Terroir: Graves et silices Accord mets-vin: Vina zelo mehka za leto 2019. Aperitiv, ribe...
Francija, Brissac Loire Aubance
... aromi rdečega sadja, ribez in grozdje. Prijetna in uravnotežena struktura. KOMBINACIJA JEDI/VINO: Hladne mesnine, rdeče meso, blagi siri. TEMPERATURA POSTREŽBE: Med 15 in 17°C. Škatla s 6 steklenicami po 75cl...
Francija, Saint Cannat
... posodah več mesecev, z rahlim lesnim okusom, ki se doda pred stekleničenjem.\n\nDEGUSTACIJA\nTemna barva z vijoličnimi odtenki.\nCabernet Sauvignon z aromami mete, rdečega sadja, zrelega popra, dimljenih in rahlo praženih not. Poln, okusen, dobro strukturiran okus, veliko sadja.\nTo vino bo odlično dopolnilo vaše rdeče meso in pico. Idealno je, da se postreže pri temperaturi med 14°C in 16°C."}...
Francija, Mazion
...{"PACKAGING":"750 ml","rouge boisé et charpenté":"dolgo v ustih","Conseils":"Spremlja vse obroke, še posebej rdeče meso in sire, servirati med 16 in 18 °C.","Cépages":"80% MERLOT, 20% CABERNET SAUVIGNON","REGION de PRODUCTION":"Bordeaux","grand vin de bordeaux":"kartoni po 6","Sol":"glina in apnenec","NOTES":"Nos se odpre z notami rdečega sadja, napad v ustih je prevladujoč s sadjem.","APPELATION...
Francija, Colmar
...Zlati medaljon na Velikem tekmovanju v Colmaru Intenziven in izrazit nos z notami sadja ter svilnato in strukturirano končnico. Idealno za predjedi, hladne bifeje in belo meso. Uravnoteženo, sveže in mehko belo vino. Usklajuje se z večino jedi. Popolna letina. Sorta: 100% Pinot Auxerrois Padavine: 550 mm/leto Starost: 50 let Zorenje: 8 do 9 mesecev v stoletnih sodih Alkohol: 12% Sladkor: 4,1 g/L Skupna kislost: 3,5 Temperatura postrežbe: 8 – 10°C Zorenje: 5 let...
Francija, Brue Auriac
... blagimi začimbami in vanilijo. Nato se razvije v note poprovih začimb in rožnatih jagod. V ustih je napad okrogel in mesnat, z začinjenimi notami, nato pa se razvije v slastne note črnih sadežev in lesnate note, ki podpirajo lepo in dolgo končnico. KOMBINACIJA JEDI IN VINA: Rdeče meso, meso v omaki, gobe, siri SERVIRANJE: 18-20°C HRAMBA: Piti zdaj ali se bo še izboljšalo v naslednjih 5 letih...
Francija, Castelnaudary
...SESTAVINE: telečje meso in kosti iz FRANCIE, voda, zelenjava, belo vino (sledovi sulfitov), koncentrirana paradižnikova omaka, koruzni škrob, začimbe, sol.
Francija, Pantin
... in okusna. 80% Merlot. 20% Cabernet Sauvignon. Zelo lepa purpurna barva. Kompleksna aroma se izraža v notah kandiranega rdečega sadja, začimb, kokosa in vanilije. Les je združen in privlačen. V ustih se ta letnik razkriva z finimi tanini, dolgo in nežno strukturo, ki pušča trajne kompleksne sadne note češnje, vanilije in kakava. Fotografija ni zavezujoča - Morda se zaračunajo stroški pakiranja - kontaktirajte nas Ujemanje jedi in vin: - Aperitiv - Pekač raca - Meso v...
Francija, Sète
...1 paket cevi s kalamari, česen, čebula, nadev (meso ali riba po izbiri), sol, poper, peteršilj, paradižnikova omaka, oljčno olje, „aioli“ in belo vino. Priporočamo, da cevi s kalamari odmrznete pod vodo tik pred pripravo. Napolnite cevi z nadevom po vaši izbiri in zaprite konec cevi s zobotrebcem. Na ponvi popražite česen, čebulo in peteršilj. Dodajte paradižnikovo omako in belo vino. Vmešajte napolnjene cevi in pustite, da se dušijo 25 do 35 minut na nizkem ognju. Ob serviranju zmešajte aioli z omako. Postrezite z testeninami ali rižem.
Francija, Roubia
...svilnata, subtilne note črnega tartufa, note robid, note pečenega kruha, bogate lesene note, fine tanine, natančni tanini, okrogla, rahlo mineralna, strukturirano telo, dolga obstojnost. Ujemanje jedi in vina Rdeče meso v omaki, kasoulet Temperatura postrežbe: 8° - 10° Barva: Rdeča Sorta: Grenache, Syrah Alkohol: 14,5% Volumen: 75 cl (Steklenica)...
...Francoska apelacija Chasselas B Uporaba Sorta grozdja za vino in mizo Fenologija Čas brstenja (povprečje 50 let na Domaine de Vassal): 21. marec. Čas zrelosti (povprečje 50 let na Domaine de Vassal): 1. čas (po definiciji), 14. avgust. Tehnološke možnosti Grozdje in jagode so povprečne. Kožica je tanka, meso je mehko in sočno, okus pa je zelo prijeten. Zmožnost Chasselas B za shranjevanje in...
Francija, Issy-Les-Moulineaux
...Vino: Cuvée Croizillon je Cahors čistega užitka, ki ga nosi aromatika, ki se razvija na sočnih rdečih in črnih sadežih (češnja, sliva, robida, jagoda) in ima mehke tanine. Celota je posebej prijetna in razveseli s svojo slastnostjo. Malbec, ki vabi k delitvi med prijatelji in bo odlično spremljal vaše aperitive, mesnine in meso. Odlično vino za prijatelje z izvrstnim razmerjem med kakovostjo in...
Francija, Auxerre
...13,5% vol.\n","Temps de garde":"Čas zorenja: 5 let\n","Œil":"oko\nrdeča, temna in intenzivna, vijolične odtenke\n","Le conseil de l’œnologue":"postrežemo med 17 in 19°C\n","Vinification":"Maceracija s polovičnim ogljem. Po fermentaciji se vino zori v inox cisternah do stekleničenja.\n","Millésime":"letnik: 2019\n","Domaine":"Domaine du Siestou\n","Culture":"Ekološka pridelava\n"}...
Francija, Parnac
...Krogi in strukturirani Cahors Intenzivno in fino uravnoteženo. Globoko, sijoče rdeče, zelo aromatično (malina, humus...), z dobro uravnoteženimi tanini in čudovitim končnim vtisom v ustih. Postrežite dekantirano (ali odprto več ur prej) pred uživanjem pri približno 15-16°. Predlagana spremljava: pečena perutnina, žar meso, ribe v rdečem vinu. Nagrade: • Srebrna medalja na Concours Mondial de Bruxelles 2013.
Francija, Fraisse Des Corbieres
... več tednov. Domaine du Cardona izdeluje hydromel iz medu garrigue, po vinski metodi, pri nekaterih letnikih pa zorenje poteka v glinenih posodah (moderne amfore 160 l). Hydromel se uživa ohlajen, segret in aromatiziran, danes pogosto vstopa v pripravo številnih koktajlov. Prav tako se uporablja v kuhinji za deglaziranje (foie gras) in v marinadah zaradi svojega mehčalnega učinka na meso.
Francija, Emerainville
VDC Francija trguje z vrhunskimi gurmanskimi izdelki iz francoskega podeželja, ki nosijo kakovostne oznake, tako kreativne kot okusne. Skozi letne čase in priložnosti se naši izdelki prilagajajo trenutnim trendom. VDC Francija želi postati pomemben igralec kot izvoznik na mednarodnem trgu. Zato je naš asortiman prilagodljiv in se širi glede na potrošniške preference po državah, povezan z oznakami,...
... vključimo v naše pripravke. Ponujamo meso race v obliki konfitiranih stegen, želodcev, sušenih filejev z soljo iz Guérande ali foie gras, konfitirane in/ali sušene klobase, polnjene klobase in še mnoge druge jedi za pokušino... Vsako leto smo nagrajeni že 5 let zapored na splošnem kmetijskem tekmovanju v Parizu (zlate in srebrne medalje). Poleg tega smo pozorni na kakovost naših izdelkov, saj...
Francija, Les Aldudes
Podjetje PIERRE OTEIZA proizvaja regionalne hrane. Ponujamo šunke, trebuh, filete, klobase, chorizo, garbure, kremne juhe, foie gras, rillete, paštete, confite, kasuole, sire in vino. Naše izdelke distribuiramo v Franciji in na izvoz.
Francija, Ivry Sur Seine Cedex
STRAPEX po vsem svetu ponuja široko paleto storitev, materialov in potrošnega blaga (vezanje s plastičnimi in kovinskimi trakovi, ovijanje s streč folijo, spenjanje), za varnost in zaščito blaga med manipulacijo, skladiščenjem in prevozom, za industrijo pijač in hrane (pivo, mineralna voda, sadni sokovi, vino, mlečni izdelki, meso, perutnina, ribe, sadje in zelenjava, zamrznjeni izdelki...
Francija, Paris
...Naredite svoj nakup v soseski in si zagotovite dostavo 7 dni na teden, celo v eni uri. Konec je z mučnim nakupovanjem po službi in strahom pred praznim hladilnikom! epicery je rešitev za dostavo živil na dom, ki vam omogoča boljše prehranjevanje, prihranek časa in podporo lokalnim obrtnikom v Parizu in Lyonu. Naročite spletno 24/7 svoje sadje in zelenjavo, meso, ribe, sir, vino, slaščice, brunch...
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play